Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonusum senin kilo alman lazım vermen değil ahhhh ben böyle hamile olsam hemen kalayım ben her ay ikişer üçer alıyordum masallahim vardi yani:) :) :)

valla benim hamilelik hep hastaneden geçti he :D yediğimi çıkarıyodum en son 3 gün mü 4 gün mü ne hastanede yattım 12 tane serum yemiştim büyük şişelerdn. 14 haftalıktı o zaman. sonradan azcık düzeldim gibi oldum. 68 di ilk kaldığım zaman 75 le doğuma gittim. erken doğdu bi de benim afacan doğu sonrası 65 olmuştum çok iyiydim işte sonra emzirme sırasında çok yedim süt olsun diye söz de ama alakası yok. Psikolojik yeme isteği sadece.

Şimdi bonus kafayı duyunca dedim acaba bi tane daha yapsam mı ama yok gözümde büyüyo valla :D aynı şeyleri yaşama düşüncesi

Ayyy nedense böyle bi iç dökesim gelmiş he :17::17::17::17::17::17::17:

kizlar hayirli cumalar.herkeze selamlar, bonus sana da tebrik ederim hamileymissin. ins kolay gecer hamileligin.

kilom ayni ve ayni zamanda obur hafta beni izinli yazin tatile gidiyorum, ins orda cok yemem ve kilo almam.

Günaydın güzeller...
Bu aralar pek ugrayamasamda,arada okuyorum.hepinizi cok seviyorum :16::16::16:
Kilom 85.9
Spor 240 dakika

sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi :1:
3 yılda kocadık yani:1::1::1:
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim :34::34:
Canim nice mutlu senelere .. O uc yil lar birikir birikir 30 yıllar olur insallah..saglikli sihatli mutluluk dolu nice guzel yıllara....

Herkesin kandili mubarek olsun!!!

Bu arada kimsecikler beni özlememis :5::5:

ayni olay bendede oluyor canim :D lekeyi görene kadar agri yok... gördükten sonra agridan ölüyorum :D kesin psikolojik diyorum ben ama her neyse artik...

tamam canim ben seni listeden cikarayim o zaman... istedigin zaman geri dön aramiza bekliyoruz seni :) :54:
Gökçem bu hafta topigimiz ok durgundu... Bende pek giremedim...ama seviyorum seni kuzummm...:16::16::16:

İlk defa telden yaziyom:D

zeynep sen nereye gidiyon kuzum ya:(((
rabbim yar ve yardimcin olsun insaallah canim.
opuyorum.....
birki birki deneme:D deneme göründü canim.telefon yenimi?

günaydın kızlarrr:16::16::16:
sanırım ilk bildirim benden
KİLOM:88.4
SPOR:200dk

teşekkür ederim cnm amin inşallah :16:

ayyy cnm benim sen buralarda yok muydun nerelerdeydin
ben eskisi gibi sık giremiyorum benim cadı yüzünden
girince selam verip alıntılarıma bakıp çıkıyorum geçmiş yapamıyorum
kim ne yapmış nereye gitmiş yeni gelenler mi olmuş (geldilerse hoşgelmişler:1:) bihaberim yani:34:
:54::54:ben özledim seni merak etme :54::54:
HasibeCim super 88 lerdesin sukur.:46::46::46:

Günaydın kizlarrr hayirli cumalar hepinize. ..
Dün giremedim kv'lerdeydik diyet üff oldu dün tabii bugünkü hedefte...cok canim sıkıldı kv ye gittigim zaman kendimi tutamıyorum hiç gitmeden hep diyorum yeme diye gidince yiyorum açlıktan cikmis gibii offff offf....
Neyse olan oldu bildirimimi yapayim
Kilom:89.7
Verilen: 1.3
Spor:240dk
Haftaya hedefim 87.5.....
Aksamki yemek faktörüne rağmen yinede iyi vermişsin canimm..:46::46:

kim tabloluyodu ben acemiyim birazda bu hafta alırım demişti heycanlıyım bir kilo daha gittide :1::1:
tebrikler canim butun fazlalıklardan 1 er 2 ser kurtulursun insallah...

Kilo bildirimi 93.9....-600
Spor yok...

I love Bonus
Canim bence dikkatli beslenerek kilo verebilirsin... Hamilelikte rejim onerilmez .sadece saglikli Yemen bile kilo verdirebilir..bak gitmiş 600 gam...

bonusum bebiş sana iyi gelmeye başladı bile farkında değilsin :)
kilo aldırmayan sağlıklı şeyler yiyerek hem bebişimizi büyütçen hem kendin zarar görmiycen anlaştık mı

Kilo bildirimi
70.7
spor 100 dk falan
Canim reglin bitince haftaya insallah 6 li rakamlardasin...cok guzell...

valla benim hamilelik hep hastaneden geçti he :D yediğimi çıkarıyodum en son 3 gün mü 4 gün mü ne hastanede yattım 12 tane serum yemiştim büyük şişelerdn. 14 haftalıktı o zaman. sonradan azcık düzeldim gibi oldum. 68 di ilk kaldığım zaman 75 le doğuma gittim. erken doğdu bi de benim afacan doğu sonrası 65 olmuştum çok iyiydim işte sonra emzirme sırasında çok yedim süt olsun diye söz de ama alakası yok. Psikolojik yeme isteği sadece.

Şimdi bonus kafayı duyunca dedim acaba bi tane daha yapsam mı ama yok gözümde büyüyo valla :D aynı şeyleri yaşama düşüncesi

canim epey badireler atlatmissin... Allah sağlı sihat versinde...ne guzel delikanlı olmuş simdi...

