• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinn guzel bir carsambaya baslayin ins.:KK37:

FB_IMG_1462774154421.webp

Hayriye oglun nasil sen nasilsin biraz daha sakinlestin mi
Sukur yelizim aksam konustu babasi ozur diledi bende ders aldigini gorunce herseyde var bir hayir deyip rahatladim birazdaha
Esimde rahatlatti biraz hatayi herkez yapar bak ders aldi ustune gitme en koti baska olkula yazdiririz cocuktan onemlimi dedi sakinde dusununce dogru soyluyor iste boyle

Gunaydin kizlar

İlahi emine: )
Belki uyku tutmuyodur uyuyamıyordur ondan oyun oynamak istiyordur.. Aslı uyuyamıyor olabilir.

Elif vücuttaki vitamin eksikligide yapabilir

Hasibe oglumda 3 yaş civari gece kalkip oynuycam diye tutturmustur 3 yada4 kez

☺ annem yatmaya goturdu 5 dkda uyudu hemen uykusu vardi ama inat ediyodu uykusu yokken 2 saat yatakta donupte uyumadigini biliyorum 2 saat nerde 5 dk nerde ☺

dünkü menü
sabah 1 tavada yumurta biraz peynir
öğlen yarım döner dürüm. ekmeğinin birazını çıkardım. yarımın hepsini yiyemedim.çıkardım derken dürümden çıkardım yanlış anlaşılmasın.
akşam sevgili kv pişi yapmıştı bol peynirle birlikte 3 tane yedim. ama hemen 30dk pisiklet çevirdim.
su 1 lt ne yazıkki

Sukur yelizim aksam konustu babasi ozur diledi bende ders aldigini gorunce herseyde var bir hayir deyip rahatladim birazdaha
Esimde rahatlatti biraz hatayi herkez yapar bak ders aldi ustune gitme en koti baska olkula yazdiririz cocuktan onemlimi dedi sakinde dusununce dogru soyluyor iste boyle
Esinede bravo valla hem oglunda cok akli basindaymis masallah bidaha yapacagini zannetmiyorum

Back
X