- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Ptotein gunu
Canim hic kurt boregi istemiyo burnuma pogca kokulari gelmiyo![]()
Gelmesin .. sakınn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ptotein gunu
çalışıyorum .Harika yarina daha eksi bildirmis olursun..
ogrencimisin calisiyormusun.?
:) evet incede aksam baktim 840 gr yaziyo 12 adet. Yani hesap edince tanesi 70 gr oluyo oyle degilmi :) 2 dilim ekmek 50 gr şaka gibiDoom günü davetlisi hoş sesli hatun dikkat et bugun..
Bir de o lavaslar cok ince dusundum de bizim agirligimizin neresine yetsin bir adet uygundur. :) Ya da 2 dilim tb ekmek daha doyurucu..
Esim kac gundur kofte patates istiyo bende protein gunune denk gelsin diye erteliyodum hep bugun kacarimiz yok yapacigiz cami ac kokular disari gitsin:)Ptotein gunu
2.5 ekmek yani:) evet incede aksam baktim 840 gr yaziyo 12 adet. Yani hesap edince tanesi 70 gr oluyo oyle degilmi :) 2 dilim ekmek 50 gr şaka gibi
Sesli gulum he :))2.5 ekmek yani
Yeliz indin sinri niyi kili ildim bin yers3n 2 tane lavas arasi durum alirsin tabi![]()
Geçmiş olsun Canim valla ba agrisi cokkk fenaGunaydin
Dun ikindiden sinra cok fena bi bas agrisi vurdu beni esim bidigi yuruyuse cikardi bende o ara yattim uyudum biraz ama kalkimca devam ediyodu hala agri kesici ictim ama fayda etmedi bende aksam erkenden yattim su anda daha iyiyim hamdolsun
protein günü deyip batirinca yazamadim yenam hicde iy değildim bu hafta bugün olsun bi yuruyeyim diyorum disciye gidicem ama bakalim diyince hep bi engel cikiyorYeliz senindemi migrenin var gecmis olsun.
kalori hesabi yapiyosun galiba. Gunluk nekadarla sinirladin...
zeynep gecmis olsun canim..
broken eksilerin daim olsun gozun aydin..
haha dafi evet asunun omuzlari süzülmüs :))
hayriye dun menu paylasimi yapmadin sanirim..yoksa atladimmi oglan nasil varmu gelisme..
nursena yeniden gardrop duzuyosun dimi.. fazla alma zayifliycaz cunku..
2.5 ekmek yani
Yeliz indin sinri niyi kili ildim bin yers3n 2 tane lavas arasi durum alirsin tabi![]()
Hadi kolay gelsinBidik aglaya aglaya kucagimda uyudu hazir uyuyoken ben de gideyim sporumu yapayim![]()
Ay nen dikkat edelimdedikce benim aklim hep onlarda ufffOglen icin bildigim pasta olur illaki kiymali borek yapmis ablam annemde zeytinyagli biber dolmasi. Gelinde ne yapcak ondan hiicc haberim yok.
Acik bufe yapcaklar demek. Bir yanim okuz gibi yemek istiyo bir yanimda bir aksilik olsada yemesen cocuk durmasa falan diyo
Yenanin dedigi gibi nasil bir bagimliliksa insan gormeye bile korkuyo saldiririm diye![]()
Bende benim hayriyeBonus doğum gununde bol sabir diliyorum sana ama sen yemezsin zaten biliyorum ben seni sen ben misin 0 irade bendeki he
Yok benim aklim onlarda degil. Duygu kurabiye istedi yapmadim onceki yaptigimin yarisini ben yedim cunku. Biraz vereyim ins yapsamda yemiycem.Ay nen dikkat edelimdedikce benim aklim hep onlarda ufff
Sen ilk bıçak darbesini sapladin ona artik yaralandi azmin devirecek onu bak görBende benim hayriyeiki kilo verdim diye icimdeki aç öküz ölmedi daha
![]()
Ula hayriye :))) insan derki ne okuzu bonuscum aa estagfirullah sen artik adapte oldun azmin yeter falanSen ilk bıçak darbesini sapladin ona artik yaralandi azmin devirecek onu bak gör
Anam hepiniz budan giderseniz ben tek kalacam la burda bari gine bi koruma topigi falan kurumda gelen ben de bazen oraya