• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati butun etiket bildirimlerini okudunmu?

Aaa bildirimde ne geldi ki görmedim ben ama:KK64:

Bi kerede sezeni dinledimmi aklima gelmeyin bee @Nur1835 YENA YENA Amethyst_1 Amethyst_1

Sagolasin iki gözümün cicegi:) sezen candir:ıslık:

Hahaaa:KK70::KK70:

Efenim hayallerinizde cok güzelmiş,ucus uçuş etekli çiçekli elbiseden ,kot pantul ve beyaz gömlekten ben de istiyorum:)
Allah tez vakitte için de sülün gibi salinmayi nasip etsin inşallah..:dua:

bugünüm çok kötü geçti.saat 3buçukta 2kaşık melemen 1börek 1kase yoğurt yedim.oğlum tabağını yemedi onu yedim eşim gelince 1büyük kase cacık yürüyüşten gelince 1servis kaşığı bamya ve 1dilim sütlü tatlı suan ne yaptığımn farkına vardım nasıl kızdm kendime ama anlamadım niye böyle oldu farkına varamadm bile kafam dağınık

canım çok çok abatılacak birşey olmamış hani diyet günü değil de koruma döneminde ki beslenme gibi olmuş bence bugün seni etkileyemeyecektir

canım çok çok abatılacak birşey olmamış hani diyet günü değil de koruma döneminde ki beslenme gibi olmuş bence bugün seni etkileyemeyecektir
aslında koruma dönemi gibi oldu doğru söylüyorsun.ama artidaydm bugünü böyle hayal etmedim ondan telaş ettim birden.

Topraam afiyet olsun baklan . :) cok mutlu olmussun. :) enginarli iç bakla severim ben de..

-------

Benim yediklerim soyle

Sabah
2 dilim ekmekli klasik kahvaltim

Öğle
besamel soslu mantarli tavuk
Makarna
salata

Aksam
1 avuç cornflakes
12 erik
1 bardak tarcinli süt

Aralarda yesilcay kahve 2 hurma

50 dk. Yuruyus

Maşallah yenacım
Şiir gibi olmuş menün yine

Ahh asucum surekliligini saglasam olacakta...

sen neler yaptin. ?
Neden uzun yuruyus yapiyosun kuzu ya.. dizini bilmiyomusun..

Ben de ayni bilegimi yine burktum cok canim yaniyor..heralde bu gidisle ayagimi parcaliycam..

Ahh asucum surekliligini saglasam olacakta...

sen neler yaptin. ?
Neden uzun yuruyus yapiyosun kuzu ya.. dizini bilmiyomusun..

Ben de ayni bilegimi yine burktum cok canim yaniyor..heralde bu gidisle ayagimi parcaliycam..
Bu sefer istikrar da bekliyorum senden canım
Ben karmakarışık yedim yemekteyim
Biliyorum da işte canım durmuyor
Yarın hiç çıkmayım dinleneyim en iyisi

bugun yediklerimi bende yaziyim;

12:30 2 tereyagli yumurta,2 kasik lor,6 zeytin,2 ceviz,4 cherry dom.dereotu,2 dilimden fazla t. bugday ekmek

15:30 1 dolu kase ayranli bakliyat corba

18:00 1 kase sutlu muslim

19:30 1 avuç cig kuruyemis

21:30 dopdolu tabak yesil.mercimek yemegi,1 kase yogurt,azcuk biber turşusu ve 2 y.kasıği pilav

3,5 ltye yakin su dahada içerim yatana kadar
İhlamur ve rezene cayi içtim gun icinde
Suan spor yok
Dun malum gunum başladı umarım günü bole kapatırım.

Dun menu yazmamistim
Musli sonrası 2 yumurta ile ekmeksiz kahvalti yaptim.
Eşimle dışari doktor Icin olacağımız zamanlarda ben sunu bunu yiyemem diyince sorun oluyor bendebbu nedenle kahvaltida ekmek yemiyerek tedbir aldim
1.5 kalem börek ve 2,5 tane kurupasta yedim zorunlu olarak kuru pastalari zorla ağzıma tikti sagolsun esim

Akşamda sucuklu yumurta eşliğinde kahvalti yaptım yine

Back
X