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar
Güzel kilolar veriliyor maşallah
Bonuscum sağlıklı bir hamilelik dilerim ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmanı tabii
Ben de pek uğrayamıyorum ev gezmelerim oluyor Ramazan öncesi diyete de adapte olamadım
Gökçeciğim ben de izin istiyorum senden Bayram sonuna kadar istersen izinli geç istersen listeden çıkar sana hangisi kolay olursa

Canim cok geçmiş olsun her hamilelik ayni geçecek diye birsey yok tabii benim iki hamileligimde cok rahat gecti aldığım kilolardan belli zaten:))
Esimin istemesine rağmen bende cesaret edemiyorum...
Günaydın güzeller...
Kilom 85.9
Spor 240 dakika

Canim nice mutlu senelere .. O uc yil lar birikir birikir 30 yıllar olur insallah..saglikli sihatli mutluluk dolu nice guzel yıllara....

Gökçem bu hafta topigimiz ok durgundu... Bende pek giremedim...ama seviyorum seni kuzummm...:16::16::16:

Canim bence dikkatli beslenerek kilo verebilirsin... Hamilelikte rejim onerilmez .sadece saglikli Yemen bile kilo verdirebilir..bak gitmiş 600 gam...

canim epey badireler atlatmissin... Allah sağlı sihat versinde...ne guzel delikanlı olmuş simdi...

Teşekkürler canim daha iyi sonuc bekliyordum bunada şükür:))

Canim cok geçmiş olsun her hamilelik ayni geçecek diye birsey yok tabii benim iki hamileligimde cok rahat gecti aldığım kilolardan belli zaten:))
Esimin istemesine rağmen bende cesaret edemiyorum...

benim sağım solum belli olmaz bi bakmışsınız diğer ay ben de hamişim demişim :D :52::52::52::52:

Hayirli cumalar kizlar..
Karne gunu de bitti.. ancak firsat bulabildim..
Yarin ogrencilerim gelecek ziyarete. Onlar icin birseyler hazirlayacagim pek vaktim olmayacak bugun. Gecmise soyle bi goz attım kilo veren herkesi çok cok tebrik ederim :)

Bana gelincee

Spor yok..

Kilo: 90.3 malesef :( +300 gr
Bu kadar yemeye az bile almisim gerci.. bu hafta 91 leri gordum tekrar. Dun duzenli beslenince dusmus biraz şükür buna da.. bugun yine iyi gidiyorum insallah boyle devam eder.

selamün aleyküm.....

evet kızlar tartıldım bugün:))) ne sırıtıyorsun desenize:D çok şükür almadım kilo ama 8lerde yok malesef:(
neyse hayırlısı, -500gr bu hafta.

kilo bildirimi
91kg

biten perşembe günüm
(başarılı)
:nazar:
6424*40
6tahıl
4et
2süt
4meyve
*
4yağ
0sebze

Canım daha nice nice mutlu yillara...
teşekkür ederim cnm :16::16::16:

Günaydın güzeller...
Kilom 85.9
Spor 240 dakika

amin cnm inşallah :16::16::16:
çok şükür zincirler kırıldı duraksama dönemini attlattım inşallah böyle devam eder
sende az değilsin hani 85lere inmişşin :46::46::46:

teşekkür ederim cnm :16::16::16:

amin cnm inşallah :16::16::16:
çok şükür zincirler kırıldı duraksama dönemini attlattım inşallah böyle devam eder
sende az değilsin hani 85lere inmişşin :46::46::46:

Canim sabah ilk tartildigimda daha farklıydı ısrarla wc ye çıkınca ancak o kiloya ulaştım :9::9::9:.sabah 30 dk bisiklete bindim bende...:)

Esim bugun diyorki tırnaklarını kesersen daha fazla eksi çıkarsın :9::9::9:

haklı ama:)):9::9:

.

evet göründü şükür:))))
yeni sayılmaz canım, eşim öyle 2.el almıştı dokunmatik internet için, içinde hatta yok, evde bir o alır eline bir ben öyle işte:))))
oğluş nasıl? iyimi oldumu canımcım?:emir_bebek:

sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi :1:
3 yılda kocadık yani:1::1::1:
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim :34::34:

iyi olmuş:):34:
daha nice mutlu yıllarınız olsun inşaallah canım...:16:
bizimkide 26sı:)

Bu arada kimsecikler beni özlememis :5::5:

aaa olurmu öyle şey, inan ben özlemiştim, nerelerdesin diye yazacaktım hatta sana canımcım:):29::16::16::16:

Günaydınlar banane kilo alana kadar bende bildirim yapıcam ??

I love Bonus

yap yap canım.....

Kilo bildirimi : 99,6
Spor yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı cumalar
Güzel kilolar veriliyor maşallah
Bonuscum sağlıklı bir hamilelik dilerim ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmanı tabii
Ben de pek uğrayamıyorum ev gezmelerim oluyor Ramazan öncesi diyete de adapte olamadım
Gökçeciğim ben de izin istiyorum senden Bayram sonuna kadar istersen izinli geç istersen listeden çıkar sana hangisi kolay olursa

11ayın sultanı geliyor..... hoşgeliyor sefalar getiriyor.....:42:

esselamun aleykum
ben geldim kızlar umarım herkez ıyıdır ve güzel kılolar vermiştır ben bu haftanın basından berı mıgen ve boyun ağrıları çekıyorum bugun bırazdaha rahatladım sukur maalesef bu hafa gıne eksı goremedım ısın açığı eksı görmek ıçınde bısey yapmadım çünkü kafamı kaldıramıyordum :14: özledim sızlerleri umarım bu hafta duzelırım bıraz geçmi yapayım gelirım gıne:34:

Back
X