Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamun aleykum
ben geldim kızlar umarım herkez ıyıdır ve güzel kılolar vermiştır ben bu haftanın basından berı mıgen ve boyun ağrıları çekıyorum bugun bırazdaha rahatladım sukur maalesef bu hafa gıne eksı goremedım ısın açığı eksı görmek ıçınde bısey yapmadım çünkü kafamı kaldıramıyordum :14: özledim sızlerleri umarım bu hafta duzelırım bıraz geçmi yapayım gelirım gıne:34:

hoşgeldin canım...
geçmiş olsun, bu hafta hastaysan boşver kiloyu bu hafta takma kafana....
bugün daha iyi olduğuna sevindim....:34::16:

Selam kızlar,

Geçen Pazar sıkıntıdan hep uyudum. Bu hafta da çok ama çok yoğundum ve hiç okuyamadım mesajlarıma bile bakamadım. Şimdi bildirim yapıp kaçıcam. H.sonu tüm geçmişi okuyum hepinize yazacağım. Herbirinizi ayrı ayrı kucaklıyorum

Spor: 350 dk yürüyüş(220 dksı koşu bandı,130 dk dışarda) 35 dk eliptik bisiklet, 150 dk aletli pilates, 60 dk parkta spor aletleri= toplam= 595 dk
Kilom :93.7

Ayrıca bugün benim Doğum günüm :17: ama çalışıyorum maalesef.

Sevgiler..

Selam kızlar,

Geçen Pazar sıkıntıdan hep uyudum. Bu hafta da çok ama çok yoğundum ve hiç okuyamadım mesajlarıma bile bakamadım. Şimdi bildirim yapıp kaçıcam. H.sonu tüm geçmişi okuyum hepinize yazacağım. Herbirinizi ayrı ayrı kucaklıyorum

Spor: 350 dk yürüyüş(220 dksı koşu bandı,130 dk dışarda) 35 dk eliptik bisiklet, 150 dk aletli pilates, 60 dk parkta spor aletleri= toplam= 595 dk

Sevgiler..

doğum günün kutlu olsun, daha nice mutlu yılların olsun inşaallah canım:):29::16::16:

Meyra, sac böreği güzelmiydi.? ev de yapabilirmiyiz illa odun ateşinde ki sac mı olması gerek.? teflon yahut döküm davayla olmazmı.? .:27:

söylemesi ayıptır güzeldi valla:):27:
sadece saç böreği olsa yine iyi:DD
ayrıyeten ortada uçuşan sıkmamı istersin, gözlememi istersin, yoksa yağlamamı(katmer gibi bişeymiş bu da).....
çok kalabalıktık birde.
gittiğim hanımlar oldukça marifetliler zaten, çok yorulundu ama doğal olan bu 1gün içinde değdi açıkçası, böyle birşey bir daha kaç sene sonra denk gelir zaten artık allah bilir....
en çok ocağın başındaki yoruldu malesef:(
birazda ben geçeyim dedim ama benim idare edeceğim şekilde değildi dursun dedi bana:)
çünkü hızlı olmak ve bilmek lazımdı işi, neyse bende bir ucundan tuttum işte, börekleri içledim falan ahtapot misali:))) 3kişi açıyordu çünkü....
evde de olur neden olmasın yenam, ben bekarken bizim tüplü sacımız vardı evde onda yapardık hep, annem açar içlerdi, babam pişirirdi bende yağlardım:)
ocakta teflonlada olur ama dökümü bilemicem ablacım, ince açmak püf noktası diyebilirim, üstünede tereyağı sıcakken, öfff canım çekti yine:))))
dayanamadığım 2şey kısır ve saç böreği....
neyse en iyisi ben susayım:):45:
:54::54:

alemsin meyracim direk alicam simdi seni listeye :D izinli yaziyordu zaten senin icin normalde...

çok sağol canım benim........:16::16::16::29:
ellerine sağlık.....

Son düzenleme:
ne karnesi kız?:)))
sen kaç yaşındasın?
Canimm benden gecti artik yaş 33 ecocuklarin karnede bizim sayılır:))
Selam kızlar,

Sevgiler..

