Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:9::9::9::9::9: ay çok güldüm bende aralıkta 30 dedım kuzum

rabbım bağışlasın kızını ayyy ben geçen hafta içtim ama benım mığdeyi mahfettı

senın ıyıymış benım 4 sene once oyleydı şımdı 67 ben olmusumdur

bende DAYKOnun onunde saygıyla eyılıyorum :42:

yaaa kızlar ben su yazıları renklı yyapıyorsunuzya onu hıç beceremiyorum teknolajı özürlü olduğum ıçın nasıl yapıyosunuzkı:26:

Amin canim cumlemizinkini
Yaaa demekki isteyince oluyor yemeyecem diyecen su malum zamanlar zorluyo biraz 10 sene once yine diyet yapmistim o zamanda 110 dan 85 dustumdu 4 -5 ay gibi bi zamanda ama sonra tansiyon halsizlik gucsuzluk sorunlari yasadim sonrada cabucak geri aldim bu sefer artik duzenli beslenmeyle vericem inşallah yas gectikce daha zor oluyormus hakketten o zaman daha kolaydi
Bakkk teyze tavsiyesi size :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen 30 san hayriye abla kim :60:

Ben telefondan giriyom renk yapamıyo ve yapanı göremiyorum nur hanımın rengini göremediğim gibi

I love Bonus

Benim rengim belli şekerim. Yıllardır kullandığım renk. Arada önemli şeyleri sadece kırmızı yapıyorum onun dışında eflatun her daim

Ayyy elmami yiyeyim ben misss gibin

Sen 30 san hayriye abla kim :60:

Ben telefondan giriyom renk yapamıyo ve yapanı göremiyorum nur hanımın rengini göremediğim gibi

I love Bonus
Hayriye benimde abla kım bılemedım

konuya cevap verirken yukarda font, size yazan yer var ya orda bi de büyük A harfi var. İşte o A renk butonu, size boyut butonu Font da yazı karakteri bölümü. Renkli olmasını istediğin yeri seçiyosun mouse ile ondan sonrada ordan renk seçiyosun

Çok açıklayıcı gördüm kendimi :52::52::52:
deniycem umarım yaparım ben de becerıksız görgüm kendımı
Amin canim cumlemizinkini
Yaaa demekki isteyince oluyor yemeyecem diyecen su malum zamanlar zorluyo biraz 10 sene once yine diyet yapmistim o zamanda 110 dan 85 dustumdu 4 -5 ay gibi bi zamanda ama sonra tansiyon halsizlik gucsuzluk sorunlari yasadim sonrada cabucak geri aldim bu sefer artik duzenli beslenmeyle vericem inşallah yas gectikce daha zor oluyormus hakketten o zaman daha kolaydi
Bakkk teyze tavsiyesi size :-)

yaş ilerlemese ne olacaktı haftada 5 mı :26:maşallah

Teşekkürler kizceler
Eskidenn gunde 1 saat yururdum yeterdi simdi yuruyusun yanina bi suru spor yapiyorum anca oyle gidiyo kilolar
Evet rengi soluk olmus az daha koyu olsun

Hangi mesaja alıntı yapim bilemedim çoklu alıntıda yapamadığımdan bi tek şey söylemek istiyorum teyzeye

Aferin elden ayaktan düşmeden meyve ye vitamin neyin alırsın :60:

I love Bonus

Hangi mesaja alıntı yapim bilemedim çoklu alıntıda yapamadığımdan bi tek şey söylemek istiyorum teyzeye

Aferin elden ayaktan düşmeden meyve ye vitamin neyin alırsın :60:

I love Bonus

Eskisinden daha iyiyim vallaha duzene girdi beslenmem ben sabah kahvaltisini saat 1 denonce etmezdim erkende kalksam aksamda 8-9 gibi yerdim bide gece yarisi uyanir bisiler atistirirdim ondan oldum boyle simdi aksam 7 de yiyorum sabaha kadar acikmiyorum encok ondan korkuyodum gece dayanamam diye cok sukur ilk bi kac aksam kalktim uykudan dedim yemeyecem ictim suyu yattim simdi kalkmiyorum artik
(Ba ba ba nasida hava atiyomm)

