• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amethyst_1 Amethyst_1 Cani sen al ayakkabilari bencede veriyorsun çok şükür inşallah
Bende gecen bi ayakkabi aldim üsten etkili orda kapandi sandim eve geldim üst atkisi zor kapaniyor ayaklarim bile kilolu allahim vermedim geri nasilsa vericem diye ama bi gelişme yok o ayri

Canim benimki de hic hos durmadi aslinda ayni sebeplerden dolayi ama cok beyendim iste:) inşallah beyendigimiz tüm ayakkabilari giyebileceğimiz günler yakindir..

Not anladim ben seni bacim hic sorun degil.

Menu bildiriminde sorun yok herkes yaziyorda....
Protein gunu yapalim dedik sagolsun herkes bir uyuyorki.
Cok zor bisey degil yumurta peynirle yogurtla bile gecirilebilir.
Istedikmi ne kadar zor hamurlari yapiyoruz ama.
Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.

Haklisin bonus,ben sahsen tam manasi ile uyamasamda daha dikkatli olurum bundan sonra.

Kızlar biraz önce birşey yaşadım elim ayağım titriyor.

Ev telefonu çaldı açtım.
Diyalog şöyle

Tel
Alo ben emniyet müdürlüğünden arıyorum numan beyin evimi efendim
Ben
Evet
Tel
Numan beyle görüşebilirmiyim efendim
Ben
Evde yok işte şu anda
Tel
Peki ulaşabileceğim bir numara verebilirmisiniz efendim
Ben
Numarasını hatırlamıyorum
Tel
Peki Numan bey eşinizmi efendim
Ben
Evet
Tel
İnsan eşinin numarasını bilmezmi
Ben
Şu anda hatırlamıyorum
Tel
Öyleyse cep telefonunuza bakıp söyleyin efendim
Ben
Eşimin telefonunu neden siz bulmuyorsunuz da bana soruyorsunuz
Tel
Gel kucağıma oturtayımda rahat rahat buluruz efendim.
Ben
Yakınınızda anneniz yokmu onu oturtunda babanızın numarasını söylesin size ahlaksız insan
Telefonu kapattım
Israrla çaldırıyor

Dafi ablacim,sok oldum resmen:KK57:
Ne cok kötü ruhlu insanlar var,Allah serlerinden muhafaza etsin.

ben geldim
dişçiye gıttım geldım gıne bıtmedı ıslerım ufff bıteydı artık
@y.o.l.c.u zeynebim nasıl oldu dişin inşallah daha iyisindir
Bonus Bonus gelmedimi daha
@dafi ablam ortalık manyak dolu töbe yarabbim numaranın çıkacağını hiç mi düşünüp korkmuyorlar ya neyse boşver gerilme ablam gerçi gerilmeye fırsatın olmadan misafir basmış gine

Canim cok geçmiş olsun,cok çektin dişinden yaa,tez vakitte geçip gitsin inşallah.

Ben biraz düzensiz beslendğim için ara yada kahvaltı vs. diye yazmıyorum direk toplamda yediklerimi yazayım.

Sirkeli suyu unuttum....
Sabah
@YENA kahvesini ballandıra ballandıra anlatınca:KK200: tarçınlı bi kahve yaptım hemen betül uyurken..
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
Bol lor, bi kaç dilim beyaz peynir
2 bardak süt

2 bardak ayran
Bi avuç kuruyemiş
Biraz peynir

Yulaf kepekli, keten tohumlu yoğurt

1 dolu tabak Haşlanmış tavuk göğsü (tuz koymadım bol baharat koydum fena olmadı )
2 bardak ayran

Akşam yoğurt kürünü yapacağım inşallah..

Canım sıkkın dualarınızı eksik etmeyin..

Allah gönlünü ferahlatsin,sIkintilarini gidersin elifcim.

Yogurt kuru yiyenler su icsinler.

Dafi ablam seviyorum seni :))

Bulutcan cok sevinme sen bosladigin an yetisirim. Ama ikimizde guzel gidersek ins ben 97 oluncaya sen 80 e dogru gidersin.

Sende in bende ineyim
Aynı kiloda olcaz diye bi kural yok

mesela ben 60 olurum sen 70
dimi ama

senin boyun da benden uzundur zati
not:ben 160 ım

İçimde bir hüzün, bir burukluk... Diyorum ki bir gideyim alıp başımı, deniz kenarına, bir tek yağmur sesi olsun, elimde çayım. Bırakayım kendimi, insanları anlama çabasını. Geri sayımları, hayat telaşesini, birçok arkadaşın yok oluşunu, vefasızlığı, bir takım sınavları, görevleri, hayata dair seçimleri vazgeçişleri.. Sakinliği ararken daha çok yoruldum galiba, hani diyorum hayat bir dursa ben nefes alsam sonra yeniden başlasa...

İçimde bir hüzün, bir burukluk... Diyorum ki bir gideyim alıp başımı, deniz kenarına, bir tek yağmur sesi olsun, elimde çayım. Bırakayım kendimi, insanları anlama çabasını. Geri sayımları, hayat telaşesini, birçok arkadaşın yok oluşunu, vefasızlığı, bir takım sınavları, görevleri, hayata dair seçimleri vazgeçişleri.. Sakinliği ararken daha çok yoruldum galiba, hani diyorum hayat bir dursa ben nefes alsam sonra yeniden başlasa...
:) tebessum ettim duygusalligina. Kendimi yalniz hissetmiyorum burda cok sukur.
Hayat mutlaka boyle zamanlari bize getiriyo. Zaten olan yorgunlukta bunu cok agir karsiliyo elif.
Aninda duvarlari hissediyosun ustunde.
Bazen duvarlari aşmak bazende duvarlarin icinde hapsolmak istiyo insan.
Dilerim bu sıkıntılı zamani cabuk ve guzel atlatirsin.

Canım once Allaha sonra kızına sımsıkı tutun..
Ozaman daha rahat nefes alacaksın..
Hele Betül az daha büyüsün, gözlerine biraz daha anlamlı baksın ozaman vefasızlık daha az yakacak canını..
Seni seviyorum ve Rabbimden her iki cihan saadeti diliyorum

İy geceler..
Bugün yediklerim
08:00 sutle muslim
12:30 2 yumurta bol Peynir ve lorla omlet,1 ceviz,dereotu,3 cherry dom.
15:00 1 avuç çig k.yemiş
17:00 1 kucuk kutu ton balığı ve dereotu azda biber turşusu
19:30 2 kaşık yogurt ve çörek otu
Aksam tavuk yiycektim kızımin uykusu geldi birazda keyfim kaçtı o yuzden kızi uyuttum yemekyemeden. O uyudugunda saat 12 ye gelince yemedim.
Halsizlik olunca 1 büyük bardak sut,1 incir ve 1 avuç cig kuruyemis yedim
Kahvalti oncesi limonlu su,ihlamur ve 3.5 lt su ictim 1 saatten fazla yürüdum

Back
X