Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun iyi gidiyo cok sukur :) artk menu yazmicam yaaa :)
Belki de nazar bilmiyorum. (Bahane cok tabi 😛)
Saka bi yana insallah bozmam yine. Deli bi istah var 1 haftadir. Ne yesem yetmiyo anlamadim ki..

Bu arada seni baska topiklerde görünce bizi aldatiyomussun gibi geliyo 😆😆
Galiba kiskaniyorum😜😜😜
Sesle guldumm kiz bende bu konuskanlik varken sade buraya yazsam benden baska kimseye sira gelmicek kimse olmasa da kendi kendime yazarim ben :-)

Çok tatlısın yaaa. İnş.rabbim sana da bol - li günler ve ayrıca kızınla eşinle mutluluk ve ayrıca bahçeli güzel bir ev almayı nasip etsin Amiiiinnn
Canimmm sende sagol unutmamissin evi :-) oda olur hayirlisi ise olmazsada acikta degiliz cok sukur Allah baska dert vermesin Aminn
acaba yarına eksi çıkmak için spormu yapsam bugün:)
nihahaha:27::27::27:
iyi olurdu ama yok yapamam hastayım dermanım falan yok.....
neyse bakalım bu haftada böyle olsun +çıkarsam.....

Yok kuzum yapma spor falan kotulemesin hastaligin haftaya yaparsin bol bol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok dogru canım Allah kolayligini veriyor mutlaka ama o ozlem hiç bitmiyor...
Efkarlandim gene:((

aynen bitmiyor canım...

Günaydın bacılar

I love Bonus

nassın canım görüşmeyeli, taze anne adayı?:):16:

Hayırlı günler
Hepinizin beraat kandili mübarek olsun Allah dua ve ibadetlerimizi kabul etsin

amin, seninde ablacım.
:16::16::16::16:

Rabbim bonusuma kolay bi hamilelik dogum ve saglikli bir bebek versin , ogretmenimin esini dahada iyi etsin borclarini kolaylasin bide bebis nasip etsin
Nurcum evladiyla saglikli bi omur sursun,yenama kolayliklar nasip etsin , dafimi bize kavustursun , meyrami panik ataktan kurtarip bebisine kavustursun , ilkayciminda gonlunde ne varsa onu versin ,hasibecim kizcenle esinle mutlulukla yasa ,rabbim esiyle sorunu olanlara yol gostersin
Ev alana tasinana yardimci olsun derdi olana deva hasta olana sifa versin insallah
Hayriyeee nerelerdesin kizzz sanada sinavinda kolayliklar versin rabbim eeee nerdesin kac gundur sen meraklandim amaa
Sozenim rabbim seninde guzel gonlunden ne geciyorsa onu versin AMINN
su garibaninda icini sen bilirsin rabbim ...
Sizleri tanidigim icin cok mutluyumm...

AMİN....
çok sağol ablam:16::16::16:

Yok kuzum yapma spor falan kotulemesin hastaligin haftaya yaparsin bol bol

tamam:):38::38::38:

Daykom allahım gönlünün muradını versin inş. Bir başkası için yapılan dualar kabul olunur.

Meyracın iyiyim şimdilik arada başım dönüyo o kadar.

Geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş. Ellerimi semaya açtığım an aklıma geliceksiniz emin olun...

I love Bonus

hepimizin kandili mübarek olsun :16::16::16::16:

kızım uyumadan gideyimde içeride sporumu yapayım bugün daha yapamadım :50:
kızı uyuttuktan sonra gelirim tekrar :54::54:

Selamun Aleykum Rabbim hepimizin gecesini mübarek kılsın İnşallah gönlümüzce versin :-)

Selamün aleykümm...

hayırlı kandiller...Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin...hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eylesin...

benide dualarınızda unutmayın arkadaşlar sıkıntılı günler geçiriyorum...diyet konusu nanay zaten....ayrıca ne kadar sürer bilemiyorum ama aranızda olamıcam oyüzden gökçecim istersen listeden çıkar canım beni boşuna yük olmayayım sana....

sizi seviyorum iyiki varsınız..dafi ablam asuman ablacım yenacım nursenacım nilaycım sizleride çokk özledimm....

