- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun Canim ama bu öğle yemegi degil ara ogun ya bu kadar az yemeyin hem bırakmamak hemde kilo vermeniz durunca kademeli azaltacak ve kilo vermeye devam edebilmek Icin defalarca az yiyip kisa dönemde 20-30 kilo arası verdim ve her seferinde verdiğim kiloya +10 ekleyip aldim 127 kilo oyle olmustum ama bu son defadaÖğlen menüm 5 kayısıyı bir kase yogurta doğradım.Yemekle meşgulum
![]()
Haydi inşallahh
![]()
aynen canım Rabbimin inanilmaz lutuflarindan biri.Insan vucudu ne akilalmaz bir mekanizma dimi burcu..
sut yapmak icin enerji harciyo enerji bulamadiginda sut uretmiyo..
Allahim cok buyuksun..
Bugunluk bir istahsizliksa bisi olmaz tabi ben genel için ısrarla dediklerimi uygulamani öneririmburcu1983 valla inan bunu bilee yiyemiyorum kii...
Ne oldugunu neden canının sıkıldıgini anlatmak Istermisindafi haklısın canım bugünden nedense canım hiç bir şey istemiyor.Sabah bir şeye canım sıkıldı hala etkisindeyim toparlamaya çalışıyorum.İnan bunu bile yiyemedim.
Aslinda etiketi bile yanlış yazmisim.canim o bütün yazdiklarimi sana yazmistim var nkafam.ne kadar dalgin sagolasin canim benidüşündüğün içinn Allah kat be kat razi olsun.is yerimle alakali bir durum insanlar tuhaf kendi dedigiyle bile tere düşünüyor.bende hiraz hassasim neyse o kaybetcek olsam bile dogrudan yanayimdir.Bir de aşırı sinirliyim iste o da gene bana zarar hirsimi alamadim olan bana oldu gene kisacasi yanar döner bir insanin sacma sapan bir sözü sıktı canimi...Ne oldugunu neden canının sıkıldıgini anlatmak Istermisin
Dediklerini de harfiyen uygulayacagim canim bendee toplu taşımayı fazla kullanmamaya basladim.Her yere yürüyerek Cgidiyorum.Cokk sagolasin iyi ki varsınBugunluk bir istahsizliksa bisi olmaz tabi ben genel için ısrarla dediklerimi uygulamani öneririm
Aslinda etiketi bile yanlış yazmisim.canim o bütün yazdiklarimi sana yazmistim var nkafam.ne kadar dalgin sagolasin canim benidüşündüğün içinn Allah kat be kat razi olsun.is yerimle alakali bir durum insanlar tuhaf kendi dedigiyle bile tere düşünüyor.bende hiraz hassasim neyse o kaybetcek olsam bile dogrudan yanayimdir.Bir de aşırı sinirliyim iste o da gene bana zarar hirsimi alamadim olan bana oldu gene kisacasi yanar döner bir insanin sacma sapan bir sözü sıktı canimi...
Heehh işte canım bende aynı sen gibiyim doğru 1 dir.Hırsımı alamazsam da böyle akşama kadar kendimi yerim resmenİş hayati hicte kolay degil.. cok guclu dayanikli olmak lazim.. hic yalaka olamadim ve bu yonumden dolayi cok kaybettim.. Dogrucu davut olmak is hayatin pek gecerli bir durum degil ama yapi iste :)
Ben de gecen cuma cok uzulmustum hatta aglamistim..
Gayet iyi afiyet olsun canım :)))Cok guzel yumurtali kasarli salata hazirlayip yedim yanin da buzz gibi ayranla..
Şimdi kahvemi iciyorum az işim var kızim geldikten sonra kuafore gidecegim..
Sabah klasik kahvaltim 2 dilim ekmekle
Akşam cacik dusunuyorum belki tavuk yahut yine yumurta.. gelismeleri yazarim..
Ben yemeyi düşünmüyorum canım. En fazla tadına bakarım.Demee daficcimmm poğaçaa dimee![]()
Bizede kıymaaaa
![]()
Pazar günü için hazırlayıp dolaba alıcam canım. Cuma, cumartesi düğün var. Pek fırsatım olmaz bugünden yapayım dedimDafi poacalar dolabami
ben şok oldum bu ne allah aşkına pislik adam seniKızlar biraz önce birşey yaşadım elim ayağım titriyor.
Ev telefonu çaldı açtım.
Diyalog şöyle
Tel
Alo ben emniyet müdürlüğünden arıyorum numan beyin evimi efendim
Ben
Evet
Tel
Numan beyle görüşebilirmiyim efendim
Ben
Evde yok işte şu anda
Tel
Peki ulaşabileceğim bir numara verebilirmisiniz efendim
Ben
Numarasını hatırlamıyorum
Tel
Peki Numan bey eşinizmi efendim
Ben
Evet
Tel
İnsan eşinin numarasını bilmezmi
Ben
Şu anda hatırlamıyorum
Tel
Öyleyse cep telefonunuza bakıp söyleyin efendim
Ben
Eşimin telefonunu neden siz bulmuyorsunuz da bana soruyorsunuz
Tel
Gel kucağıma oturtayımda rahat rahat buluruz efendim.
Ben
Yakınınızda anneniz yokmu onu oturtunda babanızın numarasını söylesin size ahlaksız insan
Telefonu kapattım
Israrla çaldırıyor