Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamünaleyküm
aleykümselam

Merhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)
hoşgeldin canım

esselamun aleykum
herkeze mutlu pazarlar
umarım herkez ıyıdır kızlar mılletce çok uzucu bır hafta geçırdık umarım böyle acılar yaşamayız bırdaha dualarımız herzaman soma ile olacak ben butun motıvasyonumu kaybettım bu hafta ama artık toparlanma zamanıdır dıye düşünüyorum yoksa benım kılolar hep gerı gelecek yarın sıfırdan bı gun olsun hepımız ıçın ben birazdan çiftliğe gidicem akşama gorusuruz ınşallah hepınızı opuyorum ve sevıyorum :54:

aleykümselam cnm

slm kızlar
sabahtan beri temizlik yapıyorum
yatak odasını çevirdim yollukları yıkadım
şimdi toz alcam azıcık dinleneyim dedim
yrn benim için de yeniden başlama olacak bu hafta çok sapıttım
yrn nöbetçiyim bu arada salı günü görüşürüz inşallah
yorgun olmazsam akşama uğrarım bir ara

Merhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)

hoşgeldin cnm

esselamun aleykum
günaydınlar canlar
dun yoğun bı günden sonra bugun evdeyim ayyy pazardan sonra neden bukadar dağılır bu evler :9:sızede dun dedıgım gıbı bugun yenıde sıfırdan başladım bundan sonrada yedıklerımı her aksam buradan paylaşıcam (yanı busefer kesın paylasıcam ınş )inşallah hepımız ıçın mutlu sağlıklı bol bol eksılı bır hafta olur öpüyorum sızı anacım:54:

Selamunaleykum
Aleykumselam
Günaydın kızlar
)
aleyküm selam
günaydın canım :16:

A.s bacılar günaydın hepinize yeni başlangıçlar diliyorum kendim içinde sizin içinde. Şu an biraz şiş hissediyorum demek kahvaltım fazla gelmiş.

2 yumurta 3 te olabilir domatesli biberli+ kk peynir+ 10 zeytin+ 3 ufak kayısı + 15 tane falan fıstık+ 2 fincan çay

Hey maşallah

I love Bonus

A.s bacılar günaydın hepinize yeni başlangıçlar diliyorum kendim içinde sizin içinde. Şu an biraz şiş hissediyorum demek kahvaltım fazla gelmiş.

2 yumurta 3 te olabilir domatesli biberli+ kk peynir+ 10 zeytin+ 3 ufak kayısı + 15 tane falan fıstık+ 2 fincan çay

Hey maşallah

I love Bonus
bonus sen karatay yapıyorsun deyılmı
süper kahvaltı olmuş

bonus sen karatay yapıyorsun deyılmı
süper kahvaltı olmuş

Yani niyet oda tam yapamıyorum kuzum ama ben normalde kahvaltıdan 2 saat sonra acıkırdım böyle yiyince acıkmıyorum çok farkediyo daha dikkat etmeye çalışıcam inş + 400 üm şu an sen ne alemdesin

I love Bonus

Yani niyet oda tam yapamıyorum kuzum ama ben normalde kahvaltıdan 2 saat sonra acıkırdım böyle yiyince acıkmıyorum çok farkediyo daha dikkat etmeye çalışıcam inş + 400 üm şu an sen ne alemdesin

I love Bonus

ban cuma gunu gayet guzeldı ama şu 3 gun sapıttım bugun oruç tuttum rabbim kabulesın savurda bende 2 yumurta yrdım bırazda ekmek inşallah bu hafta toparlıycam çok acıkıyorum akşamakadar gayet güzel gıdıyor harfiyen uyuyorum akşam olunca sapıtıyorum umarım bol eksı goruruz sende verırsın canım cumaya kadar mereketme 400 den ne olacak :34:

esselamun aleykum
günaydınlar canlar
dun yoğun bı günden sonra bugun evdeyim ayyy pazardan sonra neden bukadar dağılır bu evler :9:sızede dun dedıgım gıbı bugun yenıde sıfırdan başladım bundan sonrada yedıklerımı her aksam buradan paylaşıcam (yanı busefer kesın paylasıcam ınş )inşallah hepımız ıçın mutlu sağlıklı bol bol eksılı bır hafta olur öpüyorum sızı anacım:54:

)
aleyküm selam
günaydın canım :16:
Takipteyim bak yok dayanamadim yok kacamak yaptım dedigini duymayayim (Eli sopali dayko) bende seni optum cnm :-)

ban cuma gunu gayet guzeldı ama şu 3 gun sapıttım bugun oruç tuttum rabbim kabulesın savurda bende 2 yumurta yrdım bırazda ekmek inşallah bu hafta toparlıycam çok acıkıyorum akşamakadar gayet güzel gıdıyor harfiyen uyuyorum akşam olunca sapıtıyorum umarım bol eksı goruruz sende verırsın canım cumaya kadar mereketme 400 den ne olacak :34:
Allah kabul etsin inşallah

