Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

$1401539223650.webp
$1401539398128.webp
Buyrun kizlar afiyet olsunnn :-)

[video=dailymotion;x4idm8]http://www.dailymotion.com/video/x4idm8_ahmet-kaya-kendine-iyi-bak_music[/video]

kendine iyi bak beni düşünme,
su akar yatağını bulur.....

pratik kadının hali başka oluyor canım, maşaallah.....:nazar::nazar::nazar:
:16::16::16:

Hehehe kahve keyfimin icine ettiler
Su saati bozulmustu bizim bozuk olunca kafasina gore yazmis eleman esimde kizdi bune sanki hamam isletiyoz:-):-) bu kadar su parasimi olur diyee gitmis kartli su sayaci almis onu takmaya gelmisler neyse gelen tanidik verdim saati geldim gene :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hehehe kahve keyfimin icine ettiler
Su saati bozulmustu bizim bozuk olunca kafasina gore yazmis eleman esimde kizdi bune sanki hamam isletiyoz:-):-) bu kadar su parasimi olur diyee gitmis kartli su sayaci almis onu takmaya gelmisler neyse gelen tanidik verdim saati geldim gene :-)

hay aksi...
kafasına göre nasıl yazar faturayı, o adamda ayrı bir teldenmiş....
neyse yenilenmiş olmuş, aradan çıkmış olmuş su sayacınız, güle güle kullanın.
bizim evde de öyle aradan çıkması gereken o kadar çok şey varki, eşim hep yoğun hep yoğun hep meşgul.....:37::37::37:
evin elektrik sigortası değişicek mesela, 2senedir daha değiştiricek.....
güya ben annemdeyken arkadaşını getirip değiştircekti ama fosss:) unutmuş öyle dedi....:27:
gerçi biraz hak veriyorum eşime de, çok yoğun çalışıyor çünkü.:31:
ekmek kavgası işte.....
dur ben ona bir şok şaka yapayım:)))) elektirk faturası 200tlgelmiş diyim, nasıl olur yaa der, bende adam sigortanız eskimiş olabilir dedi diyim:))))):1::1:
belki ozaman geçer başına:D sonra derim tabi şaka olduğunu.....

hay aksi...
kafasına göre nasıl yazar faturayı, o adamda ayrı bir teldenmiş....
neyse yenilenmiş olmuş, aradan çıkmış olmuş su sayacınız, güle güle kullanın.
bizim evde de öyle aradan çıkması gereken o kadar çok şey varki, eşim hep yoğun hep yoğun hep meşgul.....:37::37::37:
evin elektrik sigortası değişicek mesela, 2senedir daha değiştiricek.....
güya ben annemdeyken arkadaşını getirip değiştircekti ama fosss:) unutmuş öyle dedi....:27:
gerçi biraz hak veriyorum eşime de, çok yoğun çalışıyor çünkü.:31:
ekmek kavgası işte.....
dur ben ona bir şok şaka yapayım:)))) elektirk faturası 200tlgelmiş diyim, nasıl olur yaa der, bende adam sigortanız eskimiş olabilir dedi diyim:))))):1::1:
belki ozaman geçer başına:D sonra derim tabi şaka olduğunu.....

Guzell fikir :-):-):-)

Selamün aleykümm...

kilo veren arkadaşlarım tebrik ediyorum sizii..:46::46:darısı başımaa...:34:

ay misafirlerim gelmeden sporumu yapayım bir an önce ama aklım sizdeydi başlamadan bi bakayım dedim oh kahveler içilmişşş afiyet olsunn...daha yemek yapıcammmm..bu arada akşamdan muhallebili kemalpaşa tatlısı yaptım ama sabah ne görem ben wcye gittiğim ara küçük cadım elleriyle girişmiş mıncık mıncık yapmış yemişş...bi daha tatlı yapıcak oldum....neyse işler bekleyor kaçıyom ben...