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelereee...

merhaba arkadaşlar inş. hepiniz iyisinizdir:16::16::16: çoğumuzun çocukları karnelerini de aldı yaz planları devrede artık çocuklarımızla mutlu geçireceiğmiz bir yaz tatilimiz olur inş. :) fazla gelemedim kusura bakmayın yolculuk hazırlığı sıktı beni nedensee bu yolculuk bayağı ağır oldu bende anlamadım. şimdi bildirim yapmaya geldim önümüzdeki haftada olamıyacam önümüzdeki 15 gün kilo veremesemde inş. verdiklerimi korurum :37:

kilo bildirimi 119.5
gökçecim toplo için şimdiden teşekkürler önümüzdeki hafta için beni izinli yazarsan sevinirim :)

amannn ne konuşmuşunuz ayol

Merhaba kizlar benide araniza alin lutfen aralik ayinda 107 kiloydum simdi 93 ama takildim kaldim kilo veremiyorum cok canim sikiliyo bu duruma yaz sonuna kadar 75 olmam gerek
hoş geldin canım azmin daim olsun
selamün aleyküm.....

napıyonuz millet....
daha geçmiş yapamadım direk selam veriyim önce dedim:)
yorgunum, uykusuzum:):27::27::27::27::27:
şimdi uyusam gece uyuyamicam ondan uyumuyorumda.
dün kalabalıkça yakın akrabalarla pikniğe gittik, güzeldi ama hepimiz çok yorulduk, havanın arada yağmasından dolayı çok yorucu oldu bu piknik, ramazan gelmeden gidelim istedik, havalar kapalı ama kışta değil sonuçta diye gittik bakalım.
dünde bugünde piknikten dolayı diyet miyet hikaye oldu:D oyüzden pazar pazartesi menülerimi girmicem.
yarın yine devam inşaallah diyete.:27:
hafiftende boğazım ağrıyo bugün, dün serin havada şifayı kapmışım, neyse geçmezse bir adaçayı içerim.
rabbimin nimetlerine her daim sonsuz şükürler olsun......
afiyet olsun kuzum bende yapıcam ramazan için :16:
selamün aleyküm.....

çok şükür kızlar hastamızdan iyi haber geldi, kalp krizi değilmiş, ritim bozukluğuymuş, çok rahatladım gerçekten.

yarım saattir falanda ben hastayım, üşüttüm galiba, bir bulantı(afedersiniz istifrada ettim), bir titreme, diz kapaklarım bile ağrıyo, birde halsizlik.
galiba piknikte kaptım şifayı, neyse geçer bakalım, şimdi kendime bir bitki çayı yaptım onu içicem sıcakça, midem hala bulanıyo.:31:
acaba gripmi oluyorum bu halsizlik belki ondandır, inşaallah grip değildir.

bu akşamda yemekli bir hatim duasına davetliydik oraya gittik, orada diyetide hikaye ettim, şimdi güleyimmi ağlayayımmı ben kızlar:):27::27:
etli ekmeği görünce dayanamadım..... önce 4dilim ekmeğe tekabül edeni yedim, sonra yanımdaki bugün diyeti boşver diyince bende su koyuverdim......
kolada içtim:):27::27::27:
yani bugünde benim diyet gümde..... bugünde menü girmeme gerek yok, çarşambaya devam inşaallah artık....

yarın kvlerde yatılı misafir olarak gelicekler büyük ihtimal, gelirlerse kaç gün kalcaklar onuda hiç bilmiyorum.
öfff hastayımda, inşaallah yarına daha iyi olurum.....
yarında haftalık temizliğimin günü gelmişti temizlik yapıcaktım ev batkındı, neyse bakalım yarın ola hayrola.....
canım ıyı olmasına sevındım akrabanın rabbım cumleyı esırgesın
İlkay hasibe örtmenim günaydın hepinize... Bu sabah hayriye selam vermemiş neden acaba

