Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesil cayimi icerken yediklerimi yazayim ama ac oldugumu da belirteyim poff
Sabah 2 yumurta
Peynir
11 zeytin domates salatalık
Badem ceviz
Oglen 1 tabak yesil mercimek
Salat
Ayran
Yok yenam arti degilim ama cok ta vememisim dun biraz erken yedim kimse duymasin da aksam erken yattim saat onda bi uyanndim mutfakta yemek asiriyorum ondan sebep verememiste olabilirimHayriyecim bugün tartıldınmı.?
Artımısın ben artıyım da o yüzden sordum...
Yesil cayimi icerken yediklerimi yazayim ama ac oldugumu da belirteyim poff
Sabah 2 yumurta
Peynir
11 zeytin domates salatalık
Badem ceviz
Oglen 1 tabak yesil mercimek
Salat
Ayran
Neyyyyyy ne dedin ne dedin gecemi yedim dedinYok yenam arti degilim ama cok ta vememisim dun biraz erken yedim kimse duymasin da aksam erken yattim saat onda bi uyanndim mutfakta yemek asiriyorum ondan sebep verememiste olabilirim
Bugun doktordai islerim vardi kosusuturmada hazirmis onu yedim ama aciktim yaaaKuzu ayran yerine yogurtmu yeseydin? Ya da ekmek?
Valla ortaya karisik oldu yenam dun sarma falan yedimKAratay yapıyorsan doymadıysan bir tabak daha alabilirsin hayriyeciğim..
Hem öğle oluşu hem canan karatay doyuncaya kadar yiyin g i düşük yemekleri diyor...
Duydunmu hemenNeyyyyyy ne dedin ne dedin gecemi yedim dedin![]()
Bugun doktordai islerim vardi kosusuturmada hazirmis onu yedim ama aciktim yaaa
Valla ortaya karisik oldu yenam dun sarma falan yedim
O aanda doymus gibi oluyorum ama sonradam aciktim
Sadece ara ogunleri cikardim boyle daha iyi oldu sanki yenam durmadan dur ara ogunum geldi ne yesem diye dusunup duruyordum ama boyle iyide bide acikmasam
Duydunmu hemenbonusim valla bilincsiz inanki hic nasil bi anda mutfakta buldum kendimi anlamadim
![]()
Doru asum ac olmak en iyisi ben normal beslenmeye basladim onceden nekadar cok abartiyorsam demek sizden gine fazla yiyorum ama vucut normala donmek icin biraz cabaliycamHayriye alisacaksin aç gezmeye biraz
Öyle hem tokum hem kilo veriyorum diyenlere ben pek inanmıyorum
Aç olacam diye kıtlık durumuna girmeyecegiz tabii biz normalden fazla yediğimiz için çabuk acikiyoruz
Günlük besin ihtiyacimizi almamız lazım mutlaka sağlığımız önemli
Sen suyu dikle şimdi doldur mideni
Hayriyecin opuyorum seni. Hic aklin acligina gitmesin. Kotu kiyafetlerini dusun.Devamli birseyler yemeye okadar alismisimki kendimi oruc gibi hissediyorum
Kolay gelsinBu kadar kahve molasımı olurmuş yena hanım..
artık motoru takma vaktim geldi :))
Yoksa yetişmez hiç bişey...
De hadi görüşürüz..![]()
Canim gecmis olsun insallah kotu bisey cikmazSagolasin
Dün 2defa kanlı muklu kaka yaptı.
Doktoruna söyleyince ,bugün cocuk gasterentoliye götürün dedi.
Götürdük bir sürü kan aldılar, Tahliller istedi.
Bide kaka yapınca onada bakılacak.
İnsallah kotu bisi cikmaz
bende bir cubuk tarcini sabahtab beri 2 kere kullandim biraz bekletiyorum icinde guzel oluyo tadi sagol canimBen termosa yapiyosam bir cubuk bardaga yapiyosam yarim koyuyorum. Kirilabilen olursa bi kez daha bile bolerim belki. Havanda oyle iri sekilde parcalanabilir aslinda özüde daha iyi cikar suda.
Ha sen bir defadan fazla diyosan oyle denemedim hic ama olabilir cunku kabuk oldugundan zor cikiyo tarcinin ozu.
hic duymadim ablacim ama senin gibi becerikli hatun yaptiysa eminim cok guzel olu4Kızlar evde Bayaa erik vardı yenmedi
Çürümesinler diye az önce turşu yaptım. İlk denedim inşallah iyi birşey olur.
yapanınız varmı?
Nasıl birşey oluyor
Elif benimde yok oyle cok dolabim falan ama bu sepetler mutfak dolaplarinda falan bayagi ise yariyo duzen sagliyo yani bende cetvelci olma yolunda ilerliyorum sanirimzeze_84 yaa ben de instagramda denk geldim bu cetvelcilere. Çok güzel gerçekten. Yalniz şöyle bi durum var. Evlerinde heryer dolap sanırım. Ben kiracı olduğum için o kadar fazla yerim yok sepet sepet yerleştirecek. Mesela benim buzdolabım da küçük. İki şey koyunca doluyo. Maşallah bi dolap var onlarda heryeri tupper dolu. Bütün sebzeler tek tek tupperlarda :)
Ama kesinlikle çok güzel, takdir ediyorum yapanları. İnşallah büyük bol dolaplı bi evim olursa ben de cetvelci olmaya aday olabilirim. Genelde zaten düzenim pek şaşmaz ama tabi çocuklu bi ev plunca zor olur :)
bonusum instagramda bi sayfa boyle duzen fotolarinin paylasildigi biyer kisilerede cetvelci diyolar iste cok duzgun olduklari icinCetvelci ne beyeliz icat cikarma
![]()
ay kiyamam kabizliktan catlamis olabilir benim ortanca kizimda vardi kucukken doktor bi krem vermisti sabah aksam ilik suya oturtup sureceksin demistiSagol cnm evet çatlak varmis o yuzden doktor biraz içim rahat umarım temiz çıkar bununla ilgilidir kanama dedi