Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim önceden gece uykudan kalkıp yemek yeme gibi bi alışkanlığım vardı diyetin ilk zamanları 1-2 kere kalktım su içip yattım 😀
Ama malum günler yakın akşam bi uyandım canım bişiler istiyo ama anlatamam bölee moralim bi bozuldu ama astım suratımı yattım kime trip atıyosam gece yarısı
Sonra sabah - leri görünce dirennnn dedim kendime gece yeseydim nolcekti kocaman pişmanlık
Nası gaz vermişim kendi kendime ama 1 haftalık hemide heheheh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hor kullandınız kaynaklarımı :)
Doğum gününde pasta olur ya anneme ablama noluyosa bi gittimki masada mercimek köftesi makarna salatası peynirli poğça kıymalı börek çukulatlı pasta
Zatn gündz iki biskvi yemştm açtm yidim biraz. Gazım orda kaçtı tabi gerçi gelinin annesi sen zayıflamşsın sanki güzel kızm dedi ve mutlu oldm ama yinede gaz kaçağm devm ediyi ve yemk isteğim
I love Bonus
Biliyordum böle olacağını üzülme kuzum takviye yaparım ben sana bu hafta başka kaçamak yapmazsın toparlanır
Sen ne kadar gıcık bi insan oldun demişmiydim
I love Bonus
Bide sana gıcık diyolar 😃
I love Bonus
Hee mahidevran dedin yaa de annem at stresini
Ahhhh ahhhh açaydım gollarımı yeme diyeydim gettiiih
Kahvaltı Eki Görüntüle 1112035
2 yemek kaşığından az fazla lor yeşilçay bak bak ajandam nasıl ama 1 haftayı geçti diyet günlüğü yaptım kendime yediğimi içtiğimi sporumu geleni gideni kilomu yazıyorum zayıflayınca hatıra olur ne çileler çekmiştim ben diye bakıp bakıp dikkat ederim kendime belkimde karatay gibi 60 ından sonra kitap basarım hehehe (kendi kendine gülen dayko )
Sizin tavık yımırtlamadımı bu sabah
I love Bonus
Yumurta vermedi bana az kolesterol sınırı geçmiş çok Canın isterse peynir yerine haftada 1-2 yap dedi ama ben peynir tercih ediyorum markettede hep yağlı peynir vardı lor aldım bende
Bak bak azme bak 1,5 aydır yumurta yememişim
Protein olarak süt yoğurt et alıyorum şimdiye kadar kaslarda bi eksilme olmadı belkide ondan yumurtaya pek gerek görmedi şu zımbırtı varya kas yağ oranını ölçen en son 15 gün önce gittim diyetisyene 5,5 kilonun 5 kilosu yağdan gitmişYumurtanın kolesterol çıkarmadığını sağır sultan duydu hala bazı dr lar yapıyo diyo sen uy tabi listene ben sadece masumca aklını bulandırmak karıştırmak istedim (mikser bınıs) ( hain bınıs)
I love Bonus
Nereye bak dediydin
I love Bonus
Protein olarak süt yoğurt et alıyorum şimdiye kadar kaslarda bi eksilme olmadı belkide ondan yumurtaya pek gerek görmedi şu zımbırtı varya kas yağ oranını ölçen en son 15 gün önce gittim diyetisyene 5,5 kilonun 5 kilosu yağdan gitmiş
Elbet senin havanı söndürecek kıvırcık kafa bir halk kahramanı vardır. ( içinden takdir eden bınıs)
I love Bonus
Sağol canım benim keşkeee sen söndür havamı mutlu olurum(daha çok gaza gelen dayko hehehehe)
Kapadım gaz kaçıran vanayı ( daykoyu geçmeye ant içmiş bınıs)
I love Bonus