I love Bonus
oyyy kuzum hemnde farkeder:54: nasıl oldun canım gıttınmı doktor
Yok canım sen iste yeterki göndercem özelden ben sana
Buradakiler bıktı artık aynı şeyleri okumaktan ������
Eminmisin bak peşini bırakmam o kilolar gitmeden sonra ağlanma çok karışıyo bu dayko diye ������

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne one çabuk banada
Günaydın kızlar güne sirkeli suyumla başladım şimdi yürüyüşe gidicem çocuklar uyuyorken gidetim dedim ogleden sonra hep yağmur yağıyor
Bu ara topik sessiz biraz hado uyanin artık:))
hııı dayko ıkı maşallah canım aynen devam :46:
Selam güzellikler çok giremiyorum ev değiştiriyoruz kendi evimizi aldık şükür yorucu işlermiş bunlar Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin İnşallah :)
hayırlı osun elifcim rabbım güzel sağlıklı günlerde oturun inşallah:16:
Rabbim bonusuma kolay bi hamilelik dogum ve saglikli bir bebek versin , ogretmenimin esini dahada iyi etsin borclarini kolaylasin bide bebis nasip etsin
Nurcum evladiyla saglikli bi omur sursun,yenama kolayliklar nasip etsin , dafimi bize kavustursun , meyrami panik ataktan kurtarip bebisine kavustursun , ilkayciminda gonlunde ne varsa onu versin ,hasibecim kizcenle esinle mutlulukla yasa ,rabbim esiyle sorunu olanlara yol gostersin
Ev alana tasinana yardimci olsun derdi olana deva hasta olana sifa versin insallah
Hayriyeee nerelerdesin kizzz sanada sinavinda kolayliklar versin rabbim eeee nerdesin kac gundur sen meraklandim amaa
Sozenim rabbim seninde guzel gonlunden ne geciyorsa onu versin AMINN
su garibaninda icini sen bilirsin rabbim ...
Sizleri tanidigim icin cok mutluyumm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzummm gönlüne sağlık rabbım senın güzel gönlünün muradını versın
Kiz sen nazarami geldin ne guzel gidiyordu diyetin cabukkk silkelen kendine gel :-):-)
Bak alacam sopayı elime
Hayriyeeee nerde bizim falaka (diyeti bozana falaka ) hehehehe

ahhh ah o falaka bana lazım :57:
Selamün aleykümm...

hayırlı kandiller...Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin...hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eylesin...

benide dualarınızda unutmayın arkadaşlar sıkıntılı günler geçiriyorum...diyet konusu nanay zaten....ayrıca ne kadar sürer bilemiyorum ama aranızda olamıcam oyüzden gökçecim istersen listeden çıkar canım beni boşuna yük olmayayım sana....

sizi seviyorum iyiki varsınız..dafi ablam asuman ablacım yenacım nursenacım nilaycım sizleride çokk özledimm....

Allaha emanet olun....
zeynepçim rabbım sıkıntını gıdersın canım özletme kendını bıran once dön kuzum
sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi :1:
3 yılda kocadık yani:1::1::1:
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim :34::34:
nice mutlu senelere :16:
HAYRIYEEEE kız olduk burda nerdesin sennn?

işte geledim burdayım :9::9:
Kilo bildirimi : 99,6
Spor yok

ve azmın zaferı 2li rakamlar daha senın sırtın yere gelmez tebrikler kuzum :46: da sporda yok nasıl gitti maşallah bu kılolar
Kilo bildirimi 93.9....-600
Spor yok...

I love Bonus
senın bünye ters bacım bebek beklermiş erimek için maşallah:nazar:
Hayırlı cumalar
Güzel kilolar veriliyor maşallah
Bonuscum sağlıklı bir hamilelik dilerim ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmanı tabii
Ben de pek uğrayamıyorum ev gezmelerim oluyor Ramazan öncesi diyete de adapte olamadım
Gökçeciğim ben de izin istiyorum senden Bayram sonuna kadar istersen izinli geç istersen listeden çıkar sana hangisi kolay olursa
ohh gez kuzum ama uğra arada özlüyoruz sızı
Selam kızlar,

