Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın.. Çok fazla kaçırmasamda yine düzensiz bir gün oldu evden dışarı çıkmak istemiyorum düzenimi iyice kurana kadar tabi benim düzenimi düşünen kim pehhh...

Sozi msjı okuyunca gülümsedim :) iştahsız değildimde 2 yımırta menemen doyurdu baktım gerek yok 20 taneye bırakim dedim.

40 ' ı çıkmış bebeğimizin hayırlı uğurlu olsun.

Doğum yapmışlar anıları paylaşmışlar ben heç paylaşmim yapmayanlarda var :) tek diyeceğim lütfen dikkatli mantıklı olsunlar ve şeker yüklemesi asla yaptırmasınlar. İnsülin direncine baktırsınlar ve diğer şeker tahlillerini yaptırsınlar. Doktor 99 la hamile kaldığımı görünce neler demişti bana tansiyonum çıkarmış masada kalırmışım. Benden çok kendi tırstı ameliyatta zorlanır diye.

Neyse benim için kötü günlerdi çok hatırlamak isteyorum.

I love Bonus

Afiyet olsun sevgili Bonus...

Ben ilk çocuğuma 67 kg ile hamile kaldım, 77 kg ile doğuma gittim; 1 hafta sonra 70 idim ve sonra 15 kilo aldım...
İkincisine sanırım 80-82 kg civarında hamile kaldım, 95 kg ile doğuma gittim.
Üçüncüsüne 94 kilo ile hamile kaldım, ilk 4 ayda 12 kg verdim (ortanca 1,5 yaşında bile değildi ve gece hiç uyumuyordu; ayrıca aşırı bulantım vardı; serumlarla ayakta duruyordum), sonra verdiklerimi geri aldım ve 93-94 kg gibi bir şeyle doğuma girdim.

Hepsinde şeker yüklemesi de yapıldı; kilo ve yaştan dolayı ikinci ve üçüncüde risk yüksek görüldü ve amniyosentez de yapıldı. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. Ben ilk günden hiç sorun çıkmayacağına inandırdım kendimi, ne doğumda ne de sonrasında. O yüzden çok rahattım. Doktor şişko diye dalga geçiyordu (17 yıllık doktorum; kardeş gibi olduk), ben de ona değnek diyordum :1::1: Neyse, demek istediğim odur ki herşeyin başı olumlu düşünce ve tevekkül...

Dün leslie 5 mil yapmaya kalktım sonuç 3.milde pes ettim çok seri yapıyodu bunda dedim dayanamayacam 5e kadar bırak en iyisi😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşına göre spor yap 5 mil senin neyine te allahım :D 3 fast mile yap sen o yaşlı işi.

Bak ben size kahvaltı başında laf yetiştirrkene benim cadı kızım banyoya gitmiş kapıyı açmış sabah erkenden onu küvetinde yıkamıştım rahat vermez diyede kapıyı çektim bıraktım sonra kaldırırım diye girmiş içine oturmuş oynuyodu

I love Bonus

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401086866.747252.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401086866.747252.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Günaydın güzeller ben daha gözlerimi oluşturuyorum oooo sizlerin masalları var....
Allah kolaylık versin canim.. Desene ufaklik buyuyunce bizde böyle ödev yapcazz...

Canim hosgeldin insallah hersey gönlünce olur...

ben 95 kiloda kadın dogum uzmanına gittim hamilelik düşünmüyorum cunki cok kiloluyum dedim bana bisey olmaz demişti sonraki ay hamileydim... Dr cok onemli...

sporu geç yaptın sanirim onunla bir ilgisi olabilirmi kuzum...

haklisin canim bende sabah cumadan hepi topu 100 gram eksik çıktım.halbuki saatlerce yürüdüm yemedim...olsun ne yaparsın mücadele devam...

daha cumaya çok kuzum daha ne 100 ler gıder yeterkı sabredelim:34: bide senle ben metoyu şu şok diyetlerle bozduk bence oda dırenıyor ben artık öyle hurmaydı lahana çorbasıydı yapmıycam bı düzene oturtmaya çalışıyorum inş olur:16:

Yaşına göre spor yap 5 mil senin neyine te allahım :D 3 fast mile yap sen o yaşlı işi.

Bak ben size kahvaltı başında laf yetiştirrkene benim cadı kızım banyoya gitmiş kapıyı açmış sabah erkenden onu küvetinde yıkamıştım rahat vermez diyede kapıyı çektim bıraktım sonra kaldırırım diye girmiş içine oturmuş oynuyodu Eki Görüntüle 1130150

I love Bonus

allahım yerım ben onu:54::54: ben benım oğlanları ağlaya sokarım banyoya pasaklı anam benımkıler:50:

Günaydın güzeller ben daha gözlerimi oluşturuyorum oooo sizlerin masalları var....
Allah kolaylık versin canim.. Desene ufaklik buyuyunce bizde böyle ödev yapcazz...