Su basari hikayeleri varya resim paylasilan orda bi hatun var 40 kg vermis sarisin ondan neyimiz eksik biz neden veremiyecekmisiz demi amaa (bolede gaza getiriyom kendimi) :-)

Eskisinden daha iyiyim vallaha duzene girdi beslenmem ben sabah kahvaltisini saat 1 denonce etmezdim erkende kalksam aksamda 8-9 gibi yerdim bide gece yarisi uyanir bisiler atistirirdim ondan oldum boyle simdi aksam 7 de yiyorum sabaha kadar acikmiyorum encok ondan korkuyodum gece dayanamam diye cok sukur ilk bi kac aksam kalktim uykudan dedim yemeyecem ictim suyu yattim simdi kalkmiyorum artik
(Ba ba ba nasida hava atiyomm)

önemkı olan ozaten sağlıklı yaşamı hayata geçırebılmek

Su basari hikayeleri varya resim paylasilan orda bi hatun var 40 kg vermis sarisin ondan neyimiz eksik biz neden veremiyecekmisiz demi amaa (bolede gaza getiriyom kendimi) :-)

Talin o değilmi? Evet çok güzel vermişte sen ne özeniyon gençlere 😄 ( dayak isteyen bınıs)

I love Bonus

ben de gordum onu süper kılo vermış hiçte sarkmamış ahhh ah bede bı okadar daha versem sonrası yavaşgıtsın muhım degıl

Talin o değilmi? Evet çok güzel vermişte sen ne özeniyon gençlere 😄 ( dayak isteyen bınıs)

I love Bonus

Detttt bastonu indirecem o bonus kafana

ben de gordum onu süper kılo vermış hiçte sarkmamış ahhh ah bede bı okadar daha versem sonrası yavaşgıtsın muhım degıl

Verecez canim bende oraya eklemezsem resimlerimi bonus kafa gibi olimmm

Detttt bastonu indirecem o bonus kafana

Verecez canim bende oraya eklemezsem resimlerimi bonus kafa gibi olimmm

Yakıştımı şimdi yaşını başını almış kadına 😄 hakkını helal et samimiyete dayanaraktan nedenini bilmediğim bir şekilde sataştım işte biraz affet yine büyüklük sende kalsın 😄😄😄😄😄

I love Bonus

Yakıştımı şimdi yaşını başını almış kadına 😄 hakkını helal et samimiyete dayanaraktan nedenini bilmediğim bir şekilde sataştım işte biraz affet yine büyüklük sende kalsın 😄😄😄😄😄

I love Bonus

Ettim ettim sende helal et cnm yarın ne olacam merakla bekliyom :-)

Iyii aksamlar canlarim!!! Benim diyet fena ama bugun coooook yurudum :D 13bin adim olmus ve sirf disarda hizli adimlar... zaten ter icine kaldim... ayaklarimin alti agriyor... gerci gecmis gunlere bakarak yine bugun beslenmem daha iyiydi... ama yine hala diyet beslenmesi degil...

hosgeldin!!

Hosgeldin!!!

Hosgeldin canim!!! hatirliyorum seni!!! bebisin hayirli olsun canim!!! allah anali babali buyutmeyi nasip etsin!!! kilolari takma kafana!!! bir kere verdiysen tekrar verirsin canim benim ;)

hahaha yazina bayildim :D

hadi bakalim motive ol verirsin 5kg verilmiycek bir rakam degil canim :)

DUYURU: BU HAFTA YENI GELENLER BEKLEMEDEN LISTEYE GIREBILECEK!!!
Buda benden yeni gelenlere kiyak olsun... Ha tabi kalici olucaksaniz cuma gunu bildirim yapin... cunku birini listeye eklemek cok zor ve ugrastirici... anlayisinizdan dolayi tesekkurler... :42: :42: :42: :42:

sekerim ben elimden geldigince cumalari bildirim icin internet bulucam ama bulamazsam izinli yazarmisin beni simdiden tesekkurler ellerin dert gormesin

Back
X