Sevgiler..
iyiki doğdun burcum yenı yaş sana musmutlu günler getirsin:16::16::16::16::16:
Selamun aleyküm kızlar uludağdayım bildirim yapamadım
aleykum selam ablam iyigezmeler
merhaba arkadaşlar inş. hepiniz iyisinizdir:16::16::16: çoğumuzun çocukları karnelerini de aldı yaz planları devrede artık çocuklarımızla mutlu geçireceiğmiz bir yaz tatilimiz olur inş. :) fazla gelemedim kusura bakmayın yolculuk hazırlığı sıktı beni nedensee bu yolculuk bayağı ağır oldu bende anlamadım. şimdi bildirim yapmaya geldim önümüzdeki haftada olamıyacam önümüzdeki 15 gün kilo veremesemde inş. verdiklerimi korurum :37:
kilo bildirimi 119.5
gökçecim toplo için şimdiden teşekkürler önümüzdeki hafta için beni izinli yazarsan sevinirim :)
ama ama sen arayı gıne çok açtın kuzu yaa:nazar:

Son düzenleme:
Ev için iyi dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun inşallah :)
Gökçecim beni listeye alır mısın bilmiyorum ama ben 3'lü lere dönüş yaptım maalesef :19:
kilo bildirimim: 101

Son düzenleme:
Canim sabah ilk tartildigimda daha farklıydı ısrarla wc ye çıkınca ancak o kiloya ulaştım :9::9::9:.sabah 30 dk bisiklete bindim bende...:)
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

iyi olmuş:):34:
daha nice mutlu yıllarınız olsun inşaallah canım...:16:
bizimkide 26sı:)

aaa olurmu öyle şey, inan ben özlemiştim, nerelerdesin diye yazacaktım hatta sana canımcım:):29::16::16::16:

yap yap canım.....

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

11ayın sultanı geliyor..... hoşgeliyor sefalar getiriyor.....:42:
teşekkür ederim cnm sende ben gibi unutma bakalım hatırlatıcını falan kur:1:
neyse bugün telafi ettik yemeğe çıktık geldik sonra başbaşa film izlerkennnn daha yarım saat olmuştu aşkımızın meyvesi uyandı :1: filmi kapattık onla oynamaya başladık:34:

amannn ne konuşmuşunuz ayol

hoş geldin canım azmin daim olsun

afiyet olsun kuzum bende yapıcam ramazan için :16:

canım ıyı olmasına sevındım akrabanın rabbım cumleyı esırgesın

oyyy kuzum hemnde farkeder:54: nasıl oldun canım gıttınmı doktor

ne one çabuk banada

hııı dayko ıkı maşallah canım aynen devam :46:

hayırlı osun elifcim rabbım güzel sağlıklı günlerde oturun inşallah:16:

kuzummm gönlüne sağlık rabbım senın güzel gönlünün muradını versın

ahhh ah o falaka bana lazım :57:

zeynepçim rabbım sıkıntını gıdersın canım özletme kendını bıran once dön kuzum

nice mutlu senelere :16:

işte geledim burdayım :9::9:

ve azmın zaferı 2li rakamlar daha senın sırtın yere gelmez tebrikler kuzum :46: da sporda yok nasıl gitti maşallah bu kılolar

senın bünye ters bacım bebek beklermiş erimek için maşallah:nazar:

ohh gez kuzum ama uğra arada özlüyoruz sızı

iyiki doğdun burcum yenı yaş sana musmutlu günler getirsin:16::16::16::16::16:

aleykum selam ablam iyigezmeler

ama ama sen arayı gıne çok açtın kuzu yaa:nazar:
teşekkür ederim cnm sağol :54::54::54:

Asuman ablacım üsküplü sağolasınız.

Burcu doğum günün kutlu olsun ikizler burcuymuşsun :)

Bana 600gr eksik çıktım diye kilo verdim muamelesi yapan sevgili kadın arkadaşlarım öncelikle ağzınıza sağlık :)

Geçen hafta vermem gereken kiloyu vermiş oldum şişlinlik gidince. Kilo almıyo değilim yani sadede ilk zamanlar biraz veririm iki misli alırım bende.

