Selamün aleykümm...
nasılsınız bacılar....ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene çokk sayfa birikmiş bir iki tane anaca okudum idare edin garii...ya canım sıkıldı benimm cuma ne
güzel 80,6 gördüydüm bugün 81,4 niye böyle oldukii...dün ve bugün oruç tuttum...diyet yaptığım dönemde oruç bana yaramıyo yaa ondan
sanırsam....geçen senede böyle oluyodu....neyse inşallah cumaya eksi görürüm biraz....dün belim çok kötüydü bide hava alalım diye parka çıktık
duramadım kıvrandım resmen ağrıdan geri döndüm eve yattım saatlerce..Allahtan eşim bu hafta izinliydide ilgilendi kızlarla ben yattım...iftardan sonra
ilaçları alınca az bi rahatladım gece yatmadanda 15 dakikada olsa spor yaptım...sabah dayak yemiş gibi kalktım....niye hiç dinlenmiş kalkmıyom ben bu
yataktan anlamıyom arkadaş....neyse böyle işte...
hoşgeldin yasemin ablaa özledik be yaa..

afiyet olsun yenacım insanız canım uzunn aralıklarlada olsa arada bir lazım böyleside dert etme....amaa bugünn hiç bişey olmamış gibi diyete devammm....
ya bu arada bende istiyom o ev yapımı baklava ve burmadan...

ben tatlı manyağıyım resmen...sırf oturur bi tepsiyi kendim yerim diye korkudan yapmıyom hee yoksa güzelde yaparım ama yapışıyolar totoşuma yoksaaa hiç affetmicemm...