Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımm o zaman haftalık falan al canım 3-4 paket al dondurucuya koy çıkarıp yersin

I love Bonus

1 haftada 1 paket yetiyor naptın anacım 3-4 paket günde yiyeceği 3 dilim ekmek 😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ablama dedimki kahvaltıya gel yok dedi muz diyetine başladım :)

Şeyda coşkunun diyetiymiş te allam ya

I love Bonus

Son düzenleme:
1 haftada 1 paket yetiyor naptın anacım 3-4 paket günde yiyeceği 3 dilim ekmek 😀😀😀

Esim de yiyo :) guya saglikli olsun di ye kepek ekmegi yiyeyim diyo yarim paketi bi ogunde goturuyo :D

Ablama dedimki kahvaltıya gel yok muz diyetine başladım :)

I love Bonus

Kabız olmasın sonra anacım onlar zengin diyeti çoşkun falan tanımam ben

Tekirdağ çık aradan :) dondurucuya koymak için alıcak 4 paketi ne kadar zamanda yerse artık sağane şurda öz hislerimlen tavsiye veriyorum dimi

I love Bonus

En iyisi ben yarin dolu dolu bi lahvalti yapayim topigi birbirine dusurdum :D:D:D

:)) adam gibi ye valla dert oldu bize :) zeytin konusunda hiç karatayı dinlemedin sanırım netten dinlemeni tavsiye ederim zeytin sandığımız gibi zararlı ve çok kilo aldıran bişey değil hem yağı faydalı yağ hemde içindeki tuz kaya tuzu en faydalı olandan

Benim düzenli veremeyişimin sebebi sabah kahvaltım değil akşam 8 den sonra gelen yeme krizleri

I love Bonus

Yok CNM sen olmasanda bu bonus kafayla uğraşmak hoşuma gidiyo bak zeytinleri bile azalttı 30 dan 20 lere düştü😆😆😆

:) sizi okumak benim de hosuma gidiyo egleniyorum :) saka bi yana onerilerinizi dikkate alacagim insallah :) 91 kusurlerde cakili kaldim insallah regldendir.

:)) adam gibi ye valla dert oldu bize :) zeytin konusunda hiç karatayı dinlemedin sanırım netten dinlemeni tavsiye ederim zeytin sandığımız gibi zararlı ve çok kilo aldıran bişey değil hem yağı faydalı yağ hemde içindeki tuz kaya tuzu en faydalı olandan

Benim düzenli veremeyişimin sebebi sabah kahvaltım değil akşam 8 den sonra gelen yeme krizleri

I love Bonus

Bu zeytin isine sevindim :)) yeme krizlerini de asariz insallah :)) ben de pazar gecesi cikolata yedim bi parca. Hala vicdan yapiyorum :)))

Günaydınsss sevgili yol arkadaşlarım...

Zeytin konusun da bonus haklı çok faydalı bir meyveymiş..Sabahları 10-15 adet rahatlıkla yiyebiliyoruz tabii ekmeksiz..
2 yumurta+büyük bir dilim peynr+1 çaybardağı çiğ kuruyemiş+3-4 günkurusu+bilimum yeşillik mevsimine göre domates,salatalık,biber,havuç,turp
O kadar tok tutyor ki bu mönüyle güne başlamak...

dun dalko bana cok yemek verme karnım şişiyor dedi, sonra yapıştırdı yoksa senin gibi olurum sişman dedi.

:14::14::14:

nilüşüm inanılmaz derecede duygularıma tercüman olmuşsun sanki, ben duygularımı kelimelere dökmeye çalışsam bu kadar güzel anlatamazdım :(

yaa bu kas yırtılmasında yürüyüş veya zorlayıcı sporda iyi gelmiyor değil mi? 20 dk lık sürelerle buz koysan ağrıyan yeri üzerine çok iyi gelicektir eminim bizde evde küçük sakatlıklarda sen tahmin edersin buz tedavisi uyguluyoruz buz tedavisii tüm ilaçlardan daha iyi sonuç veriyor birde kas yırtılmasında iyi bir fizikçi masöründe faydası olur.ben anlatıp duruyorum ama sen dr. gittiğinde ona sor yinede buz tedavisi uygulayayım mı fizik bölümü bana daha çok mu yardımcı olur diye sorarsın:54:

adaş bende süt alıp kendim mayalıyorum ama bu akşam 5 kilo sütüm kesildi çok üzgünüm 3 saatlik yoldan geliyor havalarda ısındı o yüzden herhalde ben artık hazır yoğurt yiyemiyorum zaten yarın tekrar süt istedim bakalım ev yoğurdu gibisi var mıı ....

