• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav ben bu dukanin kitabini aldiydim okuyup mantigini kavradiydim da unutmasaydim iyiydi :KK53: niye zebze yemiyoduk biber kemiriyorum kafamda bu deli soruyla:oha:

yok sebze yiyoruz.
ama seyir evresinde protein + sebze günlerinde yiyoruz sadece. onda da oran 2/3 protein 1/3 sebze.
protein hep daha çok olacak.
ben ezberledim resmen tüm ayrıntıları :confused:

Ula hayriye :))) insan derki ne okuzu bonuscum aa estagfirullah sen artik adapte oldun azmin yeter falan :KK53:
Bicak sapladin diyerek okuzu kabul ettin la :KK11:
:KK70::KK70::KK70:Estafirullah o öküzün alylisi benim içimde bayabi semizli hemde yani yeme istegimizden bahsettim kuzum allah benim belami verecek :KK67:

Sağol canım
Ayakkabıyı al bence :)

:))Yarın dinlenecegim inşallah

Sanirim alacagim asuman ablacim:)

Kasimpati ayakkabi ve giyim konusu kilomla beraber asamadigim cok zorlandigim konular
Gecen yildan dolma parmaklarimi bii an onemsemeden birazda ayni sen gibi nin tersi olaraktan esimin israriyla aldigim 3 ayakkabi var hic giyilmemis :KK43:
Takiyorum babeti yada spor ayakkabiyi cikiyorum parka sokaga

Cok uykjm geldi galiba uyuycam

Herkese hayirli geceler

Ama o ayakkabilari evde deniyorum biliyorumki biraz kilo verince 1 numara birazdaha verince 2 numara birden dusucek ayak numaram

Benim dolabımda da her beden kiyafet,ayakkabi vs mevcut..Zayiflayinca giyerim diye diye alip giymediğim öyle cok kiyafetim var ki,Allah affetsin:(
Ne diyim kenarda kösede duran tüm kiyafatlerimizi bolluktan giyemeyecek kadar zayiflariz inşallah tez vakitte.:)

Alsaydın keşke, eşin beğendiyse yakışmıştır mutlaka..

Bana göre pek güzel olmadi meyracim yaa,ama yine aklim o ayakkabıda her an gidip alabilirim:)

günaydınnn :KK200:

sabah dayanamayıp ben de tartıldım. pazartesiden beri -1.300:halay:

günün menüsü:
kahvaltım : 1 yumurta + 1 kepekli tost + kahve
öğlen : ızgara tavuk varmış + yoğurt yerim
akşam : ton balıklı salata

Tebrikler.

Gunaydin
Dun ikindiden sinra cok fena bi bas agrisi vurdu beni esim bidigi yuruyuse cikardi bende o ara yattim uyudum biraz ama kalkimca devam ediyodu hala agri kesici ictim ama fayda etmedi bende aksam erkenden yattim su anda daha iyiyim hamdolsun

Gecmis olsun yelizcim,simdi daha iyisindir umarim.

Oglen icin bildigim pasta olur illaki kiymali borek yapmis ablam annemde zeytinyagli biber dolmasi. Gelinde ne yapcak ondan hiicc haberim yok.
Acik bufe yapcaklar demek. Bir yanim okuz gibi yemek istiyo bir yanimda bir aksilik olsada yemesen cocuk durmasa falan diyo :deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli:
Yenanin dedigi gibi nasil bir bagimliliksa insan gormeye bile korkuyo saldiririm diye :deli:

Bonuscan,kendine bu kadar yüklenme bence ögle yemeği yemeyerek zeytinyagli biber dolmasindan ve illaki salata,meze cesitleri olucaktir onlardan yiyebilirisin.
Cok fazla kisitlayinca sonrasinda fena sapıtabiliyor insan,kendimden biliyorum:)
Yigeninin yeni yasi kutlu olsun,nice güzel seneleri olsun.:)

y.o.l.c.u y.o.l.c.u canim,sana da cok geçmiş olsun.Allah sifalar versin.

Benim dolabımda da her beden kiyafet,ayakkabi vs mevcut..Zayiflayinca giyerim diye diye alip giymediğim öyle cok kiyafetim var ki,Allah affetsin:KK43:
Ne diyim kenarda kösede duran tüm kiyafatlerimizi bolluktan giyemeyecek kadar zayiflariz inşallah tez vakitte.:)

Bana göre pek güzel olmadi meyracim yaa,ama yine aklim o ayakkabıda her an gidip alabilirim:)

Tebrikler.

Bonuscan,kendine bu kadar yüklenme bence ögle yemeği yemeyerek zeytinyagli biber dolmasindan ve illaki salata,meze cesitleri olucaktir onlardan yiyebilirisin.
Cok fazla kisitlayinca sonrasinda fena sapıtabiliyor insan,kendimden biliyorum:)

Bugun protein gunumuz ya hani kasimpati hani birlikte yaptigimiz topikce :KK67:
Senin istirak etmedigin hani :KK67: iste ondan sorun ettim

Benim dolabımda da her beden kiyafet,ayakkabi vs mevcut..Zayiflayinca giyerim diye diye alip giymediğim öyle cok kiyafetim var ki,Allah affetsin:KK43:

Tebrikler.

sagol canim simdi daha iyiyim:KK74:
Telefonu koy karsina ordan yap. Sonra toplu mesaj yazarsin :süslü::süslü:
ya tablete indirdim ben onu ondan ordan yapiyodum ama yaptim bitti cok sukur :spor:

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
Gozunuze sokim didim...ciddiye almayanlar var zannetmesinlerki bilinmiyor ve taninmiyorlar....

Bugun protein gunumuz ya hani kasimpati hani birlikte yaptigimiz topikce :KK67:
Senin istirak etmedigin hani :KK67: iste ondan sorun ettim

Seyyyy,kemmm kümmm:olamaz:

Bugun perşembe miydi,ben günleri sasirdim galübaaa:KK53:

Karatayi bile oturtamadigimdan protein gününe iştirak edemem cok normal oliii:confused:

Turk kahvesi iciyorum.:kahve: nasil guzel bir lezzet nirvanaya variyorum :)

bonus hayriye ve yena en cok biz kullaniyoruz hadi soz verelim kendimize okuz vb diye asagilamiycaz kendimizi. Kendimizi sevip inanalim daha iyi olur bir de boyle deneyelim.. pozitif pozitif :)

Kasiminpatisi o ayakkabilari al ve hep gozunun onunde olsun .. resmini eklesen ya gorelim biz de :)

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
Gozunuze sokim didim...ciddiye almayanlar var zannetmesinlerki bilinmiyor ve taninmiyorlar....

Ayyyy,kocaman tas geldi kafamaa:silah:

Gunaydin
Dun ikindiden sinra cok fena bi bas agrisi vurdu beni esim bidigi yuruyuse cikardi bende o ara yattim uyudum biraz ama kalkimca devam ediyodu hala agri kesici ictim ama fayda etmedi bende aksam erkenden yattim su anda daha iyiyim hamdolsun
Geçmiş olsun Yelizcim

günaydın sabah ballı limonlu suyumu içtim ...iki dilim kepek ekmeği uno.domates salatalık peynir iki yumurta çay...yumurtanın biri kızımaydı yemeyince yedim artık..
nasıl bir bunyeyse bu kadar sıkı diyetime ragmen gitmiyor acaba çokmu kafayı yiyorum diyet ile strestenmi gitmiyor diyorum..

Back
X