Gecmis olsun inşallah direksiyon sinavida oyle gecer
Bugun arabam geldi bende baslicam alistirmalara
Valla bilemedim bolee bi sakinlik var uzerimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arabamı aldınız?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun inşallah direksiyon sinavida oyle gecer
Bugun arabam geldi bende baslicam alistirmalara
Valla bilemedim bolee bi sakinlik var uzerimde
ohhh maşallah otamatıkmı manuelmı
arabamı aldınız?:)
şimdi ben ehliyet aldığım zaman manueldi araba ben rahat kullanabileyim diye onu sattık sıfır otomatik aldık sonra eşim kıyamadı bana vermeye
arabaya yazık olcak sana ucuz bi araba alalım iyicene öğreninceye kadar onu kullan dedi aldı şimdide beğenmedim diyo direksiyon çok sert satarım ben bunu neyse bu da otomatik satana kadar direksiyonu ilerletirim en azından![]()
rabbım kaza bela vermesin canım güle güle kullan bende ıstıyorum otomatık ama benımkı bunu kullanmayı ogren ıyıce bı sofor ol ondan sonra dıyo aman herşeyımız su damlara boglı pöf
sağol cnm otomatikte sadece direksiyona yola odaklanıyorsun daha kolay onu kullanmak bana![]()
İnsallah tez zamanda toparlarsın kuzum..o tez zaman bu yeni gun olur insallah...
Baska dertlerinde var sanirim ama insallah yüreğin cabucak ferahlar ...
Gökçecim ellerine sağlık haftanın birincisi olmuşum çok güldüm çünkü geçen hafta bildirdiğim kiloyu unutmuştum :)) yani tahminen 500gr filan düşüş olmuştur zanediyordum:) diğer kilo veren Arkadaşlarıda tebrik ederim guruptaki incelme adına tüm emek veren arkadaşlar ise öpüldünüüüz....
Biz listeye giremedikmiiiii ismimiz var ama kilomuz boş? ??
Aksam diyorumki bu diyetisyen bana hic odul vermiyoo esimde diyorki canin istiyorsa ye soylemezsin onadedim yok daha tatile kadar bozmiyacam orda hersey serbest yapacamm heee verdiklerini 1 haftada geri alirsin dedi
Sagolsunn cok ta guzel motive ediyor insani
kızlar ben sınava gıdıyorum dua edın![]()
sağolun kızlar şükür ii geçti bildiğim 1 yanlış ama tabı bılemıyorum
şimdi ben ehliyet aldığım zaman manueldi araba ben rahat kullanabileyim diye onu sattık sıfır otomatik aldık sonra eşim kıyamadı bana vermeye
arabaya yazık olcak sana ucuz bi araba alalım iyicene öğreninceye kadar onu kullan dedi aldı şimdide beğenmedim diyo direksiyon çok sert satarım ben bunu neyse bu da otomatik satana kadar direksiyonu ilerletirim en azından![]()
slm kızlar nasıl gidiyor hayat:) çok şükürki herkesin keyfi yerinde yeni üzeyyim siteyi tanımaya alışmaya çalışıyorum![]()
Canim araban hayirli uğurlu olsun.iy günlerde saglik sıhhatle kullanmak nasip olsun. Ama keske manuelde öğrenseydin sonrasında da rahat ederdin.alisinca unutuyorsun debriyaji ..sen canavar gibi hatunsun çabuk kararasın bence...bence sen eline attığın her işi tam hakkını vererek yaparsın..şimdi ben ehliyet aldığım zaman manueldi araba ben rahat kullanabileyim diye onu sattık sıfır otomatik aldık sonra eşim kıyamadı bana vermeye
hayriyecim hadi gecmis olsun.dreksiyonu daha da kolay atlatirsin... Bizdede araba kimde Olucak mevzusu var..yarin esimin gorevi var ..bende çocukla annemlerde gitcem uzakta oturuyorlar...esim erken gitcek sabah arabayi istiyor bende istiyorum..çocukla yollarda ne yapıcam diye...poffff... Ne yapıcaz belli değil... Bizimki ikinci arabayi hayatta istemez de almama izin vermezde. Gerci ondan cok bende araba ama bazen sıkışıyoruz böyle zamanlarda.. Bak buraya yazıyorum...bize ihtiyac ama ertelenir.allah nasip ederde görürsek ufaklik 18 ine girmeden araba siparişi verilir...rabbım kaza bela vermesin canım güle güle kullan bende ıstıyorum otomatık ama benımkı bunu kullanmayı ogren ıyıce bı sofor ol ondan sonra dıyo aman herşeyımız su damlara boglı pöf
