Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
kızım uyurken bir bakayım dedim
birazdan uyanır kuzum
iyisinizdir inşallah geçmişe bakamıyorum :(

Gunaydin kizlarr.. zor ve uykusuz bi geceden sonra okuldayim.. Kahvalti yapmadim. Su bile içmek gelmiyo icimden acikcasi. Bir de nobetciyim. Zor bi gun beni bekliyor. dualarinizi eksik etmeyin.

Allah yardımcın olsun canım benim hep yanındayız duacıyız. Sakın sakın unutma nolur psikolojik bütün rahatsızlıklar sevgiyle geçer

I love Bonus

Sagol bonuss. Ben elimden gelenin fazlasini yapiyorum ama bazen yetmiyor iste. Neyse Allah büyüktür.

esselamün aleykum
günaydın kızlar ben de sanısam üşütmüşüm hiç ısınamıyorum ay neoldu kızlar bıze nazarmı deydı bugun dıne ders var dun bı salaklık yaptım sormayın çalışayım diye arabayı aldım çiftliğin etrafında turatayın dedım ben akıllı el frenını ındırme 2. turu atarken arabadan bı koku geldı ama nasıl hemen indim babam vardı bısıyyok dedı ama ben çok korktum hocayla bınerken cesaretleniyorum ama böyle bır hata yapıncada butun hevesım kaçıyor offf

evet canım burda misafirde iştebiltmez :9:ben severım mısafırı ama bızım tarla tapan işleri çok oluyor eşim çok yoruluyor ona uzuluyorum

burcum emın ol okuyunca çok uzuldum ve senın ıçın endıselendım ama canım bırbırını seven çıftlerın bırbırınden vaz geçmesı zordur hepımızın olur böyle ayrılmak ıstedıgı zamanlar sonuçta 2 yabancı ınsan tabı ben tam sorunları bılmedıgım ıçın ahkam kesmek ıstemem ama canım bı yardım alsanız ıkınızde seneler verılmıs çok sey paylaşılmış kolaydegıl yuvayı ayakta tutmak emek harcamak gerekır tabı ikitaraflıda tabıkı çocuk aileyi pekıştırı bırbırıne bağlar canım bence açık açık konuş eşinle isteklerini umutlerını bahset emınım bıseyler degısecektır arkadaşım rabbım sorunlarınızı aydınlığa çıkarsın herzaman dualarımdasın arkadaşım:16:

yok kuzum daha gırmedım cumartesı gırıcem

kuzum rabbım yardımcınız olsun

Amin.. Cok sagol ablacim.

Rahatsızlığı bildiğinize göre demekki dr a gittiniz diye düşünüyorum. Tedavi varmı?

I love Bonus

Benden once baslamis bu olay. 6 yil once atak gecirmis. Biz tanistigimizda ilaci birakmisti. Simdi de ikna edemiyorum ilaca devam etmeye. Bizim aramizda fazla bir sorun cikmiyor cok sukur. Ama ailevi durumlar vs onu cok yipratiyor gorebiliyorum. Cok degisti davranislari. Ve beni de yormaya basladi. Gidelim diyorum doktora. Kabul ettiremiyorum. Doktor herkese aynı muameleyi yapiyor diyo ben iyiyim diyo falan.. ole iste canim

Benden once baslamis bu olay. 6 yil once atak gecirmis. Biz tanistigimizda ilaci birakmisti. Simdi de ikna edemiyorum ilaca devam etmeye. Bizim aramizda fazla bir sorun cikmiyor cok sukur. Ama ailevi durumlar vs onu cok yipratiyor gorebiliyorum. Cok degisti davranislari. Ve beni de yormaya basladi. Gidelim diyorum doktora. Kabul ettiremiyorum. Doktor herkese aynı muameleyi yapiyor diyo ben iyiyim diyo falan.. ole iste canim

Peki gitmeden önceki ilaca devam etse onudamı kabul etmez? Çok hassas bi durum anlayabiliyorum mümkün oldukça seni ve onu rahatsız eden ortamlarda olmamaya çalış gerekirse ailene onun ailesine uzak dur bi süre yoksa her üzüntü streste tetitliycek bişeyler onu

I love Bonus

Canim cok geçmiş olsun herşeyin başı stress ama yasadigimi bu ortamda normal olmak cok zor artık bonusunda dedigi gibi sizi sikintiya sokan yerlerden biraz uzak kalin Allah yardımcınız olsun

