Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun
Rabbim gonlunuzdekini karsiniza cikarsin inşallah AMIN

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun
Rabbim gonlunuzdekini karsiniza cikarsin inşallah AMIN

Amin sağol teyzem de bu topiği boşladınmı sen noldu 12 de anca yazıyon

I love Bonus

Amin sağol teyzem de bu topiği boşladınmı sen noldu 12 de anca yazıyon

I love Bonus

yok be kuzum iklnönce buraya yazıyom sonra diğerlerine bakıyom😉
Bugün diğer topikte bildirim günüydü ondan önce oraya yazdım kilomu bildirdim zaten 10,30 da kalktım akşam fazla kıvırmışım 😜😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar :3::3:
dün nöbetçiydim nöbetten çıktım buggün
çarşıda işim vardı anca geldim şimdi yemek yedim
form çayımı içiyorum şimdi bitince yatcam

Kizlarr hayirli kandiller.. birbirimize dua etmeyi unutmayalim😌😌

Rabbim bonusuma kolay bi hamilelik dogum ve saglikli bir bebek versin , ogretmenimin esini dahada iyi etsin borclarini kolaylasin bide bebis nasip etsin
Nurcum evladiyla saglikli bi omur sursun,yenama kolayliklar nasip etsin , dafimi bize kavustursun , meyrami panik ataktan kurtarip bebisine kavustursun , ilkayciminda gonlunde ne varsa onu versin ,hasibecim kizcenle esinle mutlulukla yasa ,rabbim esiyle sorunu olanlara yol gostersin
Ev alana tasinana yardimci olsun derdi olana deva hasta olana sifa versin insallah
Hayriyeee nerelerdesin kizzz sanada sinavinda kolayliklar versin rabbim eeee nerdesin kac gundur sen meraklandim amaa
Sozenim rabbim seninde guzel gonlunden ne geciyorsa onu versin AMINN
su garibaninda icini sen bilirsin rabbim ...
Sizleri tanidigim icin cok mutluyumm...

Rabbim bonusuma kolay bi hamilelik dogum ve saglikli bir bebek versin , ogretmenimin esini dahada iyi etsin borclarini kolaylasin bide bebis nasip etsin
Nurcum evladiyla saglikli bi omur sursun,yenama kolayliklar nasip etsin , dafimi bize kavustursun , meyrami panik ataktan kurtarip bebisine kavustursun , ilkayciminda gonlunde ne varsa onu versin ,hasibecim kizcenle esinle mutlulukla yasa ,rabbim esiyle sorunu olanlara yol gostersin
Ev alana tasinana yardimci olsun derdi olana deva hasta olana sifa versin insallah
Hayriyeee nerelerdesin kizzz sanada sinavinda kolayliklar versin rabbim eeee nerdesin kac gundur sen meraklandim amaa

canimsin benim ne guzel dilekler bunlar...rabbim herkesin gonlundekini versin.. amin..

canimsin benim ne guzel dilekler bunlar...rabbim herkesin gonlundekini versin.. amin..

Amin canim aklima geleni yazdim ismini yazmadiklarim kusura bakmasin nolur yasliligima versin artik :-):-)
Kafam bi dunya valla
Kendi kardesimden once sizlere dua ettim valla :-)

Aminn.. dayko Allah senin de gönlünden gecen butun güzellikleri nasip etsin sana..

Amiiiinnn :)) dayko sen supersin ne guzel dualar ya :)
Allah herkesin hakkında hayirlisini nasip etsinn..

Aminn.. dayko Allah senin de gönlünden gecen butun güzellikleri nasip etsin sana..
Sagol sekercimm cok sukur Rabbim hep gonlume gore verdi bundan boyle saglikli bi yasam diliyorum
Senin sıkıntılarini okudum benzer seyler yasadim bi konu acsam kitap olur :-):-):-) ama Sukurler olsun rabbime sabrettim sonucunu da fazlasiyla verdi
Bak ben hep derim zahmet cekilmeden rahat edilmez yoksa kıymeti bilinmez
mrb arkdaşlar bende yeniyim aranızda sitew çok güzel ve çok aktif tek sıkıntım çizelge yapamadım:(:36:

Hosgeldin canim :-)

selamün aleyküm.....

ben yorgun yarış atı geldi yine:))))):27:
yarış atı halim malesefki hala devam ediyor......
daha geçmişi okuyacak fırsatım hiç olmadı:(
bugün benim tartı günümdü, ama feci kaçamaklardan sonra bugün tartılmaya korktum:):27:
yarın tartılcam inşaallah.... inşaallah en az sabit çıkarım....:31:

daykoooom
canım feci kahve istiyo:)))):1::1::16::16::16:

biten çarşamba günüm(başarılı):nazar:
5424*30
5tahıl
4et
2süt
4meyve
*
3yağ
0sebze

selamün aleyküm.....

ben yorgun yarış atı geldi yine:))))):27:
yarış atı halim malesefki hala devam ediyor......
daha geçmişi okuyacak fırsatım hiç olmadı:(
bugün benim tartı günümdü, ama feci kaçamaklardan sonra bugün tartılmaya korktum:):27:
yarın tartılcam inşaallah.... inşaallah en az sabit çıkarım....:31:

daykoooom
canım feci kahve istiyo:)))):1::1::16::16::16:

biten çarşamba günüm(başarılı):nazar:
5424*30
5tahıl
4et
2süt
4meyve
*
3yağ
0sebze

Masallah canim :-)
Hadi icek yapiyom ben afiyet olsunn

Herkesin Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara Vesile Olsun İnşaallah.....
Bol bol dua edelim hepimiz inşaallah bu gecede 1senelik beraatımız için.... duada unutmayın kızlar benide.
herkesi ayrı ayrı öpüyorum.:16::16:

Back
X