Bı arkadas diyorduki manuel araba cok havalı hani vitesi atıyorsun ya hizlanirken ..otomatik düm düz araba kullanmanın bir eğlencesi kalmıyor... Ben ikisinide kullandım sahiden bende manueli severim..sen manuel olsada başarırdın ama tabı bu daha ıyı olmuş![]()
canim hosgeldin...slm kızlar nasıl gidiyor hayat:) çok şükürki herkesin keyfi yerinde yeni üzeyyim siteyi tanımaya alışmaya çalışıyorum![]()
gökçem bugun benim balik ta fena battı.. Kahvaltidan sonra Oglen bir paket cizi yedim.ogleden sonra bir salata yedimki adı salata kendinde yok yok...tavuk biftek helin peyniri kızartması patates kızartması soslar... Arada taze sıkılmış portakal suyu aksamda 1 tabak yeşil fasulye ki kasik makarna... Utanayım diye tek tek yazıyorum... Birazdan 20 dakika bisiklet çevircem...yarin hersey daha guzel kur insallah... Ne diyim...vallah bugunde hic iyi gitmedi diyet acisindan... dert coooook....
ayyy canim alemsin![]()
listede varsin canim kilonuda yazdim sadece farki yazmiyor... oda normal cunku ilk bu hafta yazdim senin kilonu... haftaya cuma bu haftaya bakarak olan farki yazicam.... insallah anlatabilmisimdir...
ayyyy bu adamlar insani öldürür yaaaaa
sevindim canim sinavinin iyi gecmesine :)
araban hayirli olsun canim :) gule gule kullan kazasiz belasiz insallah
hosgeldinnnn
Günaydın 🍞🍞🍳🍳☕️☕️
I love Bonus
sağol gokçecım dertler ne bılmıyorum ama bır an önce çözülür inşallah canımvallah bugunde hic iyi gitmedi diyet acisindan... dert coooook....
ayyy canim alemsin![]()
listede varsin canim kilonuda yazdim sadece farki yazmiyor... oda normal cunku ilk bu hafta yazdim senin kilonu... haftaya cuma bu haftaya bakarak olan farki yazicam.... insallah anlatabilmisimdir...
hosgeldinnnn
sorma benım buyuk olğlan resmen kıskanıyor benım araba kullanmamı babası ona baya öğretti şimdi ben sürüyorum dıye sinir oluyor banaHerkese iyi geceler gençlik...
Bugun eski is yerine gittim istifa dilekçesini imzaladım...Birkac aydır sagolsunlar sigortamı yatırıyorlardı mağdur olmayayim diye...
Bir kac gündür onumuzdeki yil tekrar çalışalım diye benden haber bekliyorlardı...esim pek istemedi bende yok dedim....bilmiyorum dogrumu yaptım yanlışmi? Hayırlısı artik. Kader kısmet ...
Canim araban hayirli uğurlu olsun.iy günlerde saglik sıhhatle kullanmak nasip olsun. Ama keske manuelde öğrenseydin sonrasında da rahat ederdin.alisinca unutuyorsun debriyaji ..sen canavar gibi hatunsun çabuk kararasın bence...bence sen eline attığın her işi tam hakkını vererek yaparsın..
hayriyecim hadi gecmis olsun.dreksiyonu daha da kolay atlatirsin... Bizdede araba kimde Olucak mevzusu var..yarin esimin gorevi var ..bende çocukla annemlerde gitcem uzakta oturuyorlar...esim erken gitcek sabah arabayi istiyor bende istiyorum..çocukla yollarda ne yapıcam diye...poffff... Ne yapıcaz belli değil... Bizimki ikinci arabayi hayatta istemez de almama izin vermezde. Gerci ondan cok bende araba ama bazen sıkışıyoruz böyle zamanlarda.. Bak buraya yazıyorum...bize ihtiyac ama ertelenir.allah nasip ederde görürsek ufaklik 18 ine girmeden araba siparişi verilir...