Merhaba kizlar benide araniza alin lutfen aralik ayinda 107 kiloydum simdi 93 ama takildim kaldim kilo veremiyorum cok canim sikiliyo bu duruma yaz sonuna kadar 75 olmam gerek

Peki gitmeden önceki ilaca devam etse onudamı kabul etmez? Çok hassas bi durum anlayabiliyorum mümkün oldukça seni ve onu rahatsız eden ortamlarda olmamaya çalış gerekirse ailene onun ailesine uzak dur bi süre yoksa her üzüntü streste tetitliycek bişeyler onu

I love Bonus

Onun ailesi biraz farkli canim. cocukluktan beri hep sorun yasamislar. Simdi de etkileri suruyor iste. Zaten uzagiz da ordan da etki ediyolar. O kadar cok sey olduki.. daha tam 1 senelik bile evli degiliz. Ama ikimizde cok yorulduk. Ilac kullanmiyor canim. Bilmiyorum nasil olacak.

Onun ailesi biraz farkli canim. cocukluktan beri hep sorun yasamislar. Simdi de etkileri suruyor iste. Zaten uzagiz da ordan da etki ediyolar. O kadar cok sey olduki.. daha tam 1 senelik bile evli degiliz. Ama ikimizde cok yorulduk. Ilac kullanmiyor canim. Bilmiyorum nasil olacak.

Olmuştur muhakkak olmazmı ama geçemeyecek hiçbir sıkıntı yoktur. Eşin öncelikle kendisinin takıldığı şeylerden daha önemli olduğunu kabul etmeli önemsemeli kendini. Mesala biri telde bişeymi dedi ona he deyip kendi hayatına bakabilir o zaman. Ya da hiç kendi hayatına müdahale ettirmeyebilir. İyi olabilmesi olabilmeniz için yapabilceği şeyler ne olursa olsun önce kendine güvenmesiyle kendini önemsemesiyle olabilcek şeyler.

Bazı insanlar bir diğerinin hayatında mucizedir ilaçtır şifadır. Sevgi anlayışı getirir. Allahım sanada kolaylık versin onada inş. Öyle bir gün gelir ki bu sıkıntılar geride kalır o zaman ne zorlanmıştık dersiniz :)

I love Bonus

Oğlanın mezuniyet balosu var bugün öğlen dün hiç gitmek istemiyodum kötüydüm. Sağolsun nurum çok uğraştı konuştu iyi hissettirdi bana içimdeki sıkıntı gitti. Burdan bi daha teşekkür etmek istiyorum ona bana bu kadar destek olduğu kendi gibi gördüğü için. İyi ki seni tanımışım canımın taa içi.

Balodan resim atarım size fırsatım olursa :)

I love Bonus

Olmuştur muhakkak olmazmı ama geçemeyecek hiçbir sıkıntı yoktur. Eşin öncelikle kendisinin takıldığı şeylerden daha önemli olduğunu kabul etmeli önemsemeli kendini. Mesala biri telde bişeymi dedi ona he deyip kendi hayatına bakabilir o zaman. Ya da hiç kendi hayatına müdahale ettirmeyebilir. İyi olabilmesi olabilmeniz için yapabilceği şeyler ne olursa olsun önce kendine güvenmesiyle kendini önemsemesiyle olabilcek şeyler.

Bazı insanlar bir diğerinin hayatında mucizedir ilaçtır şifadır. Sevgi anlayışı getirir. Allahım sanada kolaylık versin onada inş. Öyle bir gün gelir ki bu sıkıntılar geride kalır o zaman ne zorlanmıştık dersiniz :)

I love Bonus

Imsallah canim..

Oğlanın mezuniyet balosu var bugün öğlen dün hiç gitmek istemiyodum kötüydüm. Sağolsun nurum çok uğraştı konuştu iyi hissettirdi bana içimdeki sıkıntı gitti. Burdan bi daha teşekkür etmek istiyorum ona bana bu kadar destek olduğu kendi gibi gördüğü için. İyi ki seni tanımışım canımın taa içi.

Balodan resim atarım size fırsatım olursa :)

I love Bonus

Artık moral bozmak yok canım inan bana iyiki dogurmusum seni diyeceksin

slm kızlar:16::16::16:
kuzumu uyuttum bir bakayım dedim
beyaz çay demledim onu içiyorum şimdi sonra sporumu yapcam
önce yemek yapardım genelde ama sonra kız durmazsa sporumu yapamıyorum
yemek bir şekilde yapılır en kötüsü kocam gelince ona baktırır öyle yaparım :1::1::1:

Back
X