• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eliffff sen yogurt kuru yapmiycan kuzu. Emziriyon bebikin ufak baharatlar kuvvetli hersey sute geciyo bilmem anlatabildimmi?
Ben 1 seneden sonra yaptim. Oda bi hafta yapip diger hafta biraktim.
Aaa ama kurallara uymuş sayılıcam dimi :)))) bi de limonlu yoğurt kürü gördüm araştırırken onun bi zararı olmaz onu yaparım ben de

Henüz spor yapamadım,ya yârim saat disarda yürüyecek ya da sizin su leslie baci ile tanisip seytanin bacagini kiracagim,kayitlara geçilsin lütfen:)

Beyeni bildirimlerinden burda olduğu hissettiğim toprammmmm,sana da selam olsun güzel insannn:KK200::KK60:

Lesli yapacakmis iki gozumun cicegi :KK53:

(Saka maka sen daha yapmadin yapip yazarsa sasirma :tokat:)

Aaa ama kurallara uymuş sayılıcam dimi :)))) bi de limonlu yoğurt kürü gördüm araştırırken onun bi zararı olmaz onu yaparım ben de

Kurallari tikkatli oku yavrim isteyen yapicak yogurdu zorla degil. Su zorla mesela :KK53:

O limonlu olabilir belki bilmiyorum hic hos gelmiyo kulaga lemon arti yogurt:işsiz:

Kurallari tikkatli oku yavrim isteyen yapicak yogurdu zorla degil. Su zorla mesela :KK53:

O limonlu olabilir belki bilmiyorum hic hos gelmiyo kulaga lemon arti yogurt:işsiz:
Bi deneyeyim ben. Suyumu 2 lt ye tamamladım. Daha spor yapmadım. Spor sonrası 1 lt daha kesin içerim. Şimdi rezenemi içiyorum.
Dün 3 mile leslie yapmıştım. Bugün 3 mile den 30 dk düşünüyorum bakalım.

Bi deneyeyim ben. Suyumu 2 lt ye tamamladım. Daha spor yapmadım. Spor sonrası 1 lt daha kesin içerim. Şimdi rezenemi içiyorum.
Dün 3 mile leslie yapmıştım. Bugün 3 mile den 30 dk düşünüyorum bakalım.
Birden rakip oldugumu hatirladim dostlukta bi yere kadar :KK8: :KK53:
bende yapcam ins lesli :süslü:

Kahvalti 1 dilim tahilli ekmegi 1 yum peynirli omlet 7 zeytin 1 kk peynir 2 tane tel peynir 3 ceviz yesillik sadece kuzu kulagi cay
Yesil cay
Oglen 5 minik dom 2 kk b peynir 1 simit
Yesil cay tahilli ekmegitosttan 2 lokma
Ikindi yesillik arasina 3 dilim cigkofte ekmeksiz
Turk kahvesi 5 bardak su su cok az oldu 20 dk tempolu yuruyus devamini getiremedim oglumun kosu bandina mudahalesi butun gun kosturdum birazda bacaklarim yoruldu biraktim
Aksama 1zeytinyagli enginar 1 kabak dolma 1 kase yogurt 1 dilim tahilli ekmek dusunuyorum kismetse

Back
X