Kizlar nur`un topige girince dengem bozuldu bu sabah size bisi daniscaktim burayami yazim derdim var diye topikmi acim yanlis olurmu buraya yazmak akil verinn :-)

bugün günüm var öğlen oraya gitcem ev sahibide diyet yapıyor
dedim 1-2 çeşit salata yap yiyeyim
o da merak etme 2 çeşit salata yapcam dedi bende onlardan yerim artık :1::1:
kızlara diyorum bana geldiğinizde kısır akdeniz salata çoban salata kaşık salata peynir salata şehriye salatası vs vs yapcam :60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60:

Köpürtememişsin deyze kilo verdin ya güçten düştün zaar :27: ilk fırsatta yapıp resim ekliycem gör bakim kahve nasıl köpürtülür :51::51::51:

kendine iyi bak beni düşünme,

su akar yatağını bulur.....

Çok severim...

Selamün aleykümm...

kilo veren arkadaşlarım tebrik ediyorum sizii..:46::46:darısı başımaa...:34:

ay misafirlerim gelmeden sporumu yapayım bir an önce ama aklım sizdeydi başlamadan bi bakayım dedim oh kahveler içilmişşş afiyet olsunn...daha yemek yapıcammmm..bu arada akşamdan muhallebili kemalpaşa tatlısı yaptım ama sabah ne görem ben wcye gittiğim ara küçük cadım elleriyle girişmiş mıncık mıncık yapmış yemişş...bi daha tatlı yapıcak oldum....neyse işler bekleyor kaçıyom ben...

Çok fena bunlar ya benimkininde elini sokmadığı bişey yok ihi ihi yaparak telefonumuda soktu suya:52:

Kizlar nur`un topige girince dengem bozuldu bu sabah size bisi daniscaktim burayami yazim derdim var diye topikmi acim yanlis olurmu buraya yazmak akil verinn :-)

Önce konuyu bilmem lazım :44:

:60::60::60::60::60::60:

Köpürtememişsin deyze kilo verdin ya güçten düştün zaar :27: ilk fırsatta yapıp resim ekliycem gör bakim kahve nasıl köpürtülür :51::51::51:

Çok severim...
Hahayytt bu cekme kave cok kopurmuyo (herseye de bahene bulan dayko)
Lafla olmaz yapta gorek hatta yarisma yapak kiminki daha cok kopurcek :D:D:cool::cool::cool:
Benim oglana bakin haliyi kendine battaniye yapmis hehe

nur1835

Kizzz ısırıp ısırıp yerim ben onu bizimde var 1 yasinda bi kızanımız :-):-):-):-) tu tu tu tuuuu masallah rabbim kem gozden korusun
Aminnn

Çok fena bunlar ya benimkininde elini sokmadığı bişey yok ihi ihi yaparak telefonumuda soktu suya:52:

Önce konuyu bilmem lazım :44:

Mustakil ev istiyodum ya onla ilgili

Ağzını yerim onun duyguda çok yapıyo :) sen kahve yaptınmı :23:

Varya yaziyodum aslinda dedim bonus kafa simdi der bura dert topigimi sildim ayyyy nasi korkuttuysan artik tirsiyom bak :-):-):-):-):-)

Hahayytt bu cekme kave cok kopurmuyo (herseye de bahene bulan dayko)
Lafla olmaz yapta gorek hatta yarisma yapak kiminki daha cok kopurcek :D:D:cool::cool::cool:

Ben deterjan damlatıyorum köpürsün diye sanki:4: Hiç şansın yok yarışmada kaybedersin :51::51::51::51: şu telefonum gelsin bi :40:

Mustakil ev istiyodum ya onla ilgili

Varya yaziyodum aslinda dedim bonus kafa simdi der bura dert topigimi sildim ayyyy nasi korkuttuysan artik tirsiyom bak :-):-):-):-):-)

:53::53::53: niye diyim nan :53: bonus kafamdaki saç kadar kıvırcık kıl tüy vs. kafana düşsün emi :27: :60:

Yaz ne istiyosan banane sankim :63::63::63::63::63:

Son düzenleme:
Back
X