Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol CNM 3 yıldır kullanıyorum bişi olmadı yemek yapacaktım tava üzerindeyken patttt etti hatta komşum bendeydi o da kavanoz kırıldı sanmış şaşırdım kaldım nette baktım var böyle şikayetler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 7senedir kullaniyorum canim bununla gelmiş gecmis olsun insallah cana geleceğine mala gelsin benimde birkac ay önce mitfak dolabimin rafi indi kullamnaya kiyamadigim kahvalti setim yerle bir oldu artik herseyimi kullaniyorum cok icim acimisti sayılı kullanmistim:(
hosgeldin aramizaaaa

Hosbuldum canimm

Herkese merhaba
Bonusss hastalık demekten ruhum daraldı kuzum sonunda ufaklik ta hastalandı antibiyotik başladık..Ankara'da herkes hasta bu ne yaa .. Hava acsın artik...
selamün aleyküm.....

napıyonuz kızlar, geçmiş yapmışsınız baya maşaallah:) okurum artık bi ara geçmişi:):34:
benimde bugün az karnım ağrıyo, üşütme ağrısı sanırsam.
bilmeyenler için söyliyim ben perşembeden perşembeye tartılırım genelde, çünkü unutkanlık sorunum olduğu için unutmayım falan diye 1gün erken tartılırım:)
işte bugün tartıldım azda olsa bu hafta vermişim kilo:)
-800gr vermişim. ama daha çooook yolum var:(
neyse tabiki bunada şükür.
1,5saat önce kadar tam size yazacaktım komşularım kahveye geldiler, sonrada hadi birimizde oturalım dediler, herkes bişey yapsın dediler, şimdide hazırlanıp komşuya gitcem, uykumda var işimde çok ama neyse gitcem artıkın.:27::27::27: olmazsa erken kalkarım biraz.
hadi kızlar görüşürüz:3::16::16:

şuan için:

4023*20
4tahıl
0et
2süt
3meyve
*
2yağ
0sebze
(başarılı):nazar:
Meyracim süper 800 gram cok iyi :46::46:
Bende gecen hafta artidaydim bu hafta iyi bı gitmiştir insallah....

Kızlar benim Ocak paramparça oldu cam Ocak almayı düşünen varsa tavsiye etmiyorum😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlamadım hala , Hayret ettim... Cok gecmis olsun. Allah her türlü kazadan beladan nazardan evimizi ailemizi sevdiklerimizi esirgesin.. Düşündürücü :26::26: cok gecmis olsun kuzum...

Bende 7senedir kullaniyorum canim bununla gelmiş gecmis olsun insallah cana geleceğine mala gelsin benimde birkac ay önce mitfak dolabimin rafi indi kullamnaya kiyamadigim kahvalti setim yerle bir oldu artik herseyimi kullaniyorum cok icim acimisti sayılı kullanmistim:(
Hosbuldum canimm
insanin sevdiği kullanmaya kiyamadigi seyler oluyo bazen.bende yemek takımımı cok severim.yillardir kırılacak diye nasıl özenirim anlatamam.. Birde evde baska takımlar var bozulsada yenisini alsam diye baktığım.istemedigin ne varsa ne bozuluyor nede eskiyor Malesef :9::9::9:

Herkese merhaba
Bonusss hastalık demekten ruhum daraldı kuzum sonunda ufaklik ta hastalandı antibiyotik başladık..Ankara'da herkes hasta bu ne yaa .. Hava acsın artik...

insanin sevdiği kullanmaya kiyamadigi seyler oluyo bazen.bende yemek takımımı cok severim.yillardir kırılacak diye nasıl özenirim anlatamam.. Birde evde baska takımlar var bozulsada yenisini alsam diye baktığım.istemedigin ne varsa ne bozuluyor nede eskiyor Malesef :9::9::9:

Cok geçmiş olsun canim bizde hastalikla boguşuyoruz dun cok kötüydüm bende bugün hamdolsun biraz daha iyiyim bende istiyorum hava acsin artık...

Cok doğru soylemissin ama anladimki kiymak gerekiyor şimdi herseyimi kullanıyorum sakındığın göze çöp batıyor. ..

Cok geçmiş olsun canim bizde hastalikla boguşuyoruz dun cok kötüydüm bende bugün hamdolsun biraz daha iyiyim bende istiyorum hava acsin artık...

Cok doğru soylemissin ama anladimki kiymak gerekiyor şimdi herseyimi kullanıyorum sakındığın göze çöp batıyor. ..

İlkaycim sen hangi şehirdesin? Yas kac ? Yazdıysan ben kaçırdım ..
Bu arada sizede gecmis olsun...

