• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Broken izledim videoyu sagol paylasimin icin..

Farkettimki ben zayiflamakla ilgili hayal kurmuyorum.. halihazir da gercekci yanim fazla.. bir de ustune zayiflama girisimimdeki basarisizligim eklenince hayalini bile kurmadan bir eylem icerisindeyim..
mucadeleci yapimla oylesine ters ki bulundugum durum.. cok istemek nasil olacagini matematigini bilmek ama pratige dokmemek...
kisa hir ozelestiri yaptim kendime :)
Valla bende tesadüfen gördüm bu videoyu bi gazz o gazz hedefime kilitlendim oittbull gibi ulağacağım.Çünkü bu sefer gerçekten istiyorum...Sizlerle paylaşmak istedim %100 doğru videodukiler gerçekten istedikten sonra başaramamak gibi bir kavram yok canım başaracağız..

sansa_stark sansa_stark kız ben öbür kardeşiyle karıştırmışım yaa valla özür :KK70: :KK70: boşuna gülmemişim aklım eror vermiş.Olsun sende o kız gibi hırslı ol canım yanındayım herdaim valla benim durum senden de beter 112 kg hızır acil yanii :KK70: :KK70:

Ben de diyecektim sansanin nesi hirsli diye sonra vazcaydim :)
hirsli olan arya.. merakla bekliyorum yapacaklarini :)

sansa_stark sansa_stark kız ben öbür kardeşiyle karıştırmışım yaa valla özür :KK70: :KK70: boşuna gülmemişim aklım eror vermiş.Olsun sende o kız gibi hırslı ol canım yanındayım herdaim valla benim durum senden de beter 112 kg hızır acil yanii :KK70: :KK70:
:D 3.sezon basindan sevgiler :)

Aryada kim be pehh neydi o ejdarhalarin anasi sari kadin :KK53:

:KK70: 3.sezon basindan sevgiler :)

Aryada kim be pehh neydi o ejdarhalarin anasi sari kadin :KK53:
Arya bonuscum sansanın kız kardeşi bücürük varya hani erkek gibi olan kısa saçlı hırslı yani ejderhacı khalisi ayy onuda çok severim o da tam deli :D

Aryayi biliyorum ben onu hafife alarak sari kadin dedim yani olsa olsa idolum o olur :KK53:
Anladım canım jetonum geç düştü :))) Sarı gadın fenaa yaa o hala gözümün önünde kendini ispatlamaya çalışması kabileye karşı çiğ çiğ yemişti etii :kusmuk::kusmuk:

Geyikten hic haz etmem :63:sonra aksam millet gecmisi okudumu bana laf ediyo :63:

Burasi bir diyet topigi yesil cayimi iciyorum. :KK14:
Ben hep uslu durdum bugün hiçç masumumm dermişim :)))
Öğlen 1 tabak kurufasulye 1 az pilav yedim
Yeşil çayımı içtim. Bol bol su tüketiyorum
Biraz önceden sade nescafe içtim.

Nickinde ki kahraman gibi ol canım :KK70: :KK70: Süper bir kılıç ustası ve pratik afiyet olsun kahven :KK200::KK200:

Sağol canımm :KK200:

Hemen hayal kurdum :)

Zayiflayinca uçuş ucuş cicekli askili upuzun bir elbise alacagim kendime..
sonra kot icine beyaz gomlek cok severim altina dolgu topuk ayakkabi..

Ya bunlar hayal değil canım eğer bi aksilik çıkmazsa İnşallah bunlar senin gelecek zamanın :halay:

sansa_stark sansa_stark kız ben öbür kardeşiyle karıştırmışım yaa valla özür :KK70::KK70: boşuna gülmemişim aklım eror vermiş.Olsun sende o kız gibi hırslı ol canım yanındayım herdaim valla benim durum senden de beter 112 kg hızır acil yanii :KK70::KK70:

Bence Sansa çok güçlü kızlar, evet çok büyük hataları var ama başına gelmeyen kalmadı yine de tutunuyor hırsla hayata, ergenlik hırslarının bedelini çok ağır ödedi, şimdi annesi gibi güçlü ve akıllı bir kadın oldu bence , :KK54:

Ben de diyecektim sansanin nesi hirsli diye sonra vazcaydim :)
hirsli olan arya.. merakla bekliyorum yapacaklarini :)

pazatesi sabah dizi için uyanıyorum :KK70:

Back
X