Hayriye dr sormuşsun sanırım tam okuyamadın bugün gittim keseyi gördü içinide çok belli belirsiz haftaya tekrar gel dedi kalp atışları için

I love Bonus

Herkese hayirli akşamlar...
haklı ama:)):9::9:

evet göründü şükür:))))
yeni sayılmaz canım, eşim öyle 2.el almıştı dokunmatik internet için, içinde hatta yok, evde bir o alır eline bir ben öyle işte:))))
oğluş nasıl? iyimi oldumu canımcım?:emir_bebek:
sagol kuzum hala tam iyileşmedi ama bunada sukur..burnu silinmekten yara oldu sıpanin...

esselamun aleykum
ben geldim kızlar umarım herkez ıyıdır ve güzel kılolar vermiştır ben bu haftanın basından berı mıgen ve boyun ağrıları çekıyorum bugun bırazdaha rahatladım sukur maalesef bu hafa gıne eksı goremedım ısın açığı eksı görmek ıçınde bısey yapmadım çünkü kafamı kaldıramıyordum :14: özledim sızlerleri umarım bu hafta duzelırım bıraz geçmi yapayım gelirım gıne:34:
caniiimmm cok gecmis olsun...insallah daha iyisindir,.bende verimsiz bir hafta geçirdim. Havlar burda baya guzellesti.. Tam yürüyüş havası..... İnsallah su Ramazan oncesi iki hafta guzel kilolar veririz...

Selam kızlar,

Sevgiler..
canim dogum gunün kutlu olsun..nice mutlu yaslara...:16::16::71::71::48:

söylemesi ayıptır güzeldi valla:):27:
sadece saç böreği olsa yine iyi:DD
ayrıyeten ortada uçuşan sıkmamı istersin, gözlememi istersin, yoksa yağlamamı(katmer gibi bişeymiş bu da).....
çok kalabalıktık birde.
gittiğim hanımlar oldukça marifetliler zaten, çok yorulundu ama doğal olan bu 1gün içinde değdi açıkçası, böyle birşey bir daha kaç sene sonra denk gelir zaten artık allah bilir....
en çok ocağın başındaki yoruldu malesef:(
birazda ben geçeyim dedim ama benim idare edeceğim şekilde değildi dursun dedi bana:)
çünkü hızlı olmak ve bilmek lazımdı işi, neyse bende bir ucundan tuttum işte, börekleri içledim falan ahtapot misali:))) 3kişi açıyordu çünkü....
evde de olur neden olmasın yenam, ben bekarken bizim tüplü sacımız vardı evde onda yapardık hep, annem açar içlerdi, babam pişirirdi bende yağlardım:)
ocakta teflonlada olur ama dökümü bilemicem ablacım, ince açmak püf noktası diyebilirim, üstünede tereyağı sıcakken, öfff canım çekti yine:))))
dayanamadığım 2şey kısır ve saç böreği....
neyse en iyisi ben susayım:):45:
:54::54:

çok sağol canım benim........:16::16::16::29:
ellerine sağlık.....
Offff ne canim cektiii....

Ev için iyi dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun inşallah :)
Gökçecim beni listeye alır mısın bilmiyorum ama ben 3'lü lere dönüş yaptım maalesef :19:
kilo bildirimim: 101
Canim yeni evin hayirli uğurlu olsun... icinde saglikli sihatli mutlu huzurlu guzel günler geçirirsiniz insallah.....

Asuman ablacım üsküplü sağolasınız.

Burcu doğum günün kutlu olsun ikizler burcuymuşsun :)

Bana 600gr eksik çıktım diye kilo verdim muamelesi yapan sevgili kadın arkadaşlarım öncelikle ağzınıza sağlık :)

Geçen hafta vermem gereken kiloyu vermiş oldum şişlinlik gidince. Kilo almıyo değilim yani sadede ilk zamanlar biraz veririm iki misli alırım bende.

Hayriye dr sormuşsun sanırım tam okuyamadın bugün gittim keseyi gördü içinide çok belli belirsiz haftaya tekrar gel dedi kalp atışları için

I love Bonus
kizmi isterin erkekmi ?

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HasibeG [/TD]
[TD]200 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkay80[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]