• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm.. Uçuğum inanılmaz büyüdü. Kaşık çatal kullanamıyorum çok acıtıyo. 5 kayısı yarım muz 1 bardak süt aldım kahvaltı yapıyorum şimdi.
Çok şükür bugün güzel bi eksi gördüm. İnşallah cumaya kadar biraz daha gider.
Geçmiş olsun.
Enerjin tükenmiş olabilir..
Enerjimin tükendiği kesin canım :)
Elif vücuttaki vitamin eksikligide yapabilir

Hasibe oglumda 3 yaş civari gece kalkip oynuycam diye tutturmustur 3 yada4 kez
Olabilir canım
Broken,
Urfa da bizzat sira gecesin de bulundum muthis eglenceli.. :)
Evet ben de bulunmuştum çok eğlenceli oluyo gerçekten :)

Selamun aleyküm.. Uçuğum inanılmaz büyüdü. Kaşık çatal kullanamıyorum çok acıtıyo. 5 kayısı yarım muz 1 bardak süt aldım kahvaltı yapıyorum şimdi.
Çok şükür bugün güzel bi eksi gördüm. İnşallah cumaya kadar biraz daha gider.

Enerjimin tükendiği kesin canım :)

Olabilir canım

Evet ben de bulunmuştum çok eğlenceli oluyo gerçekten :)
Elif bi dr goster mikrobiktir o betüse yanasma opme. Virüs olur kendisi.
Seni gormek isterdim oyle :)) remziye ablan olaraktan :KK53:

Eki Görüntüle 1830335
Aaaaa dimi aşkolsun canım arkadaşlarım kızçeler uyuyonuz mu :)))) :skandal::skandal:Bak biz @YENA mesaiye başladık :KK36::KK36::KK37::KK37:
gunayyyyydiiiinnnnn en kocamanindan
Selamun aleyküm güzeller
Gününüz hayırlarla dolsun. Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Allah kısmet ederse
Ben bugün İnegöl e gidiyorum. Akşam dönerim inşallah
Iyi yolculuklar dafi abla

Haydii kızlar canlanalımm hayde oynamayaa :eğlence::KK76::halay::halay::21::21::KK9::KK9:Ay bugün pek birr enerjigim :KK70: :KK70: Hayırdır inşallahh :KK37::KK37::KK75::KK75:
bende dicektim ne kadar enerjiksin kendin yazmissin zaten enerjin hic bitmesin canim:KK74:

Screenshot_2016-05-11-11-30-07.webp
2 tanede ceviz var ama onu nasil olcecegim bilemedim onun icin eklemedim

Parayı peşin vermemişsindir inşallah usta kısmı çok uğraştırır canım inşallah gelir bir an önce
Yoookk :) paranin bir kismi verildi tanidik araciligiyla bulduk para gitmez diye icimiz rahat ama Allah bilir.

Neyse banyo kabin camini takicak usta aradi o yarin gelcekmis

Yoookk :) paranin bir kismi verildi tanidik araciligiyla bulduk para gitmez diye icimiz rahat ama Allah bilir.

Neyse banyo kabin camini takicak usta aradi o yarin gelcekmis
İyii iyi bari canım hayırlısıyla bitse inşallah insan yarım kalınca da sinir oluyor.

Selamün Aleyküm canlarım..
Hayırlı, mutlu ve huzurlu bir gün olsun İnşallah:KK200:

Kızımım fizik tedavisini salı gününe sabitleyebildik cok yogun olduğundan gittiğimiz uzman boslugu olunca çağırıyordu artık her sali gidiyoruz, yüzmeyede başlattık böylece.
İnşallah yüzmeninde faydasini verir Rabbim:KK9: havuzdan korkar sanmıştim ama çok keyifliydi minik kuşum genel olarak bazen suyun Icine kafasi girince korkup agladi:KK72:
Anlayacağınız dün evden 2de ciktim aksam 8 i gecerken geldim.
Gittiğimiz yer Etilerde
olunca bide git gel yollarda
Tum gün geciyor.
Dun bu nedenle ugrayamadim gün icinde, aksamda geçmişi okurken uyudum kaldım oku oku bitmedi bensiz cok guzel sohbetler yapılmış kiskandim:KK12:

Selamün Aleyküm canlarım..
Hayırlı, mutlu ve huzurlu bir gün olsun İnşallah:KK200:

Kızımım fizik tedavisini salı gününe sabitleyebildik cok yogun olduğundan gittiğimiz uzman boslugu olunca çağırıyordu artık her sali gidiyoruz, yüzmeyede başlattık böylece.
İnşallah yüzmeninde faydasini verir Rabbim:KK9: havuzdan korkar sanmıştim ama çok keyifliydi minik kuşum genel olarak bazen suyun Icine kafasi girince korkup agladi:KK72:
Anlayacağınız dün evden 2de ciktim aksam 8 i gecerken geldim.
Gittiğimiz yer Etilerde
olunca bide git gel yollarda
Tum gün geciyor.
Dun bu nedenle ugrayamadim gün icinde, aksamda geçmişi okurken uyudum kaldım oku oku bitmedi bensiz cok guzel sohbetler yapılmış kiskandim:KK12:
Canım yavruna sağlık sıhhat diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Rujum yokki :)))) hiç olmadı :)

Evet ya öpmüyom.. Eşim gelince bi aile hekimine görüneyim doğru :)
En sağlıklısı öyle olacak canım aile hekimi uçuk kurutucu merhem verir.Metobolizman zayıf düşmüş galiba ondan da olmuş olabilir uçuk geçmiş olsun

Canım yavruna sağlık sıhhat diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

En sağlıklısı öyle olacak canım aile hekimi uçuk kurutucu merhem verir.Metobolizman zayıf düşmüş galiba ondan da olmuş olabilir uçuk geçmiş olsun
Sagol canim.
Bende Rabbimden sana herseyi unutturup yüzunu güldürecek hayirli sağlıklı bir evlat diliyorum

Sagol canim.
Bende Rabbimden sana herseyi unutturup yüzunu güldürecek hayirli sağlıklı bir evlat diliyorum
Aminn canım aminn canı gönülden kocaman bir amin Rabbim her kimin yüreğinden geçen dillendiremediği ne duası varsa kabul eylesin.Kaç yaşında canım kuzun :KK68:

Back
X