• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafi ablacım madem numarası çıktı şikayetçi olsanız mı acep...ne pislikler varyaa..çok şey söyleyesim varda dilim varmıyo...

zeynepcim gectimi disindeki kanama ..
iyimi cocuklar..

Hayriyecim gecmis olsun..
sen de ne cektin git gel..

Ben biraz düzensiz beslendğim için ara yada kahvaltı vs. diye yazmıyorum direk toplamda yediklerimi yazayım.

Sirkeli suyu unuttum....
Sabah
YENA YENA kahvesini ballandıra ballandıra anlatınca:KK200: tarçınlı bi kahve yaptım hemen betül uyurken..
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
Bol lor, bi kaç dilim beyaz peynir
2 bardak süt

2 bardak ayran
Bi avuç kuruyemiş
Biraz peynir

Yulaf kepekli, keten tohumlu yoğurt

1 dolu tabak Haşlanmış tavuk göğsü (tuz koymadım bol baharat koydum fena olmadı )
2 bardak ayran

Akşam yoğurt kürünü yapacağım inşallah..

Canım sıkkın dualarınızı eksik etmeyin..

Elifcim mmasallah cok istikrarlisin.. Daim olsun..
Allah ferahlik versin hanenize yuregine...

Sabah ki menüyü yazmıştım

öğlen 2 nektari bir avuç lleblebi yedim

saat 6 da da akşamyyemeği olaraktan iki tane biber dolması 3 tane yaprak sarma yedim
birazdan yoğurt kürü nü yapcam inşallah
suda iki litreyi geçti iki bardak da yeşil çay içtim
Iki saat de tempolu yürüdüm hem de ikiz arabasını ite ite 20 kilo araba 15 +15=30kilo çocuklar 50 kiloyu ite ite yürüdüm geldim
canım çıktı resmen:silah:

Esra buyudu dimi senin ikizler de..
Bir de senin rahatsizligin vardi iyimisin artik..

Sağolasin.. 1 saatten fazla yürüdum Sonrada Markette uğradım yeni eve geldim sayılır
Yagmur yagma ama
Hava kapali cok daraltıcı sıcak

ben de 30 dakika yurudum.. disardan gelince usendim ayakkabi degistirmeye cok zorlandim..

Ben biraz düzensiz beslendğim için ara yada kahvaltı vs. diye yazmıyorum direk toplamda yediklerimi yazayım.

Sirkeli suyu unuttum....
Sabah
YENA YENA kahvesini ballandıra ballandıra anlatınca:KK200: tarçınlı bi kahve yaptım hemen betül uyurken..
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
Bol lor, bi kaç dilim beyaz peynir
2 bardak süt

2 bardak ayran
Bi avuç kuruyemiş
Biraz peynir

Yulaf kepekli, keten tohumlu yoğurt

1 dolu tabak Haşlanmış tavuk göğsü (tuz koymadım bol baharat koydum fena olmadı )
2 bardak ayran

Akşam yoğurt kürünü yapacağım inşallah..

Canım sıkkın dualarınızı eksik etmeyin..
Elifim rabbim gonlune ferahlik versin canim bugging cums gecesi bol bol Dua edelim birbirimize insallah

iyimi cocuklar..

ben de 30 dakika yurudum.. disardan gelince usendim ayakkabi degistirmeye cok zorlandim..
tabi cnm zor oluyor ole ayakta en rahat spor ayakkabisi bilee bazen rahatsiz ediyoo

Bende yemeğimi yedim menü paylaşayım

Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1 lokma peynir, 3 zeytin, 1 fincan kahve

Öğle
7 hurma, 1 fincan kahve

Akşam
1 dilim ekmek, 3 kaşık barbunya, 1 kepçe yahni, 4 kaşık bulgur pilavı, köz biber salatası, 5 kiraz, 2 çilek,

Elifcim Allah gönlünü ferahlatsin sıkıntını gidersin

iyimi cocuklar..

