• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nhtylz daha iyiyim tşk

Brokenangel attigin muzigin ritmini duyunca bizim oğlan benden önce sallanmaya basladi
Oyy kuzum maşallahh hareketli o zaman 41 kere maşallah canımm:nazar::nazar:Şimdi ki gönderdiğim müziği aç canım halay bile çeker valla :KK200:

Bedenen ayakta ruhen yataktayım :KK70: :KK70: :KK70: Zaten çekik gözlüyüm iyice çin askeri gibi oldum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

yasemin gibi tatarmisin diyecektim cevaplamissin.. :)
Eki Görüntüle 1830335
Aaaaa dimi aşkolsun canım arkadaşlarım kızçeler uyuyonuz mu :)))) :skandal::skandal:Bak biz YENA YENA mesaiye başladık :KK36::KK36::KK37::KK37:

bugun cok yorgun ve uykusuzum ben ..

Selamun aleyküm güzeller
Gününüz hayırlarla dolsun. Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Allah kısmet ederse
Ben bugün İnegöl e gidiyorum. Akşam dönerim inşallah

iyi yolculuklar daficim..

YENA YENA valla canım bende açtım müzikleri öyle açıldı gözüm sonrada uçtum gitti valla ayıldım :halay::halay::halay: Sen neden yorgunsun geç mi uyumuştun canım

Temizlik yaptim Dolayisiyla gec uyudum evet..
sabahta cok telasli oluyo ev .. kahvalti beslenme vb.
Allah saglik versin guc versin..

sen enerjini yollamaya devam et bize.. :)

Bu ustalar ne gununde nede saatinde gelirler bi arayim bakayim
Hayırdır ne ustası canı bizde annemde bekliyor garibim çam.mak. bozuldu parça gelcektee takacakta anam çıldıracak :D :D YENA YENA ee haliyle canım temz vs çok yoruyor insanı ben burdan direkt pozitif enerji göndereiyorum hepinize ve de kucak dolusu sevgilerimii :KK36::KK36::KK36::KK68::KK68::KK72:

Hayırdır ne ustası canı bizde annemde bekliyor garibim çam.mak. bozuldu parça gelcektee takacakta anam çıldıracak :KK70: :KK70: YENA YENA ee haliyle canım temz vs çok yoruyor insanı ben burdan direkt pozitif enerji göndereiyorum hepinize ve de kucak dolusu sevgilerimii :KK36::KK36::KK36::KK68::KK68::KK72:

Yatakodasi dolabi mutfaga dolap banyoyu surgulu kapi vs isler icin teslim gunu geceli 3 gun oldu birazdan geliyorum dedi ama

Hayırdır ne ustası canı bizde annemde bekliyor garibim çam.mak. bozuldu parça gelcektee takacakta anam çıldıracak :KK70: :KK70: YENA YENA ee haliyle canım temz vs çok yoruyor insanı ben burdan direkt pozitif enerji göndereiyorum hepinize ve de kucak dolusu sevgilerimii :KK36::KK36::KK36::KK68::KK68::KK72:
Bi daha benden enerji alirken insafli al :KK67:noldi boyle bana hic kalmadi :KK67:

Back
X