Bı arkadas diyorduki manuel araba cok havalı hani vitesi atıyorsun ya hizlanirken ..otomatik düm düz araba kullanmanın bir eğlencesi kalmıyor... Ben ikisinide kullandım sahiden bende manueli severim..
canim hosgeldin...
gökçem bugun benim balik ta fena battı.. Kahvaltidan sonra Oglen bir paket cizi yedim.ogleden sonra bir salata yedimki adı salata kendinde yok yok...tavuk biftek helin peyniri kızartması patates kızartması soslar... Arada taze sıkılmış portakal suyu aksamda 1 tabak yeşil fasulye ki kasik makarna... Utanayım diye tek tek yazıyorum... Birazdan 20 dakika bisiklet çevircem...yarin hersey daha guzel kur insallah... Ne diyim...
Günaydın 🍞🍞🍳🍳☕️☕️
I love Bonus
Günaydın canim...
Teşekkürler canim dert bitermi salla gitsinvallah bugunde hic iyi gitmedi diyet acisindan... dert coooook....
ayyy canim alemsin![]()
hosgeldinnnn
Sagol kuzum esimde alisti otomatige daha da manuel araba almam diyor zatenHerkese iyi geceler gençlik...
Bugun eski is yerine gittim istifa dilekçesini imzaladım...Birkac aydır sagolsunlar sigortamı yatırıyorlardı mağdur olmayayim diye...
Bir kac gündür onumuzdeki yil tekrar çalışalım diye benden haber bekliyorlardı...esim pek istemedi bende yok dedim....bilmiyorum dogrumu yaptım yanlışmi? Hayırlısı artik. Kader kısmet ...
Canim araban hayirli uğurlu olsun.iy günlerde saglik sıhhatle kullanmak nasip olsun. Ama keske manuelde öğrenseydin sonrasında da rahat ederdin.alisinca unutuyorsun debriyaji ..sen canavar gibi hatunsun çabuk kararasın bence...bence sen eline attığın her işi tam hakkını vererek yaparsın..
hayriyecim hadi gecmis olsun.dreksiyonu daha da kolay atlatirsin... Bizdede araba kimde Olucak mevzusu var..yarin esimin gorevi var ..bende çocukla annemlerde gitcem uzakta oturuyorlar...esim erken gitcek sabah arabayi istiyor bende istiyorum..çocukla yollarda ne yapıcam diye...poffff... Ne yapıcaz belli değil... Bizimki ikinci arabayi hayatta istemez de almama izin vermezde. Gerci ondan cok bende araba ama bazen sıkışıyoruz böyle zamanlarda.. Bak buraya yazıyorum...bize ihtiyac ama ertelenir.allah nasip ederde görürsek ufaklik 18 ine girmeden araba siparişi verilir...
Bı arkadas diyorduki manuel araba cok havalı hani vitesi atıyorsun ya hizlanirken ..otomatik düm düz araba kullanmanın bir eğlencesi kalmıyor... Ben ikisinide kullandım sahiden bende manueli severim..
canim hosgeldin...
gökçem bugun benim balik ta fena battı.. Kahvaltidan sonra Oglen bir paket cizi yedim.ogleden sonra bir salata yedimki adı salata kendinde yok yok...tavuk biftek helin peyniri kızartması patates kızartması soslar... Arada taze sıkılmış portakal suyu aksamda 1 tabak yeşil fasulye ki kasik makarna... Utanayım diye tek tek yazıyorum... Birazdan 20 dakika bisiklet çevircem...yarin hersey daha guzel kur insallah... Ne diyim...
Gunaydin kuzum nasilsin?Günaydın 🍞🍞🍳🍳☕️☕️
I love Bonus
GunaydinnnGünaydın canim...
Günaydın güzeller giremedim bu ara pikniğe gidiyoruz şimdi diyet iyi gidiyor ama spor yok iki gündür gökçecim mesajını aldim haftaya birinci olarak geliyorum listeye:)))
Teşekkürler canim dert bitermi salla gitsin
Sagol kuzum esimde alisti otomatige daha da manuel araba almam diyor zaten
Gunaydin kuzum nasilsin?
Gunaydinnn
Vayyy savaş ilani kaptirmam birinciligi sana hehehe demistim sana ama azimli goruyorum seni aynen boyle devam canim
Bende cok yogunum bugun eeee hala olmak kolaymi sabah beri mamaciklar yapiyorum kuzumun dogungunu var bugun 1. Yasimizi kutlayacaz amma bu iradeli hala hicbisi yemiyecek![]()
Opuyorum hepinizi....
Bi yerin şişerde gelirsen tanımam seni
I love Bonus
Her yerim şiş zaten anlaşılmaz ekstra şişlik 😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi