Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy bı ev süpürüp silmem lazım hıc canım ıstemıyor bugünde yapmazsam pazarları harp meydanına dönüyor ev sımdı bı çamaşır attım :37:hiçççççç iş yapasım yok bugun spor yapmıycam bırgun dınlendırın kasları dıyorlarya ogun bugun olsun:37:

Küçük alıntılar yapsana kadın bütün sayfa senin alıntıların dolu göz zevkimi bozuyo :37: 😜

Geçmiş olsun benimde diş işim var ilerde acıdım sana şu an sanırım acınacak olucam bende

I love Bonus

Beceriksizlik işte bilmiyomki yapmayı
Hay senin göz zevkine 😜
He valla acınacak haldeyim 2 ay olcek akraba olduk dişçiyle bugün gene gidecem akşam üzeri sende ihmal etme ben pişman oldum daha önce gitmediğime

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy bı ev süpürüp silmem lazım hıc canım ıstemıyor bugünde yapmazsam pazarları harp meydanına dönüyor ev sımdı bı çamaşır attım :37:hiçççççç iş yapasım yok bugun spor yapmıycam bırgun dınlendırın kasları dıyorlarya ogun bugun olsun:37:

Bende Kalkacam kızın oda dandini balkondan başlayıp kapıdan çıkmam 2-3 saati bulur deli ediyo beni 1 haftada nasıl dağıtıyor anlamıyom

Bende Kalkacam kızın oda dandini balkondan başlayıp kapıdan çıkmam 2-3 saati bulur deli ediyo beni 1 haftada nasıl dağıtıyor anlamıyom

onun erkek versıyonları bende var odaya gırmek ıstemıyorum ora ayrı bır cumharıyet resmen :9:

kızımı uyuttum geldim ;)
anaaammmmm :52::52::52::52::52: ercanım yanlış mı gördüm sen mi geldin kuzum :54::54::54::54::54:

Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi

Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi

bizde seni özledik kuzum kulaklarını çınlatıp durduk dedik herhalde çocuklardan giremiyor
çocuklarda sen de iyisinizdir inşallah
öp onları benim için :54:

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar
Dun dişçiye gittim bende halen sag tarafim yok sanki cok acidi kiz bonus kafa ahını mi aldim ne :-):-)

Gökçecim ellerine sağlık cnm herkesi kutlarim haftaya daha guzel olur ins

Teşekkürler cancazim haftaya senide gorecez ilk üçte ona gore tut kendini :-)

Hehehe valla o da olmasa super olcakti senide tebrik ediyorum cnm :-)

Canım hosgeldin ozlettin kendini

Cok uzuldum gecmis olsun mikrobik miymis

Daficim ozledik senide yazamasanda bi nokta koy anliyalim burda oldugunu niki gormekte yeter canım

Ondan cnm benim 5 gun gram oynamadi tartida artida olmadi ama o kadar spora eksilmedide dun spor falan yapmadim ama bu sabah eksideydim demekki onla ilgili uzulme sende

Menun guzel cnm afiyet olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi bari ya keyfim kacmisti sabah :)

Sabah yesil cayimi ictim ac karna. Arkasindan
lor peynirli kekikli yagsiz tost maydanoz yarim domates ve 3 yesil zeytinle kahvaltimi yaptim.. esime yaptigim kasarli sucuklu tosttan da bi ısırık aldim :thumbdown:

Kahvaltim..

Eklentiler

• $1400921441089.webp
    $1400921441089.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 53
dayko hanım teyze tamam kek yimemem lazımdı (bi dahada yemiycem) ama zeytin için dediklerine katılmıyorum. :27::22:

Annem diyetisyene gitti kadın garibim zeytine yımırtaya hasret kaldı unutkanlıkları olmaya başladı az yemekten.

Halbusi bah bana ne kaa dinamik bir yapım var :52::52::52:

Bundan öncede kilo verdiğim zaman kısarak vermiştim ve geri aldım çünkü bi müddet sonra o sıkı yönetim malesef kayboluyo insanı yoruyo.

Kadını çok sevmiyorum ama dedikleri doğru ve bunlar onun kendi fikri değil gerçekler. Yağların bildiğimiz kadar zararı yok en büyük zarar rafine şekerde.

Bana burda karatay avukatlığı yaptırtma kendin anla :37::37:

Kahvaltı

1 yımırta + peynir+ domates+ biber+ 22 zeytin+ yarım topkek kadar kek

Zeytin çekirdeklerini sayınca bende okuyanlar gibi küçük bi yuh yada oha dedim rahat rahat deyiverin sizde anca doydum karatay doyun diyodu :32:

I love Bonus

Canım ben yanlış yazdı herhal dedim. 2 yazacaktı 22 oldmuştur sandım:))))

Kizlar deprem oldu kimler duydu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X