Allah kolaylık versin kuzuya da şifa
inşallah düşer atesi
ablam sen yatmadınmı daha, mucks.
aminnn sagolasin bekliyiorum.atesi var ve titriyo uyku arasinda
geçmiş olsun canım yaaa: (
rabbim tez şifa versin inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin kuzuya da şifa
inşallah düşer atesi
Yeniden hoş buldum inşaAllah
He ya yazık valla
aminnn insallah.ALLAH razi olsun.ablam sen yatmadınmı daha, mucks.
geçmiş olsun canım yaaa: (
rabbim tez şifa versin inş.
ay bendede daha yemek yokk ne yapsamki bilemedim..büyük kız ateşi baya yükselmiş okulda yolda yürüyemiyodu nerdeyse biraz kucağıma aldım bir yandan küçüğü tutmaya çalıştım derken zorda olsa eve attık kendimizi ve ilaç verdim yemek istemedi şimdi uyuyo ama arada sayıklıyo inş uyuyup dinlenince kendine gelir...böyle olursa yarın göndermeyebilirim okula..
Geçmiş olsun Zeynepcim
Benim küçük de evde yatıyor yarın gitmeyecek sanırım
yok meyracim bunalimdan diyorum. bazen geliyolar banada hic gitmiyolar zaten de. sagol kizim icin de.
Tam ben
aman benim kızda öle titredi dr da aldık soluğu iç ateşi olurmuş gözetimde kaldı 1 gece ateş düşürücü iğne falan yapıldı çocuklar ömür törpüsü pnlar hastalandımı hayatın tadı tuzu kalmıyo inşallah düzelmişinizdirkizlar valla rejimi unuttum.kizim cok hasta.atesi var.eli ayagi buz gibi oluyo.tir tir titriyo. sabah 7de kalktik.cok korktum havale sandim.nasil oldugunuda bilmiyom ama.aksam ustu bu titreme yine oldu kisa surdu bu ama.
benim halam 50 kilo verdi kendi iradesiyle ve 5 yıldır aynı sabiit dikkat ediyo ilk başlarda nasıl sallanıyodu etleri anlatamam sporla sıklaştı zamanla 120 kilodan 68 falan oldu boyuda 170 manken gibi oldu valla spor çok yaptı neden almadın hala diyorum işe giderken gelirken 1 durak öönce inip yürüyorum diyo hareket çok ediyorum ondan almıyorum diyo zayıflamamız için az totoşumuzu kaldırmamız şart sanırımherkese hayirli aksamlar kizlar..yarin tarti günü,sahsim adina hic ümitli degilim,insallah arti cikmam...
pelin öztekin zayiflama sürecini bende takip ediyorum sosyal medyadan,onu görunce insan hem zayiflamaya hemde mide ameliyatina özenmiyor degil...sanirim mide ameliyati olanlar bir süre sonra geri kilo alabiliyormus,birde anlayamadigim nokta ameliyatli kisilerin hayat boyu yasaklarinin ve diyetine devam etme durumlarinin olmasi,öyle ise ameliyat olmaya ne gerek var diye de düsünmüyor degil insan...:)
bir tanidigimizin tanidigi diyet yaparak 150 kilolardan 80 kilolara düsmüs,üstelik yasida baya olgunmus,demek ki isteyince yapilabiliyor....
ayyy ne konustum kendi kendimeee,destan yazmisim mübarek...![]()
eee asu hanım mart ayınıda bitrirsen nisanda ince kıyafetleri giyince nörücen acep çok çalışman gerekiyo asu çokkkkBugün ben de artı çıktım yarın da kesin artı çıkarım
Fazla kaçırmadım ama hiç su içmedim zaten malum dönemdeyim
Gelsin artılar nursena uğraşacak benle :)
bizde burdayız merak etme verip geri aldık hep iradesizlik örneği sergiledik eski kıyafetlere baktıkca morali bozuluyo insanın ho0şgeldinİyi akşamlar ben eski üyelerdenim malesef kilo almış olarak burdayım
Beraber zayıflamak istiyorum yine aranıza alırmısınız beni![]()
evet kıskanılacak kilolardan çıkmak kötü ama başarırız gene inşallah yaza fit girelim demiOoo sen baya ev sahibisin:))
YENA yı biliyorum asuman ablayıda diğerlerinide hatırlıyorum güzel kilolar vermiştik ben en son 72-73 lerde kalmıştım baya vermiştim artık yeter valla bıktım kilolarımdan yeniden başarmak istiyorum
şimdi o beğenmediğin 500 gr 2 paket sana yağı eder küçümsemeyelim lütfenarkadaşlar kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 117.7 idi bu hafta 500 gr vermişim ve 117.2 olmuş
herkese hayırlı cumalar olsun inşaallah......