Allaha emanet olun....

Cumleten kandiliniz mübarek olsun..
acaba yarına eksi çıkmak için spormu yapsam bugün:)
nihahaha:27::27::27:
iyi olurdu ama yok yapamam hastayım dermanım falan yok.....
neyse bakalım bu haftada böyle olsun +çıkarsam.....
Esim bugun diyorki tırnaklarını kesersen daha fazla eksi çıkarsın :9::9::9:

Selamün aleykümm...

hayırlı kandiller...Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin...hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eylesin...

benide dualarınızda unutmayın arkadaşlar sıkıntılı günler geçiriyorum...diyet konusu nanay zaten....ayrıca ne kadar sürer bilemiyorum ama aranızda olamıcam oyüzden gökçecim istersen listeden çıkar canım beni boşuna yük olmayayım sana....

sizi seviyorum iyiki varsınız..dafi ablam asuman ablacım yenacım nursenacım nilaycım sizleride çokk özledimm....

Allaha emanet olun....
Canim Hayirdir İyimisin hersey yolundami?
Allah yardımcın olsun...

sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi :1:
3 yılda kocadık yani:1::1::1:
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim :34::34:

sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi :1:
3 yılda kocadık yani:1::1::1:
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim :34::34:

Maşallah sana :) Allah nice mutlu mesut yillar nasip etsin :)

Herkesin kandili mubarek olsun!!!

Bu arada kimsecikler beni özlememis :5::5:

ya diyorum fazla aşırı bişe de yemedim ne bu şişkinlik alla alla:53::53:

Meğer malum günüm gelmiş :30::30::17::17::17:

Bi de anlamadığım bi konu o lekeyi görene kadar bi ağrım yok görür görmez başlıyo karın ağrısı bel ağrısı. Psikolojik acep :14::14::14:

ayni olay bendede oluyor canim :D lekeyi görene kadar agri yok... gördükten sonra agridan ölüyorum :D kesin psikolojik diyorum ben ama her neyse artik...

Selamün aleykümm...

Allaha emanet olun....

tamam canim ben seni listeden cikarayim o zaman... istedigin zaman geri dön aramiza bekliyoruz seni :) :54:

İlk defa telden yaziyom:D
birki birki deneme:D

zeynep sen nereye gidiyon kuzum ya:(((
rabbim yar ve yardimcin olsun insaallah canim.
opuyorum.....

günaydın kızlarrr:16::16::16:
sanırım ilk bildirim benden
KİLOM:88.4
SPOR:200dk

Maşallah sana :) Allah nice mutlu mesut yillar nasip etsin :)
teşekkür ederim cnm amin inşallah :16:

Herkesin kandili mubarek olsun!!!

Bu arada kimsecikler beni özlememis :5::5:

ayni olay bendede oluyor canim :D lekeyi görene kadar agri yok... gördükten sonra agridan ölüyorum :D kesin psikolojik diyorum ben ama her neyse artik...

tamam canim ben seni listeden cikarayim o zaman... istedigin zaman geri dön aramiza bekliyoruz seni :) :54:
ayyy cnm benim sen buralarda yok muydun nerelerdeydin
ben eskisi gibi sık giremiyorum benim cadı yüzünden
girince selam verip alıntılarıma bakıp çıkıyorum geçmiş yapamıyorum
kim ne yapmış nereye gitmiş yeni gelenler mi olmuş (geldilerse hoşgelmişler:1:) bihaberim yani:34:
:54::54:ben özledim seni merak etme :54::54:

HAYRIYEEEE kız olduk burda nerdesin sennn?

Bende diyetesyene gidecem birazdan ordanda annemlere ufakligin dogum gunu var pazar gunu sus yapicaz gelinle
Ayyyy iyiki oglum yok cok fena kaynana olurdum ben:-)

Back
X