• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.webp

Yine yenidenn günaydınnnnnn :confused::confused:Yeşil çayım ve ben işimin başında sizlerle beraber :süslü::21::cool:

Selamun aleyküm güzeller
Gününüz hayırlarla dolsun. Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Allah kısmet ederse
Ben bugün İnegöl e gidiyorum. Akşam dönerim inşallah
Aleykum vesselam Daficim hayırlı yolculuklar dilerim.Sagsalim gidip gelmek nasip etsin Rabbim.Köftelere hayır dersin umarım :D :D off çok ta lezzetli olur yaa :KK14::KK14:

Yasemincim cok iyi olmus kontrollerin..
insallah sekerle ilgili sorunun cikmaz canim..

doktor nasil beslenmen gerektiginden bahsettimi peki .?

ucu şekere dayanıyor yenam glukoz açlık ve tokluk yüksek,bugün için şeker yüklemesi yapılcaktı 3,5-4 saat sürüyomuş gittim geri geldim pazar günü yaptıracağım o kadar vaktim yok maalesef .beslenmeyle ilgil izaten bu sonuca göre onkoloji diyetisyenine göndericek şu anki beslenmene karışamam dedi :)

Bedenen ayakta ruhen yataktayım :KK70: :KK70: :KK70: Zaten çekik gözlüyüm iyice çin askeri gibi oldum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

sen tatarmısın?

Bonus Bonus yoklugun cok belli canım isyanlardayiz sensiz nerelerdesin :)
Burdayim okuyorum napim :)
Az kaldi doymuyodum halada tam doymus hissetmiyorum. Bugun boyle bi durumdayim hayir olsun ins.

Dun aksam yazcaktim unuttum. Bir ara ogundede kuruyemis yiyebilirsin.
Birinde meyve birinde sut yogurt gibi bisey.

Burdayim okuyorum napim :)
Az kaldi doymuyodum halada tam doymus hissetmiyorum. Bugun boyle bi durumdayim hayir olsun ins.

Dun aksam yazcaktim unuttum. Bir ara ogundede kuruyemis yiyebilirsin.
Birinde meyve birinde sut yogurt gibi bisey.
Valla canım yogurtla alakam olmamasına ragmen kaşık kaşık yiyorum bende kendime şaşkınım bu azimle gidersem herşey süper olacak:halay::halay:

Back
X