• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman abla hay agzini opum :))

Kasiminpatisi hosgelmissin.

Cok aciktim halsizlestim bir an. Allahim sen yardim et suncacik acliga dayanamiyorum.

Sinirli ve gergin oluyorum hic istemeden.
Zor tutuyorum kendimi eger yersem essekler gibi pisman olucam. Leblebi aldim biraz bide ayran icim gecicek birazdan biliyorum.

Cok aciktim halsizlestim bir an. Allahim sen yardim et suncacik acliga dayanamiyorum.

Zor tutuyorum kendimi eger yersem essekler gibi pisman olucam. Leblebi aldim biraz bide ayran icim gecicek birazdan biliyorum.
Leblebi ve ayran süper bonusum :KK15:

Yaaa kizacam ama böyle konuşma :KK43:
Biz niye burdayiz herkes kendi güzel güzel diyet yapabilir da burda öylesine mi takılıyor acaba
Yemeye başlayınca kaçmak ne kadar doğru
Negatiflik dersen alasını vereyim sana
Yani burdasin bziimlesin sen ben ve hepimiz
Gerekirse döver gerekirse severiz merak etme

Asuman ablacimm,sefiyorum seni..:KK60:

@elif1503 canim,chia tohumu ile puding cok güzel oluyor,yüksek derecede omega 3 içerdiği için sana da prensese de cok faydali olur inşallah..

1 bardak süte,2 yemek kasigi chia tohumu,1 yemek kasigi bal ekleyip dolaba koyuyorsun.Homejen bir kivam alabilmesi için belli araliklar ile karistirman veya sallaman gerek.
Ertesi güne dogranmis veya rondodan geçirilmiş cilek,yaban mersini,muz,hurma,kivi veya sevdiğin meyveler ile karsitirip yiyebilirsin.
Ayriyetten sisen bir yapisi olduğu için inanilmaz tok tutuyor..

Leblebi ve ayran iyi olmus bonusum.. karnin siser birazdan aclik kalmaz..

Back
X