Canim hosgeldin insallah hersey gönlünce olur...

ben 95 kiloda kadın dogum uzmanına gittim hamilelik düşünmüyorum cunki cok kiloluyum dedim bana bisey olmaz demişti sonraki ay hamileydim... Dr cok onemli...

sporu geç yaptın sanirim onunla bir ilgisi olabilirmi kuzum...

haklisin canim bende sabah cumadan hepi topu 100 gram eksik çıktım.halbuki saatlerce yürüdüm yemedim...olsun ne yaparsın mücadele devam...
Olabilir CNM
Kapansın artık okullar
Öretmenimcanımbenim ödev verirken acıyın velilere nolurrrr

Günaydınlarrr,

Nasılsınız.?
erkeklerin askerlik, kadınların da doğum ve hamilelik hikayeleri bitmez ;)

Ben kızım da 70 li kilolar da gebe kaldım yaklaşık 24 kilo aldım.. oğlum da 94 kilo gebelik başlangıcı 100 le bitişi yaptım..
Sürekli yüzüme vuruldu şişkoluğum.. ileri yaş riski dendi şişkosun dendi rencide edildim hep ;)
Her ikisini de çatır çatır doğurdum valla ;) bir tek oğlan da son iki üç ay sürekli kaşındım..Bazı gebelikler de yaşanan bir durummuş adı ''gebelik kolestazı'' imiş..Ama ne kaşınma gece uyandıran sabaha kadar hart haurt kaşındıran bir illetti...

-----

Derin geçmiş olsun bebişe.ek gıdaya geçtiysen alerji olabilir sanırım...telaşlanma önemli bir şey değildir inşallah....

benim işlerim yoğun hala fırsat bulduğumda gelirim...Öpüldünüz..:16:

Günaydınlarrr,

Nasılsınız.?

Ben kızım da 70 li kilolar da gebe kaldım yaklaşık 24 kilo aldım.. oğlum da 94 kilo gebelik başlangıcı 100 le bitişi yaptım..
Sürekli yüzüme vuruldu şişkoluğum.. ileri yaş riski dendi şişkosun dendi rencide edildim hep ;)
Her ikisini de çatır çatır doğurdum valla ;) bir tek oğlan da son iki üç ay sürekli kaşındım..Bazı gebelikler de yaşanan bir durummuş adı ''gebelik kolestazı'' imiş..Ama ne kaşınma gece uyandıran sabaha kadar hart haurt kaşındıran bir illetti...

-----

Derin geçmiş olsun bebişe.ek gıdaya geçtiysen alerji olabilir sanırım...telaşlanma önemli bir şey değildir inşallah....

Günaydın CNM hoşgeldin

Oy oy oy can bunlar vallahi maşallah kuzuma ayy çok cimcimeee bişi tü tü tüüü maşallah naZarboncuğu

Bi hafta sen cimcimeye bak bende mil mil dolanim evde bak o zaman daha ses etmem sana 😄 3 yada 4 fast mile mutlaka dene kardiyo kısmı var eğlencelide.

I love Bonus

Bonus,

Albümüne eklesene şu cimcimenin fotosunu niye uluorta yayınlıyorsun...
Böyle olunca Google de bile çıkıyor fotolar...

Günaydın CNM hoşgeldin

canım dişçiye gidiyormuşsun diye okudum...geçmiş olsun..
nefret ediyorum o işlemlerden benimde çok sıkıntılı dişelrim çok erken diş kaybım oldu...

Kendimi ifade edemediğim de dişlerimi sıkan bir arızalıydım önceleri..O sebeplen demişti zamanın da tabibin biri...

Günaydınlarrr,

Nasılsınız.?

-----

hoş geldin canımcım allah kalaylık versın ışlerıne:54:

Dün bir aylık tavuk pilav yedim. üzerine ev yapımı baklava,burma,vb.

Yarasın bazen yemekte iyidir kasmaktansa. Albüm demişsinde ben telden giriyorum telde ayrıntılı değil albüm falan gündüz pc yok evde akşamda uğraşamıyorum hiç binlerce sayfanın içinde kaybolur diye düşünüyorum. Bi daha eklemiycem ama :)

Ben sildim alıntı yapan hayriye ve dayko da bi zahmet linki silin gurban

I love Bonus

Son düzenleme:
canım dişçiye gidiyormuşsun diye okudum...geçmiş olsun..
nefret ediyorum o işlemlerden benimde çok sıkıntılı dişelrim çok erken diş kaybım oldu...

Kendimi ifade edemediğim de dişlerimi sıkan bir arızalıydım önceleri..O sebeplen demişti zamanın da tabibin biri...

Sağol canım bende öyle hiç sevmem ama dayanamadım artık başlamışkende hepsini hallettirmek istedim ama keşke daha önce gitseymişim diyorum çok eskiden kaybettiğim dişlere implant yapamadı köprü olacak komşu diyorki geçen gün kilo veriyorsun dişler yaptırılıyo gençleşecen bende dedim gençleşirmiyim bilmemde ömrümden 10 yıl gitti şu dişçide zor valla bide şansım ağrı eşiğim yüksektir benim kolay kolay canım acımaz ona rağmen sarsıyor bazen

Bi hafta sen cimcimeye bak bende mil mil dolanim evde bak o zaman daha ses etmem sana 😄 3 yada 4 fast mile mutlaka dene kardiyo kısmı var eğlencelide.

I love Bonus

Yok annem alışmışım ben rahata sevmeye alırım ama:)))

Back
X