- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayko,geçmiş olsun canım...
Bonus,bende bugün kutup ayusu gibi yedim...
Gökçe naberr, neden toparlanamadın sen.?
Şu ukala öğetmeninle ilgili bir gelişme varmı.?
Meyra,![]()
hayırlı akşamlar kızlar
yine hüzünlü bir akşam ve duadan başka elimizden birşey gelmiyor
Rabbim sıkıntıları gidersin umutları boşa çıkarmasın
Daykocum sanada geçmiş olsun . zordur diş ağrısı. uyuşukluğu geçince çok ağrı yapmaz inşallah.
kızlar benim yarın köye gitme ihtimalim var giderde cumaya kadar dönemezsem izinli yazarsınız.
Hayırlı sabahlar kızlar
Gece yatarken umudum vardı somada daha çok kurtulan olacak diye sabah kötü haberler gördüm çok üzgünüm Allah geride kalanlara sabır versin![]()
Günaydın hanımlar...
Çok üzgünüm uyandığımdan beri ağlıyorum..
Allah sabır versin yakınlarına demekten başka birşey yapamamak ayrı bir dram...
Dünya da ilk 3 arasındayız maden kazaların da..Çİn bizden daha ön de.Yeni yasalar çıkıyor ama iş güvenliği bir türlü rayına oturmuyor,denetimsizlik,kayırma, dönen gizli ve pis hesaplar yüzünden 1200 maaşla haftanın 6 günü yerin en dibin de kazma kürek sallayanlara oluyor...
Herşey gibi buda unutulacak...bir iki gün muşmuş mışmış yapılacak ve yine diziler televoleler dönecek ekranda....
Yok yaa adam olmayız biz...Böylesi bir facia da bile lider bozuntuları laf atıyor birbirine...
Allah kolaylık versin cnm..Selamün aleykümm..
nasılsınızz..bir iki sayfaya göz attım dafi ablacım maşallah sana yaa ben olsam çoktaannn isyan ederdimm....düşüncesiz insanlara sinir olurum...yenacım ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel...off benimde işler gözümde çokk büyüyo...sanırım haziran sonu ev taşıcaz ama daha nereye nezaman nasıl olucak hiç bişey belli değil herşey yıkancak temizlencek elden geçicek...eşyalar toplancak...ev arancak buluncak o ev temizlencek..sadece ev taşıyacağımız kesin onun haricindeki herşey belirsiz iş yerinden haber bekliyoruz...bide bu ara benim doktor işleri falan derken koşturmaca geçiyo..bugün gene röntgen çekildi tahliller yeniden yapıldı yarın sonuçları alıcam...kısacası bu karmaşada neyi nezaman nasıl yapıcağımı bilmiyorum herşey gözümde çokkk büyüyo...Rabbim sonumuzu hayretsin inşaallah...
geçmiş olsun ablacım...geçmiş okumaya vaktim olmadığı için bilemedim ne ağrın vardı ama Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalara....![]()
afiyet olsunKahvaltı Eki Görüntüle 1112035
2 yemek kaşığından az fazla lor yeşilçay bak bak ajandam nasıl ama 1 haftayı geçti diyet günlüğü yaptım kendime yediğimi içtiğimi sporumu geleni gideni kilomu yazıyorum zayıflayınca hatıra olur ne çileler çekmiştim ben diye bakıp bakıp dikkat ederim kendime belkimde karatay gibi 60 ından sonra kitap basarım hehehe (kendi kendine gülen dayko )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bravoooo alkış sanaProtein olarak süt yoğurt et alıyorum şimdiye kadar kaslarda bi eksilme olmadı belkide ondan yumurtaya pek gerek görmedi şu zımbırtı varya kas yağ oranını ölçen en son 15 gün önce gittim diyetisyene 5,5 kilonun 5 kilosu yağdan gitmiş
günaydın hasibecimgünaydın...
şimdi haberlerde söyledi 282 olmuş vefat edenlerin sayısı![]()
Başla CNM inşallah işine yararslm kızlar
öğlen yatayım dedim ama yatamadım
geçmişe baktım şimdi biraz 19191. sayfada kaldım devamına yrn bakarım artık gözlerim kapanıyor ben yatıyorum öptüm hepinizi
Allah kolaylık versin cnm..
afiyet olsun
bende bir ara tuttum diyet günlüğü ama yaklaşık 1 aydır hiç yazmıyorum insanın arada yazası kaçıyor
daha sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
bravoooo alkış sana
bu arada elmalı çay tarifini sen mi vermiştin hatırlayamadım yemeklerden sonra 1 bardak içtiğimiz 3 lt suyla hazırlanan
işte bugün ben onu demledim yrn başlıcam onada inşallah![]()
Dişin nasıl oldu dayko
I love Bonus
Dişin nasıl oldu dayko
I love Bonus
Birde benim ağrı eşiğim yüksektir Dr bile şaşıyor nasıl duymuyorsun diye