- 11 Nisan 2007
- 88.205
- 519.251
- 1.223
Caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum. Ama allah gecmeyecek dert vermesin arkadasim. Silkelen toparlan gel buraya bir ucundan basla ins.Bugün hayatımın en acı günü ve belki de dönüm noktası.
Ciddi ciddi artık kendime yeter diyorum !!!
Ne olduğunu anlatayım kızlar, baya bi ağladım rahatladım;
çok ünlü bir giyim firmasından iş teklifi aldım , gittim görüştüm, daha sonra bana olumlu geçtiğini ikinci görüşme olacağını söylediler.
İkinci görüşmeye de dün gittim, yine olumlu geçti ama kesin cevap vermediler.
Bende şüphelendim, olayı bir arkadaşıma anlattım, o da mağaza müdürünü tanıdığını ve soracağını söyledi,
2 saat önce aradı beni, ikinci görüşmeyi bölge müdürüyle yapmışım, beni çok sevmiş ama kilomdan dolayı o markada çalışamayacağımı söylemiş. Bunu duyduğum an evde bağıra bağıra ağladım resmen.
Ama bir yandan da hak veriyorum çünkü marka büyük beden satmıyor ve hitap ettiği müşteri kesimi içinde manken gibi kadınlar var.
Hiç canım bu kadar yanmamıştı artık hiçbir şey umrumda değil, ilk önce 60 kiloya inicem.
Ne dertler ne hastaliklar var onlarin yaninda kilomuz ne ki verip kurtuluruz ins bir cok veren insan gibi.
Aglamak guc verir bazen guzel mesajlarini bekliyorum ins. Allah hayirli is nasip etsin.