şanslıymışsın kibar insanlara denk gelmişsin bende dr çok zor giden biriyim bu konuda dişçiye gitsem zayıflaa gözcüye gitsem zayıfla diyenlere denk geliyorum puuffff.....

Asucum,buz kompresini ilk gittiğim dr. söylemişti ama fizikle alakalı birşey denmedi..Tekrarmı gitsem acaba..:26:
sütün kesildiyse lor yapsaydın miss gibi.. belki yapmışsındır..
Ben bugün tibete başlayacağım yeniden.Sen başladınmı.?

Dışarıda 1 saat yürüdük esimle.. nasıl iyi geldi anlatamam :) artık her gün disardayim insallah :)

Dışarıda yürüyüş candır...Ben de çok severim ama tek başıma yürümeyi seviyorum kulağım da müzik aklım da hayaller..:37:

Benim yeğenimde dalokayla yaşıt geçenlerde bana koca göbekli şişko dedi :(fazla dürüstler

Bence de buz iyi gelebilir eşime de şişme ve ağrısı olduğunda hep buz uyguladık tabii Dr danışmak lazım
Benimkiler de süt içmez yoğurt da yemezler ama alışsınlar ev yapımı gibisi yok haklısın

evet hiç gerek yokken ziyadesiyle dürüst oluyorlar...

Eki Görüntüle 1131844
esselamun aleykum
ayyy dun leptopun basında uyuya kalmışım sındıde bı uyandımkı elım gozum şiş hemen bı yeşil çay yaptım kendıme içip doğru yuruyuşe:10:

Aleyküm selam...ne güzel bir kalp öylee..

Selamünaleylüm
Aleykümselam
Günaydın kızlar
Hayriye bu ne bölee kaç gündür canım simit istiyo midemden vurdun beni 😜😜😜 bügün âlim bari az simitten bişi olmaz

Bazı diyetisyenler bir öğün de simit ayran öneriyorlar ama sokak simidi olmalı...

Ablama dedimki kahvaltıya gel yok dedi muz diyetine başladım :)

I love Bonus

Acaip negatif elektiriği var o kadının..Çok itici..

Yena sana çok fazla katılıyorum çook itici :) tibeti daha önce yaptın demek nasıl zorluyomu

I love Bonus

Yena sana çok fazla katılıyorum çook itici :) tibeti daha önce yaptın demek nasıl zorluyomu

I love Bonus

;) Seni çılgın..
tibeti bir kaç kez yaptım keşke devam edebilsem.. yalnız püsküüt'ü bilirsin yaklaşık 1 yıldır düzenli yapıyormuş..
Faydaları anlatılmakla bitmez diyorlar...
Bizden de Frıda yapıyor du...

bi yogamız eksikti onuda yapak ne var ki ;)

Son düzenleme:
;) Seni çılgın..
tibeti bir kaç kez yaptım keşke devam edebilsem.. yalnız püsküüt'ü bilirsin yaklaşık 1 yıldır düzenli yapıyormuş..
Faydaları anlatılmakla bitmez diyorlar...
Bizden de Frıda yapıyor du...

bi yogamız eksikti onuda yapak ne var ki ;)

:) bende çok duydum başka topiclerden de senin demene şaşırdım lesli falan zor geliyo ya bazen sana ondan kelli :)

I love Bonus

:) bende çok duydum başka topiclerden de senin demene şaşırdım lesli falan zor geliyo ya bazen sana ondan kelli :)

I love Bonus

ya evet kardio sevmiyorum pek..LEslie yaptım bi ara epey fakat sevmedim ben açık havada hareketi seviyorum..yürüyüş,yüzme gibi..
Kocam bana havuzlu villa alsın istiyorum o yüzden..:27::27:

Bu arada tibet çok kısa sürdüğü için sempati duyuyorum.:37:

Son düzenleme:
1. Salatalık, günlük ihtiyacınız olan birçok vitamini içerir. Tek bir tanesinde Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Folik Asit, Vitamin C, Kalsiyum, Demir, Mağnezyum, Fosfor, Potasyum ve Çinko ihtiva eder.

2. Öğleden sonra yorgunluk mu hissettiniz? Kahveyi, çayı, soğuk içecekleri bir taraf bırakın ve bir salatalık yiyin. Salatalık iyi bir B vitamin ve karbohidrat kaynağıdır ve yediğinizde saatler sürecek yorgunluğunuzu kısa bir sürede ortadan kaldırır.

3. Banyo veya duştan sonra aynanızın buğulanmasından şikayetçi misiniz? Bir salatalık dilimini alıp aynayı ovun. Hem buğulanma yok olacak hem de pırıldayan bir aynaya ve nefis bir kokuya sahip olacaksınız.

