Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyyy çok güldüm oturun siz anacım lafa ne bakıyorsun kuzum icraat önemli 2 gündür sporu bırak adım atmadım 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hala iki gün diyon ya anladık o kısmı iki gündür spor yapmıyosun ama ondan önce fazla yaptığın için sorun değil 👹👹👹👹

I love Bonus

Inşallah canim ben 10 senedir 80 leri gorememistim simdi gördüm ama kisa sürdü ne kadar cok isterim 70 kilo olmayi

Ben 65 olacam ahanda büyük konuşayım olmazsan bütün topik te suratıma tükürsün hıhhh

Ben 65 olacam ahanda büyük konuşayım olmazsan bütün topik te suratıma tükürsün hıhhh

İnsanın canı tükürük çekiyo 😁😁😁😁 o gün geldiğinde bende sana tükürmezsem banada yan topic tükürsün

I love Bonus

Deyzee geçmiş olsun. Dikkat et kendine sen bize lazısın ( en çok bonusa)

Sozen sen hala iyileşmedin mi canım?

Bonus kafam hoşgeldin. Sevindirik oldum seni görünce. Vucudun direniyor sadece sakın bırakmak yok bu hafta olmasa haftaya çok güzel rakamlar görücez tamam mı

Yeni gelen herkes hoşgelmiş.

Sağol kuzumm siz hasta olcanız zahmet çekeceniz ben dururmuyum iyi günde kötü günde hep beraber hemencik hastalanıverdim yanlız kalmayın diye (düşünceli dayko)

günaydın kızlar
sabah sabah yine çeneniz düşmüş maşallah
ben anca hanımı yedirip kahvaltımı yapıp çayımı içip sizin güzel atışmalarınızı okudum :1:
bugün biraz temizlik yapcam yrn misafirim gelebilir kocamdan haber bekliyorum
akşamada hemşireler günü yemeğimiz var oraya gitcez ailecek:21:

Günaydınnn
Bende araniza katilmak istiyorum eger kabul ederseniz birkac gündür takip edyorum sizi paylasimlariniz arkadasliginiz çok güzel masallah diyorum nazar değmesin
Bende tek başına basaramayanlardanim daha önce baska bir topikteydim ayrilmak zorunda kaldim döndüğümde topik dağılmıştı ve kilo aldim tekrar başlıyorum kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum. ..
hoşgeldin cnm :16::16:

Hocam yan çizme hadi ( ortalığı bozmaya çalışan nur)

Ortaligi karistirma yaw :))

Ayyyy çok güldüm oturun siz anacım lafa ne bakıyorsun kuzum icraat önemli 2 gündür sporu bırak adım atmadım 😀

Onceki gunler sporun dibune vurdugun icin dinleniyosundur sen dayko :D

Wooowww cok iddaliyizz :) hadi insallahh :D

İnsanın canı tükürük çekiyo 😁😁😁😁 o gün geldiğinde bende sana tükürmezsem banada yan topic tükürsün

I love Bonus

Heeee yut sen onları o gün gelmez hiç bende bu inat varken 55 bilem olurum 😂😂😂

günaydın kızlar
ben anca hanımı yedirip kahvaltımı yapıp çayımı içip sizin güzel atışmalarınızı okudum :1:

Günaydınnnn

Heeee yut sen onları o gün gelmez hiç bende bu inat varken 55 bilem olurum 😂😂😂

Olursunda yaşın varya çirkinleşirsin 😁😁😁 vasfiye kimin bişey olursun

I love Bonus

Evet ben bakıyorum da değişiklik yok hiç 😀

Amann buraya zor yetisiyorum zaten.
Ev, is, es derken yatma vaktinin nasil geldigini anlamiyorumki. Bi de surekli buraya bakasim geliyor artik :)) burda mutluyum :) sonra basari oykumu yazarim oraya :))

Olursunda yaşın varya çirkinleşirsin 😁😁😁 vasfiye kimin bişey olursun

I love Bonus

De gettt hemide vasfiye amanin kıskanç bonus bozamayacan moralimi insan kilo verdimi gençleşir akıllım aklıma gelmedi sen düşün şöle güzel bi hatun gözünün önüne gelsin işte başarı hikayelerindekileri görmedin sanırsam hıhhh

Amann buraya zor yetisiyorum zaten.
Ev, is, es derken yatma vaktinin nasil geldigini anlamiyorumki. Bi de surekli buraya bakasim geliyor artik :)) burda mutluyum :) sonra basari oykumu yazarim oraya :))

Inşallah CNM benimde 15 kg olsun açacam bi topik 😀

De gettt hemide vasfiye amanin kıskanç bonus bozamayacan moralimi insan kilo verdimi gençleşir akıllım aklıma gelmedi sen düşün şöle güzel bi hatun gözünün önüne gelsin işte başarı hikayelerindekileri görmedin sanırsam hıhhh

Güzel hatun diyince gözümn önüsüne kendim geldim 😁😁😁😁😄😄😄😄😄😄

I love Bonus

günaydın kızlar

Hosbuldum canim masallah hiziniza yetisemiyorum ilk gun acemiliği diyelim cok sevdim sizleriii

Hosbuldum canim masallah hiziniza yetisemiyorum ilk gun acemiliği diyelim cok sevdim sizleriii

Yok acemilikten değil canın biz laf yetiştircez diye ekstra hız yapıyoruz :)
Bi miktar çemkirdik falan sakinleştik bak ☺️

I love Bonus

Yok acemilikten değil canın biz laf yetiştircez diye ekstra hız yapıyoruz :)
Bi miktar çemkirdik falan sakinleştik bak ☺️

I love Bonus

:) :)
Canlar ben cikiyorum simdi kayinvalideme misafir gelecek simdi evi toparlamam lazim aksama görüşürüz insallah...

Back
X