Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benim Ocak paramparça oldu cam Ocak almayı düşünen varsa tavsiye etmiyorum😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canim nasil oldu durduğu yerdemi? Benim ocakta cam korktum şimdi

öf yoruldum koştur koştur.....
komşular bahçeye çıkalım demişler, ben yanlış anlamışım evde oturalım dediler diye:)))):27:
bende çay yaptım, bardak tepsisini hazırladım, herkes bişeylerin ucundan tutup getirdi işte bahçeye.
ve hava kapalıda olsa havanın inadına biz yine oturduk bahçede:):9:
daha yeni geldim eve, güya bugün işlerim çoktu onları halledecektimde bugün davet edildiğim yere gitmemiştim oyüzden:):27::27::27:
ya evdeki hesap çarşıya uymuyo bazen....
artık işlerimin yarısı başka vakte kaldı, biraz sonra kalkar yaparım bi kısmını artık.

Aleykumselam canim 800 gr daolsa eksidesin onemli olan o
Tuhh kacirmisim kahveyi size hos sohpetler :-):-)

sağolasın.
gelecek kahveli günler bizimdir ablam inşaallah:):34:
:29:

Kızlar benim Ocak paramparça oldu cam Ocak almayı düşünen varsa tavsiye etmiyorum😭😭

nedeeen, allah allah geçmiş olsun ablacım....
ne oldu da parçalandı? nazar savmıştır belki:26:
nazarmı oldu yoksa sana:26::26:

800 gr bence basarili canim :) yavas yavas sindire sindire gidiyolar iste :)

inşaallah canım.

dediğimi yap ama yaptığımı yapma:)))
:54:

Geçmiş olsun canim nasil oldu durduğu yerdemi? Benim ocakta cam korktum şimdi

Sağol CNM 3 yıldır kullanıyorum bişi olmadı yemek yapacaktım tava üzerindeyken patttt etti hatta komşum bendeydi o da kavanoz kırıldı sanmış şaşırdım kaldım nette baktım var böyle şikayetler

öf yoruldum koştur koştur.....
komşular bahçeye çıkalım demişler, ben yanlış anlamışım evde oturalım dediler diye:)))):27:
bende çay yaptım, bardak tepsisini hazırladım, herkes bişeylerin ucundan tutup getirdi işte bahçeye.
ve hava kapalıda olsa havanın inadına biz yine oturduk bahçede:):9:
daha yeni geldim eve, güya bugün işlerim çoktu onları halledecektimde bugün davet edildiğim yere gitmemiştim oyüzden:):27::27::27:
ya evdeki hesap çarşıya uymuyo bazen....
artık işlerimin yarısı başka vakte kaldı, biraz sonra kalkar yaparım bi kısmını artık.

sağolasın.
gelecek kahveli günler bizimdir ablam inşaallah:):34:
:29:

nedeeen, allah allah geçmiş olsun ablacım....
ne oldu da parçalandı? nazar savmıştır belki:26:
nazarmı oldu yoksa sana:26::26:

inşaallah canım.

dediğimi yap ama yaptığımı yapma:)))
:54:

Sağol canım
Nazar savar olarak ocağı kullanmak zorundamıydı bardak tabak kırılsa yeterdi 😄😄😄

Gunaydinnn... yine is yolundayim :) yarinin gelmesini hic mi hic istemiyorum. 89.9 a bile raziyim yani :) yeterki 8ler gelsin :) dun menumu aynen uyguladim ekstra bi tek turk kahvesi ictim orta sekerli🍵🍵🍵🍵 nasil da ozlemisimki 😋

affiyet olsun kahve keyfine, sanada içirttikmi sonunda kahveyi:)))):9::16::16::16:
ahhh ah hiç sorma 8leri bende halatla çekiyorum:):27::27::27:
bu hafta bende 8ler yok, belki haftaya. varmısın yarışa bakalım hangimiz önce 8leri görecek:):27::27::27:

Sağol canım
Nazar savar olarak ocağı kullanmak zorundamıydı bardak tabak kırılsa yeterdi 😄😄😄

öyle deme ablacım, allahın işinden sual olunmaz, yaradan neylerse güzel eyler.
nazarda kişinin gönderdiği elçi gibidir elçiye zeval olmaz.
yani demek senin nazarın ocakla bir bağı var...:44::44:
umarım anlatabildim kendimi ablacım, biraz bulmaca gibi anlatabildim ama neyse sen anlarsın beni.....:34:

affiyet olsun kahve keyfine, sanada içirttikmi sonunda kahveyi:)))):9::16::16::16:
ahhh ah hiç sorma 8leri bende halatla çekiyorum:):27::27::27:
bu hafta bende 8ler yok, belki haftaya. varmısın yarışa bakalım hangimiz önce 8leri görecek:):27::27::27:

öyle deme ablacım, allahın işinden sual olunmaz, yaradan neylerse güzel eyler.
nazarda kişinin gönderdiği elçi gibidir elçiye zeval olmaz.
yani demek senin nazarın ocakla bir bağı var...:44::44:
umarım anlatabildim kendimi ablacım, biraz bulmaca gibi anlatabildim ama neyse sen anlarsın beni.....:34:

Hadi bakalım :) her gun icecegim sanirim ben artik kahve. Ama sade icecegim bugun. Bosuna sekere gerek yok :)

ben geldım kızlar derse gttim geldim güya yürüyecektim yağmur yağdı o da kaldı bu haftayı yok sayıyoryum ben yarın sıfırdan tekrar başlıycam bu ara okadar çok yeniden başladımkı bununda bı anlamı kalmadı