4. Haşereler bahçenizi veya saksı bitkilerinizi mahvediyor mu? Bahçeniz için bir aluminyum tabağa (ya da aluminyum folyoya) salatalık dilimlerini koyup, ortada bir yere yerleştirin. Saksılarınıza ise birkaç dilimi toprağın üzerine yine aluminyum tabak veya folyo ile yerleştirin. Bütün mevsim haşerelerden kurtulacaksınız. Salatalıkdaki kimyasallar aluminyum ile etkileşerek insanların algılayamadığı ama haşereleri deli eden bir koku yayar ve onların ortadan kaybolmalarına neden olur.

5. Bayanlar, sokağa çıkmadan önce veya denize-havuza girmeden önce bir süreliğine selülitlerinizden kurtulmak ister misiniz? Sorunlu bölgelerinizi birkaç dakika süreyle salatalık dilimleriyle ovun. Salatalıkdaki fitokimyasallar derinizdeki kollajenlerin gerilmesini sağlar, dış tabakayı sıkılaştırarak selülitlerin görüntüsünü azaltır. Aynı şekilde kırışıklıklara da iyi gelir (özellikle de göz civarları için)

6.Baş ağrısından kurtulmak ister misiniz? Yatağa girmeden önce birkaç dilim salatalık yiyin ve ertesi Sabah dipdiri, baş ağrısız kalkın. Salatalık, vücudun kaybetmiş olduğu gerekli besinleri takviye edici yeterli miktarda şeker, B vitaminleri ve elektrolitleri ihtiva ettiği için yediğiniz birkaç dilim sorunlarınızı hemen yok eder.

7. Özellikle diyet yapanlar, açlık dürtünüzü ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? Salatalık yiyin.

8. Evinizde ayakkabı boyanız mı kalmadı? Taze kesilmiş bir salatalık ile ayakkabınızı ovalayın. İçerdiği kimyasallar ayakkabınıza hem harika görünen bir parlaklık verir hem de deriyi su geçirmez hale getirir.

9. Evinizde bir kapı, pencere ya da benzer bir şey gıcırtı mı yapıyor? Bir dilim salatalık alıp gıcırtı yapan yerlere sürtün (tabii sürtünme yapan yerlere, menteşenin dışına değil!) gıcırtı gidecektir.

10. Kendinizi gergin, bitkin mi hissediyorsunuz (özellikle ders çalışan öğrenciler, yeni bebek sahibi olmuş anneler ve diğer herkes) ? Bir tas kaynar suyun içine bir bütün salatalığı ince dilimler halinde keserek koyun. Tası da bulunduğunuz odada uygun bir yere koyun. Salatalıkdaki kimyasallar ve diğer besinler kaynar suyun içine girince tepki gösterirler ve suyun buharı ile birlikte bulunduğunuz odaya yayılarak nefis bir aroma yayarlar. Bu aroma sizlerin tüm gerginliğini alarak sakin kişiliğinize dönmenizi sağlayacaktır. Özellikle öğrenciler bunu denemelidir.

11. Yemek yediniz ve ağzınızdan kötü koku yayıyorsunuz. Bir salatlık dilimini alıp dilinizle damağınıza yerleştirin ve en az 30 saniye öyle tutun. Ağzınızda kötü kokulara neden olan bakterilerin fitokimyasallar sayesinde ölmesi nedeniyle bu sorundan kurtulmuş olacaksınız. (Soğan-sarmısak kokusu konusunda bir bilgi yok. Bunu da siz deneyin ve sonucu görün.)

12. Evyelerinizi, lavabolarınızı çevreye zarar vermeyecek bir şekilde temizlemek ister misiniz? Bir dilim salatalığı alıp temizlemek istediğiniz yeri ovun. Sadece yılların birikimi lekeleri kirleri temizlemekle kalmaz, ayrıca güzel bir parlaklık verir temizlediğiniz yere. Bunun yanında elleriniz de o temizlik malzemelerin verdiği zararlardan kurtulmuş olur.

13. Kalemle yazarken bir hata yaptınız ve hatayı silmek istiyorsunuz. Salatalık kabuğunu alıp yavaş ve nazikçe silmek istediğiniz yazıya sürtün. Boya kalemlerinde ve keçe kalem yazılarında da oldukça yararlı. (Bilirsiniz bazen çocuklarımız duvarlara yazılar yazar, resimler yaparlar. Onlarda da deneyebilirsiniz.)

Milliyet gazetesinden altıntı:)

Back
X