Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hiç bozmıycam içi içinde kalcak canım kusura bakma :19:(duyda inanma :37:) neyse sırf senın ıçın yanı sırf senın ıçın bırgun kaçamak yapayım :9::9::9::9:

Sakın icinde kalsın bonusun bizde kacamak yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakın icinde kalsın bonusun bizde kacamak yok

Teyze piştimi poğçalar hala benle uğraşıyon yaşını başını almş kadın cık cık :gülmekten ölen bınıs)

I love Bonus

Bacımı gonderdim gitti annem bi guzel doyurmus hic bise yemediler zorla tattirdim pogacadan bari tadi nasıl olmuş onu sole dedim
Tabiki bende hic bisi yemedim 1 sade turk kahvesi ictim kiza bi kac parca bisi ayırıp kalanların hepsini yanina verdim :-)

Yolcu alıntı yapmadım uzun olmasın sayfada diye :) hayriye ablamı dedin ben sana abla diyorum sen ona ilginç :)) sizde deyin yaşınızı o zaman :37:

Benim yaşım daha 2 ay önce 30 oldu hala alışamadım daykoda 67 yaşında bu yaşta ne azimli dimi hepimize örnek olmalı.

I love Bonus

Sesle güldüm kız heee heee

Teyze piştimi poğçalar hala benle uğraşıyon yaşını başını almş kadın cık cık :gülmekten ölen bınıs)

I love Bonus

Simdi resim ekleyecemde digerarkadaslara ayip olcek

Ayyy hakket diyetisyen dedi metabolizma yasim basladigimda 45 imis gecen hafta diyoki 2 yas genclestiniz icim kocamis benim anacim

Ayyy hakket diyetisyen dedi metabolizma yasim basladigimda 45 imis gecen hafta diyoki 2 yas genclestiniz icim kocamis benim anacim

Dili sürçmüştür dr un kendin gibi bi dr a gidiyosan artık 😄😄😄😄😄

I love Bonus

Aynen ben de takdir ettim bravo. Bende o iradenin çeyreği olsa böyle şişmezdim herhalde :17::17::17::17::17:

yok yok ekleme sakın :18:

Bonus deyze diyosa ben de deyze derim ona göre :1::1::1:
Hahayttt goreceniz siz teyzeyi 3-4 ay sona
Dili sürçmüştür dr un kendin gibi bi dr a gidiyosan artık 😄😄😄😄😄

I love Bonus
Aynen oyle balik etinden az fazla hehehe

Bonusum bişe değil kadın zayıfladım diye sevinirken yaşlandım diye depresyona gircek :D :D
Yok annemm girmem ben ole şeylere gecen arkadaş diyo depresyona girdim dedim o nasi bisi nerden giriliyo ayyy abartmayın herseyi kafada kurup kurup depresyona giriyonuz :-)

Sevgili dayko yu forumun en iradeli insanı ilan etmek istiyorum :46::46::46::46::46::46:

Mersi sekerim (ba ba ba bide en kibari ilan et hemencik kirilacam kibarliktan ) :-)

Babam diyomuski 3-4 kilo verdi annem demis duymasin sakin kiz 10 kilo verdi Allahım bu erkekler cop gibi olmadan anlamiyo kilo verildini

Yolcu alıntı yapmadım uzun olmasın sayfada diye :) hayriye ablamı dedin ben sana abla diyorum sen ona ilginç :)) sizde deyin yaşınızı o zaman :37:

Benim yaşım daha 2 ay önce 30 oldu hala alışamadım daykoda 67 yaşında bu yaşta ne azimli dimi hepimize örnek olmalı.

I love Bonus
:9::9::9::9::9: ay çok güldüm bende aralıkta 30 dedım kuzum
Canım ben yapıyorum sirkeli suyu ama bal koymuyorum
Birde suyuma devamlı limon sıkarim ama cok degil mesala 1 litreye 5-6 damla
Yaşım 37.
1 kizim var 13 yasinda :-)

rabbım bağışlasın kızını ayyy ben geçen hafta içtim ama benım mığdeyi mahfettı

senın ıyıymış benım 4 sene once oyleydı şımdı 67 ben olmusumdur
Sevgili dayko yu forumun en iradeli insanı ilan etmek istiyorum :46::46::46::46::46::46:
bende DAYKOnun onunde saygıyla eyılıyorum :42:

yaaa kızlar ben su yazıları renklı yyapıyorsunuzya onu hıç beceremiyorum teknolajı özürlü olduğum ıçın nasıl yapıyosunuzkı:26:

Gerçekleri kabul etcek oda nurum napsın :D

Ama takdir ettim yememiş poğça ben o yaşa gelince nasıl olcam acaba

I love Bonus

Hee sen bu kafayla 100 olacan demedi demee hehehe

:9::9::9::9::9: ay çok güldüm bende aralıkta 30 dedım kuzum

rabbım bağışlasın kızını ayyy ben geçen hafta içtim ama benım mığdeyi mahfettı

senın ıyıymış benım 4 sene once oyleydı şımdı 67 ben olmusumdur

bende DAYKOnun onunde saygıyla eyılıyorum :42:

yaaa kızlar ben su yazıları renklı yyapıyorsunuzya onu hıç beceremiyorum teknolajı özürlü olduğum ıçın nasıl yapıyosunuzkı:26:
Sen 30 san hayriye abla kim :60:

Ben telefondan giriyom renk yapamıyo ve yapanı göremiyorum nur hanımın rengini göremediğim gibi

I love Bonus

konuya cevap verirken yukarda font, size yazan yer var ya orda bi de büyük A harfi var. İşte o A renk butonu, size boyut butonu Font da yazı karakteri bölümü. Renkli olmasını istediğin yeri seçiyosun mouse ile ondan sonrada ordan renk seçiyosun

Çok açıklayıcı gördüm kendimi :52::52::52:

Back
X