Selamün aleykümm...
ben geldimm...hepten unutulmadan kendimi hatırlatam dedimm..ohh mis gibin poğaçalar havalarda uçuşmuşşş...benimde canım irmik helvası istiyo ne zamandırr....

yenacım duymasın ama olurmu...

ne var ne yok nasılsınız çok bakamadım geçmişe okadar çokk sayfa birikmişkii...yeni arkadaşlar katılmış
aramıza hoşgeldinizz diyorum toptan..isim isim hatılamıyorum çünkü....ben hafta sonu annemlerdeydim..k.valideleri köye yolcu ettik...sonrasında anamın
evine dip köşe giriştim...ama bu arada on gündür falan diyet miyet yalan oldu...annemdede ipin ucu iyice kaçtı eve gelince yani dünsabah tartıldım 83
görünce sevindim valla daha çok görücem sanıyodum neyse dün itibari ile diyet ve spora başladım tekrar inşallah cumaya güzel bi rakam görürüm...bu
arada ağrılarım hat safhaya çıkınca tekrar doktor yolları göründü tabi...kemiklerimin durumu çok vahimmiş...kadın bi bana baktı bi kemiklere inanamadı yaşına göre çokk kötüü dedi...ben kemiklerimden daha gençmişim..

boll kireçlenme ve belimde eğrilik varmış
ayrıca genel olara sola eğim varmış vucudumda....özellikle yüzmeye gitmeni tavsiye ediyorum dedi...gidemeyeceğimi söyledim enkötü hergün yarım saat
yürüyüş yap ozaman dedi...bi kaç kol hareketi gösterdi sırt kemiklerini güçlendirmek için...bende platese başladım işte bakalım neler olucak....benden
haberler böyle işte...