• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Turk kahvesi iciyorum.:kahve: nasil guzel bir lezzet nirvanaya variyorum :)

bonus hayriye ve yena en cok biz kullaniyoruz hadi soz verelim kendimize okuz vb diye asagilamiycaz kendimizi. Kendimizi sevip inanalim daha iyi olur bir de boyle deneyelim.. pozitif pozitif :)

Kasiminpatisi o ayakkabilari al ve hep gozunun onunde olsun .. resmini eklesen ya gorelim biz de :)

Afiyet sifa olsun toprammm:)Nasilda canim istedi heee,yapip içiyim ben de:)

Eklerim inşallah aldigimda,aslinda öyle matah birsey değil:) siradan günlük giyilecek bir ayakkabı iste:)

Turk kahvesi iciyorum.:kahve: nasil guzel bir lezzet nirvanaya variyorum :)

bonus hayriye ve yena en cok biz kullaniyoruz hadi soz verelim kendimize okuz vb diye asagilamiycaz kendimizi. Kendimizi sevip inanalim daha iyi olur bir de boyle deneyelim.. pozitif pozitif :)

Kasiminpatisi o ayakkabilari al ve hep gozunun onunde olsun .. resmini eklesen ya gorelim biz de :)
Naslaa kotu bir ifadeyle demedim. Hakkin var cok deriz ben aç tarafimi dusunerek demistim ama kotu gibi olduysa degisim ne diim :))

Bir yanim corak topraklarin suya olan acligi gibiyken bir yanimdaa bir bahane olsada yemesem diyiii :))

Not: kahvesinin kokusu burnuma geldi

Bir bardak yeşilçayımı içtim.Gidip yoğurdumu ve de kayısı mı aldım.Başlasın protein günümüz hayırlısyla :KK70: :KK70: :KK70: Sabah çok eskiyle başlamak süper yaşasınn gitsin kgcuklar :)))):halay::halay::halay:
Elmayla durdun nerdeyse nasil eksi olmasin :63: isin icinde rekabet var hec biriniz dostum deyılsınız bugun :63: en cokta ekside olanlar

Elmayla durdun nerdeyse nasil eksi olmasin :63: isin icinde rekabet var hec biriniz dostum deyılsınız bugun :63: en cokta ekside olanlar
Sorma valla bonusumm elma agacı çıktı midemdee nerdeyse bir de bol su eklenince :)))) Valla hep senden ötürü canımm verdin gazı bana verdin gazı banaa bak sayende şükür gidiyor kglarım :halay::halay::halay:

Sağol canım...

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM canim,oglunun okul ile ilgili problemi asilip gitmiştir inşallah.Bence de gereğinden fazla büyütmüş okul ve öğretmeni..

y.o.l.c.u y.o.l.c.u canim,pasa ve kizlari topla gel beraber gezelim mis gibi orman havasinda.:)

@asumanzeynep ablacim,kizinin geçmiş doğum günü kutlu olsun.Nice güzel seneler nasip etsin Rabbim sizlere,hic ayrilmayin inşallah.

Aklimda cok sey vardi ama unuttum yazacaklarimi,yaslaniyorum zarrr:)

Süper olurdu valla...uşağum az büyüsün ramazanıda atlatalım ormandan çıkmayacam he...çocuklar da temiz bi nefes alsınlar....

geçmiş olsun yenacım dikkat et lütfen ayağına. Başına iş açacaksın.
Babamın ayağını kaybettikten sonra birisi ayak deyince içim cız ediyor

Asucum sende dikkat et ayağına
O kadar çok yürüme zaten omuzların biraz süzülmüş sanki

Zeynepcim geçmiş olsun canım

Sağol ablacım....

Zeynep kanamasi cok iyi sen calkalayip tukurmemeye dikkat etki orda kan pihtisi olucak onu bozmamak icin. 6-8 saat normalmis seninki ne kadar oldu sababa olmaz daha

Gecede vardı kanama sabahtan beri yok...

Şuan şiddetle eşimi çekiştiresim var: )
Sinir var üstümde ondan çıkarmak istiyorum: D
Çokta haksız sayılmaz gerçi kendileride..
Dedim ya bir nedeni yok öyle sinirliyim bu aralar.
ZEYNEP geçmiş olsun canım.

Sağol canım...eş çekiştimek he fena fikir değilmiş...benimde feci dövesim varda çaktırmıyom...

canim gecmis olsun bende cektirdim 20 liklerimi ama hic kanama yasamadim

Sağol canım bende iki tane çektirmiştim ama kanama hatırlamıyom üstelik biri birbuçuk saat düren bi operasyon la alındı dikişlerin sayısınıda hatırlamıyom hiç oyüzden sorduydum...buarada sanada geçmiş olsun...
Sanirim alacagim asuman ablacim:)

Benim dolabımda da her beden kiyafet,ayakkabi vs mevcut..Zayiflayinca giyerim diye diye alip giymediğim öyle cok kiyafetim var ki,Allah affetsin:KK43:
Ne diyim kenarda kösede duran tüm kiyafatlerimizi bolluktan giyemeyecek kadar zayiflariz inşallah tez vakitte.:)

Bana göre pek güzel olmadi meyracim yaa,ama yine aklim o ayakkabıda her an gidip alabilirim:)

Tebrikler.

Gecmis olsun yelizcim,simdi daha iyisindir umarim.

Bonuscan,kendine bu kadar yüklenme bence ögle yemeği yemeyerek zeytinyagli biber dolmasindan ve illaki salata,meze cesitleri olucaktir onlardan yiyebilirisin.
Cok fazla kisitlayinca sonrasinda fena sapıtabiliyor insan,kendimden biliyorum:)
Yigeninin yeni yasi kutlu olsun,nice güzel seneleri olsun.:)

y.o.l.c.u y.o.l.c.u canim,sana da cok geçmiş olsun.Allah sifalar versin.

Sağol canım.....

Bi kahvaltı hazırlıyayım dedim oğlan yıktı ortalığı tabağım mutfakta bekliyo ben ayağımda bebiş oturuyom uyudu sonunda ama ayağımdan bıraktığım an hiç uyumamış gibi cıyaklamaya devam edicek...oyy feci acıktım midem deliniyo sanki...
Tabagi kucagina alsana hem yi hem salla :dondurma:

Back
X