- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
tebrik ederim darısı tüm arkadaşlaraŞey evet 20 kilo oldu verdiğim şımarık lik olarak algılanması kocaman kadim yani ama gerçekten az bence temmuzda bir sene olacak ama inanıyorum bu sene temmuz ayında hepimiz bitirince inşallah

ay alem bu çocuklar nerde ne soracakları hiç belli olmuyorOĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..
![]()

inşallah cnm dualarımız seninlekızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
kolay gelsin cnm zor ev taşımak kışlıkları kaldırırken direkt kolile nasılsa toplanacak ya aradan çıkarSelamün aleykümm..
nasılsınızz..bir iki sayfaya göz attım dafi ablacım maşallah sana yaa ben olsam çoktaannn isyan ederdimm....düşüncesiz insanlara sinir olurum...yenacım ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel...off benimde işler gözümde çokk büyüyo...sanırım haziran sonu ev taşıcaz ama daha nereye nezaman nasıl olucak hiç bişey belli değil herşey yıkancak temizlencek elden geçicek...eşyalar toplancak...ev arancak buluncak o ev temizlencek..sadece ev taşıyacağımız kesin onun haricindeki herşey belirsiz iş yerinden haber bekliyoruz...bide bu ara benim doktor işleri falan derken koşturmaca geçiyo..bugün gene röntgen çekildi tahliller yeniden yapıldı yarın sonuçları alıcam...kısacası bu karmaşada neyi nezaman nasıl yapıcağımı bilmiyorum herşey gözümde çokkk büyüyo...Rabbim sonumuzu hayretsin inşaallah...
geçmiş olsun ablacım...geçmiş okumaya vaktim olmadığı için bilemedim ne ağrın vardı ama Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalara....![]()