:37:

çarp kuzum çarp hakettım :57:

arap atı gibi sonradan açılan bonus:9::9::9::9::9:

hoşgeldın canım doğru yerdesin:34:

sen bu azımle 70 olursun kuzum:nazar:

ay o inat biraz bana bulasabılırmı yıne havası kaçmış gazoza göndüm

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:fıstık olacan sen:34:

aleykum selam canım benım 800gr azmı:46::46::46::46:

azmin hep sursun örtmenim:46::46::46::46::nazar:

Insallahh surer :)

Gecmis olsun ya.. Ama nazar konusuna katılıyorum. O kadsr spor yaparsan olacagi bu :) maşallah diyelim sana..

Cumartesi arkadaşım geliyor yanima.. 1 senedir gorusmedik yuzyuze.
Kilo muhabbetleri acilacak. Motivasyonum bozulacak :(

Selam kizlarrrr!!! Butun gecmisi okuyamadim... kusura bakmayin... yarin kuzenimin kinasi var listeyi buyuk ihtimalle anca cumartesi sabah yada ogleden sonrasi yaparim...
sporumu simdiden soyliyeyim... bu hafta 150dk

esselamun aleykuykum
hayırlı sabahlar kızlar
dun çok fena bısey oldu battanıye almak için yatak odasına gırdım perdenın altıda yürüyen bırsey vardı sanırsam fareydı ben çok tıksınırım hala uzerımde yuruyormuş gıbı eşım baktı ama benım çıglıgmla nereye gıttıyse bulamadılar oturma odasında yattım ne yapıcam bılemıyorum hıç bırşey yoktu geçensene sımsı heryere yapışkan koydu eşim offf of hıç ıyı olmadı bu nasıl gırerım yatak odasına bılemıyorum:18::18::18:

hadi tuh... ay insanin ici bir tuhaf oluyor... neyseki ilerleyen sayfalarda okudum bulmussunuz fareyi sevindim...

Kizlar ben o gunku menumu sabah hepsini birden paylasiyorum. Uygulamaya calisiyorum sonrasinda. Size oncesinde soyleyince baska bisey yemek istemiyorum ekstra yazmaktan utanirim diye :)) sabahlari planladigim gibi yapamadigim zamanlarda gun sonunda soylerim size :)

guzel fikir boylelikle dediklerinin disina cikmamak daha kolay olacaktir

Detoks uygulayan var mi hic ?? Ayran detoksu gibi bisey gordum de sabah normal kahvalti yapiyosun sonra ayran nohut mercimek bulgurla hazirlanan bi corba var. Sadece 2 gun uygulaniyomus ayda. Yapan oldu mu boyle detoks falan

ayran detoksunu ben yaptim 2gun ve tam harfiyen uymadim :) ama ona ragmen eksi gormustum...

Kizzz hasta hasta oynatacan beni 60 70 80
Sagol kuzum ilac aldim komsu gelecek simdi onlada kahve iceriz artik :-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmis olsun dayko!!!

kızlar slm bende bi ara geldim giitttim şimdi sıkı diyetteyim 96 kiloydum 6 günde 91 kiloya düştüm ödem yok kastan veya sudan değil yağdan gitmiş hepsi
hastanede çalışıyorum kendi çabamla verdim sonra diyetisyene baktırayım dedim değerlerin çok iyii dedi böle giderse ağustosa iyce zayıflarım inşallah
yardımlarınızı bkliyorum şuan aşırı özgüvenim yerine geldi

tekrar hosgeldin!

Sağolasınız oldu telefonum 1 gün sürdü yapılmasıda öncesinde biraz beklemk zorunda kaldım. Suya batıp çıkması 200 lira iyimi :)

Geçmiş olsun deyze ellerinden öperim.. Noldi renginmi soldi :p

I love Bonus

ah canimmmm bosu bosuna 200tl vermissin... baksana birde yuzde yuz tamir olmamis... pirince yatirmalari icin 200tl vermissin yazik olmus canim ya :( keske kendin yapsaydin... neyse saglik olsun...

Selamun aleyküm güzeller
hepinizi özledim
yakında net im bağlanacak inşallah. dün telefon bağlandı.
Şimdi kumlada cafe deyim. görüşürüz.

masallah canim gezmelerdesin yani :)
internetinin gelmesini sabirsizlikla bekliyoruz

Günaydınnn
Bende araniza katilmak istiyorum eger kabul ederseniz birkac gündür takip edyorum sizi paylasimlariniz arkadasliginiz çok güzel masallah diyorum nazar değmesin
Bende tek başına basaramayanlardanim daha önce baska bir topikteydim ayrilmak zorunda kaldim döndüğümde topik dağılmıştı ve kilo aldim tekrar başlıyorum kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum. ..

hosgeldin aramizaaaa

Gökçe ya ne bilim adam baya hasar görmüştü dedi açma kapama tuşu hiç çalışmamış mesela değişmiş bi iki parçayıda ve ekranını oldu artık paranın çıkacağı varmış aksinede bu ay masrafım çok oldu

I love Bonus

Ağşam yürüyüşe çıkmadım lesli yaptım :) öyle yani yazim dedim 😍

I love Bonus

Back
X