Elifim rabbim gonlune ferahlik versin canim bugging cums gecesi bol bol Dua edelim birbirimize insallah

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Gecmis olsun cnm
E eboe Elifim Allah tum aikintilarini tez vakitte gidersin

Bonus Bonus özlendiginj bil :)
Sağolun kızlar.. Allah razı olsun.

Yenam evet bu sefer kararlıyım, bu kilolar resmen bütün özgüvenimi aldı götürdü., kendime saygım kalmadı resmen ve bu evliliğime de yansıdı artık.. Tabi sen kendine saygı duymayınca kimse de sana saygı duymuyo...
Benim dönüm noktam da 1 mayıs oldu, bu sefer kararlıyım başarı hikayemi yazacağım.. İnşallah hep beraber yazacağız..

iyimi cocuklar..

evet canım buyuduler tam 32 aylık oldular çık şükür
hastaligim kanamam durmamisti doğumdan sonra
Hormonlu spiral taktırdı o zamandan beri adet olmuyorum yani iki senedir olmuyorum
Beni baya bi zorluyor hem psikolojik olarak hemde kilo verme açısından
ama bunada şükür

Sağolun kızlar.. Allah razı olsun.

Yenam evet bu sefer kararlıyım, bu kilolar resmen bütün özgüvenimi aldı götürdü., kendime saygım kalmadı resmen ve bu evliliğime de yansıdı artık.. Tabi sen kendine saygı duymayınca kimse de sana saygı duymuyo...
Benim dönüm noktam da 1 mayıs oldu, bu sefer kararlıyım başarı hikayemi yazacağım.. İnşallah hep beraber yazacağız..

Haydi inşallah canım inşallah
kilolu insanlar dışardan bakınca ne kadar güçlü görünse de içimizde o kadar kırılgan o kadar hassas nazik iz ki
ama kimse bunu anlamiyo malesef

gerçekten bu sefer basaralim allahın izniyle artık bizimde gururla anlatabilecegimiz bir başarı hikâyemiz olsun

evet canım buyuduler tam 32 aylık oldular çık şükür
hastaligim kanamam durmamisti doğumdan sonra
Hormonlu spiral taktırdı o zamandan beri adet olmuyorum yani iki senedir olmuyorum
Beni baya bi zorluyor hem psikolojik olarak hemde kilo verme açısından
ama bunada şükür

Diger turlu daha kotuydu ama..
Olmamakta kilo vermeyi cok etkiliyor bilirim..

Allah beterinden korusun..

Bugun menu yazmasam mi :) pazar yerine persembe sayacagim cok yemesemde uygun seyler degil. Kacamaga girdi azcik.

Oglen gittim 4 bucuga kadar kizlarla ugras falan acikmadim ve 1 lokma yemedim.
Ondan sonra biraz acikir gibi oldum hersey onumde az az yedim biseyler.

1 dilim pasta verdiler ben onu kizima yedirdim senin pastan yokmu diyen kardesime ben aldim dedim :) bir kac catalda ben aldim.

4 bucuktu iste heralde 3 mercimek koftesi, 1 ince kalem borek ( 2 de olabilir hatirlamiyorum yiyim diyodum yedimmi yemedimmi hatirlamiyorum)
Minik toplar vardi 5 tane yemisimdir. Minik tuzlu kurabiye vardi bir iki tanede ondan yedim.
Bunlari ayakustu gidip gelerek yedigim icin doydugmu anlamadim.
Aksam evdede 1 tane biber dolmasi 1 tane borek 2 tane parca tavuk yedim.
Anca doydugumu sistigimi hissettim bu seferde rahatsiz oldum. Herkesin yedigine gore benimki azdi ama bana coktu. Epeydir yemiyodum 20 gun felan :))

Yogurt kuru yapicam. Ins bugun gordugun az miktarda eksiyi bozmamisimdir.

Back
X