Hey maşallah

I love Bonus
hey maşallah 10 zeytinde çok değilmi cancazım

Son düzenleme:
inşallah cnm benim 10 kg oldu 1,5 ayda
maşallah canım süper olmuş ben 20 kıloyu 6 ayda verdım ama çokk bozdum umarım bende bozmam ve ramazana kadar bı 10 kıloda ben verırım :16:
tarçınlı suyu yapıyormusun bende bı denemek ıstıyorum belkı ıştahımı kapatır yada su senın dr verdıgı metobolızma çayını bılemıyorum kafam karıştı :50:

Takipteyim bak yok dayanamadim yok kacamak yaptım dedigini duymayayim (Eli sopali dayko) bende seni optum cnm :-)

Allah kabul etsin inşallah

hey maşallah 10 zeytinde çok değilmi cancazım

Zeytinlerimi mi sayıyon

I love Bonus

Merhaba arkadaşlar
Burayı yeni keşfettim geriye doğru biraz okudum dayanışmanız, dostluğunuz beni imrendirdi açıkçası.benim 4 aylik bir oğlum var ve 96 kiloyum.doğuma 92 ile gitmiştim doğumdan sonra 86 olmuştum ama süt olsun diye yiyince böyle oldu. Diyetisyene başlayacağım. Sizin de deneyimlerinizden faydalanmak isterim beni de aranıza alır mısınız

maşallah canım süper olmuş ben 20 kıloyu 6 ayda verdım ama çokk bozdum umarım bende bozmam ve ramazana kadar bı 10 kıloda ben verırım :16:
tarçınlı suyu yapıyormusun bende bı denemek ıstıyorum belkı ıştahımı kapatır yada su senın dr verdıgı metobolızma çayını bılemıyorum kafam karıştı :50:

Canım tarçınlı suyu yaptım o gun yarısını da ictim ama sonra diger yarisini döktüm cunki bana iyi gelmedi sanirim sekerimi yukseltti yani olcmedim ama anladim degisik bisiler oldugunu vede hic hosuma gitmedi tadi guzel sorun yokta ben 1.5 aydir hic seker ve tatli bisi yemedigimden herhalde cok tatli geldi icimi baydi elmali olani iciyorum onda sorun yok tavsiye ederim cnm diyetisyende ozellikle onu soruyor her gittigimde iciyormusun diye

Merhaba arkadaşlar
Burayı yeni keşfettim geriye doğru biraz okudum dayanışmanız, dostluğunuz beni imrendirdi açıkçası.benim 4 aylik bir oğlum var ve 96 kiloyum.doğuma 92 ile gitmiştim doğumdan sonra 86 olmuştum ama süt olsun diye yiyince böyle oldu. Diyetisyene başlayacağım. Sizin de deneyimlerinizden faydalanmak isterim beni de aranıza alır mısınız

aldık bıle :9:hoşgeldin canım rabbım bağışlasın evladını :16:doğru yerdesın :9:

Canım tarçınlı suyu yaptım o gun yarısını da ictim ama sonra diger yarisini döktüm cunki bana iyi gelmedi sanirim sekerimi yukseltti yani olcmedim ama anladim degisik bisiler oldugunu vede hic hosuma gitmedi tadi guzel sorun yokta ben 1.5 aydir hic seker ve tatli bisi yemedigimden herhalde cok tatli geldi icimi baydi elmali olani iciyorum onda sorun yok tavsiye ederim cnm diyetisyende ozellikle onu soruyor her gittigimde iciyormusun diye

kuzum tarıfi birdaha yazarmısın sana zahmet olmzsa ben onu yapayım olamadı

Merhaba arkadaşlar

Hoşgeldin canim haklisin burada cok guzel bir dayanisma var bende aralarina yeni katildim arkadaslarin ama sanki uzun zamandir burdaymisim gibi oyle bir sicaklik yakinlik gosterdiler bu vesileyle bende tesekkur ediyorum arkadaslara bebisinide gule gule buyut insallah

kuzum tarıfi birdaha yazarmısın sana zahmet olmzsa ben onu yapayım olamadı

Tabi cnm zahmet ne demek isine yararsa mutlu olurum

3 litre su
2 elma (elmalar kucukse ben 3 tane koyuyorum yesil kirmizi farketmiyo)
1 cubuk tarçın
1 tatlı ksg. Tane karabiber
1 tatlı ksg. Karanfil
1 limon
Elma limon 4 e boluyorum 1 tasim kaynayacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak

Sabah 1 su bardağı
Aksam 1 su brdgi
Yemeklerden sonra icilecek( tok)
Bittikce yenisini yap dedi bana

Back
X