Son düzenleme:
Gökçe ya ne bilim adam baya hasar görmüştü dedi açma kapama tuşu hiç çalışmamış mesela değişmiş bi iki parçayıda ve ekranını oldu artık paranın çıkacağı varmış aksinede bu ay masrafım çok oldu

I love Bonus

himmm iyi bakalim :) sonucta bir kac birsey degistirmis canim :)

Teşekkür ederim canim Afyon'dayim ben. 33 yasindayim 2erkek çocuk annesiyim.
Aslinda bende sizleri kisaca tanisam???

ben 5agustosda 26yasinda olcam :) 1kizim var 4bucuk yasinda :) birde köpüsüm var 5yasinda :)
2006 temmuzda evlendim :)
Isvicrede yasiyorum. burda dogdum burda buyudum hala burdayim... ama allah nasip ederse 2yil sonra istanbula dönüyorum :)

selamün aleyküm sevgili topik.....

biten perşembe günüm(başarısız)
6034*31
6tahıl
0et
3süt
4meyve
*
3yağ
1sebze
bugünün başarısız olmasının tek sebebi bugün hiç et gurubu tüketmemem, evde peynir bitmiş başkada canım yumurta istemedi, ette istemedi hiç, oyüzden sıfır oldu et gurubu.
yarın gezmeye gidicem orada büyük ihtimal yarınki diyeti uçaracağım tavan yaparak,
çünkü yarınki menünün içeriğinden haberdarım ve içerik dayanamadığım birşey.....:27::27::27:

Hadi bakalım :) her gun icecegim sanirim ben artik kahve. Ama sade icecegim bugun. Bosuna sekere gerek yok :)

tamam haydi bakalım önce kim 8leri görcek, anlaştık:):1::1:
sen bu hafta görürmüşün bu da bana kapak olurmuş:):1::1::52:
ben 5333te serbestim bilem, ben içerim bilem kahvemi şekerlice:63::)))):9:
şaka bi yana belki gaz olur bu bize canımcım inşaallah:):16::16:
bu arada özel olmazsa burcun ne senin? birde yaş?
ben 29koç.

Selam kizlarrrr!!! Butun gecmisi okuyamadim... kusura bakmayin... yarin kuzenimin kinasi var listeyi buyuk ihtimalle anca cumartesi sabah yada ogleden sonrasi yaparim...
sporumu simdiden soyliyeyim... bu hafta 150dk

tamam canımcım.
bu arada iyi eğlenceler:):54:

Herkese merhaba

Meyracim süper 800 gram cok iyi :46::46:
Bende gecen hafta artidaydim bu hafta iyi bı gitmiştir insallah....

inşaallah gitmiştir canım....
çok sağol ayrıca.
kuzunada çok geçmiş olsun:( nerde üşüttü kuzucuk böyle.... gerçi havalar çok dengesiz gidiyo malesef bu aralar:50:

tamam haydi bakalım önce kim 8leri görcek, anlaştık:):1::1:
sen bu hafta görürmüşün bu da bana kapak olurmuş:):1::1::52:
ben 5333te serbestim bilem, ben içerim bilem kahvemi şekerlice:63::)))):9:
şaka bi yana belki gaz olur bu bize canımcım inşaallah:):16::16:
bu arada özel olmazsa burcun ne senin? birde yaş?
ben 29koç.

tamam canımcım.
bu arada iyi eğlenceler:):54:

inşaallah gitmiştir canım....
çok sağol ayrıca.
kuzunada çok geçmiş olsun:( nerde üşüttü kuzucuk böyle.... gerçi havalar çok dengesiz gidiyo malesef bu aralar:50:

Ben 24 yasindayim burcum aslan.. :) daha tartilmadim ben :)

eselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar:3:
bu hafta kılo bıldırımı yaparken utanıyorum:17: ama durum bundan ibaret:50:

kilom aynı
spor yok:18:

günaydın hatunlar:3::3::3:
dün yemekte çok kaçırmadım ekstradan sadece azıcık pirinç pilavı yedim :17:
çok şükür bu hafta eksiye geçtim yani :46:
sabah sabah cnm çay çekti şimdi çay içiyorum sonra kahvaltı yapcam
saat 10da lazer randevum var gelince yemeğimi yaparım eşimin öğleden sonra dersi yok alışverişe gitcez adapazarına
akşam konuşuruz yine :34:
sadede gelelim
kilom:89.5

eselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar:3:
bu hafta kılo bıldırımı yaparken utanıyorum:17: ama durum bundan ibaret:50:

kilom aynı
spor yok:18:

Ve aleykümselam.. Günaydın heyriye neden utanıyosun deli kadın kaç haftadır veriyodun bu kadar kilo vermiş biri olarak en iyi senin bilmen lazım arada böyle olacağını. Hiç bozma moralini kuzum sakın bak

I love Bonus

Son düzenleme:
Dün yürü yürü yoruldum bugün kalkamadım daha gecede kız uyutmadı allahtan şimdi sakin duruyo

Kalkınca tartılcam ama biliyorum veremediğimi bari 100 gr gitseydi :) napalım artık sporda öyle çok fazla değil daykoya takılıyodum:)

I love Bonus

Ve aleykümselam.. Günaydın heyriye neden utanıyosun deli kadın kaç haftadır veriyodun bu kadar kilo vermiş biri olarak en iyi senin bilmen lazım arada böyle olacağını. Hiç bozma moralini kuzum sakın bak

I love Bonus
canım benim sağol destegıne moralım duzeldı msj gorunce:16:
Dün yürü yürü yoruldum bugün kalkamadım daha gecede kız uyutmadı allahtan şimdi sakin duruyo

Kalkınca tartılcam ama biliyorum veremediğimi bari 100 gr gitseydi :) napalım artık sporda öyle çok fazla değil daykoya takılıyodum:)

I love Bonus

gidecek kuzum gıdecek devam et yeterkı başarı topıgınde gorecez senı unutma ılk msj ben yazıcam:34:

Back
X