Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bonus kaç çocuğun var canımOglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
bonus kaç çocuğun var canım
allah bağışlasin.çok geçmiş olsun oğlun içinde3 taneler. 12 yas oglan, 3,5 yaş ve 16 aylik olucak kizlarim var allah bagislasin hepimizinkini.
sagol canim boyu uzun evet ben alisik degilim o kadar uzun giymeye belku biraz kisalttiririm ben de gecen s3ne lcw dwn almistim kot guzeldi uzundu da ama bu sene olmadiGuzel yeliz gule gule kullan en kullanisli modeller bunlar. Boyu nasil uzunmu bende alim istiyorum ama az acik renk olsun istiyorum kot baktim o yuzden.
ooo cok hosmus bonysum gule gule kullanEki Görüntüle 1833620 buda benim şalımın rengi :))
bende lisede cok yapardim oyle simdi bone takiyorumSagol ablacim begendim diye ablamin hediyesi. Bende kullanmam bone bazen takiyorum oyle denk gelirse koyu renk ic basortusu olursa oyle daha iyi oluyo.
Oldu bitti sevmem boneyi kursta sey yapiyoduk ya siyah ince coraplar var ya :))
Bir tek temiz corap aliyosun ic basortuyu orttukten sonra tam alnina gelecek yerden arkaya dogru saç bandi takar gibi corabi bagliyosun şalin yada ortunun onunden icindekinin rengi gozukmuyo iyi oluyo yani :))
hosgeldin ablam tam misafir bereketi olmus masallahHayırlı geceler güzeller
Buakşam geldim köyden yorucu ama güzel bir haftasonu oldu. Allah misafir bereketi verdi. Misafirlerimi ağırlamaya çalışırken bir baktım bütün gençler toplanıp bize geldi. Arka balkonum doluydu gençleri terasa aldım. Allahım ne kadar bereket verdi şaştım kaldım. Servis yapamayacağım kadar kalabalıktı. Bir cemiyette kahveci bardakları almıştım. Onları tepsilere koyup verdim ellerine. desenli kağıt servislerini çıkarttım. Böreği, mercimek köftesini, tepsiyle çıkartıp ortaya koydum. Diğerlerindende karışık koydum. Piknik gibiydi. Onca insan yedi, içti. Herkes gidince ortalığı topladım.sanki hiçbirşey yetmemiş. Bir sürü şey kalmış. Hiç bozulmamış tepsiler kaldı. Dondurucuya doldurdum geldim. Daha bir o kadar insan doyar. Sanki hiç yenmemişte üzerine ilave koyulmuş gibi.
bonysum ben activia lar var ya onlarla mayaliyorum guzel oluyo hem ekside olmuyo sonrada bidahaki maya icin yogurttan bir kase aliyorum buzluga koyuyorum mayalicam zaman aksamdan buzdolabinin alt kisminda actirip oyle kullaniyorum bide mayayi dute katarken icine cay kasiginin ucuyla seker bi tutamda tuz koyuyorumdafi abla asuman abla hazir yogurtla sut mayaladinizmi hic?
Iyi olmaz biliyorum ama bugun bir maya bulamadim
sagol canimHayırlı geceler..
Sabah deneyeceğim ben de seversem sık sık yaparım..
Gözünaydın bitti sonunda. Geçmiş olsun
Süpermiş yaaa orda her gün yürünür
Geçmiş olsun. Şalını güle güle kullan..
Yeliz sen de feraceni güle güle kullan canım çok güzel..
hadi haylrlisi hasibeIyi geceler kizlar
Gecmise biraz baktim ama bitiremedim daha 170 mesaj vardi bitmesine masallah
Bu gece zeynep daha bi degisik hareket ediyo bakmissiniz dogururmusum bu gece
Saka bi yana gercekten bu gece diger gecelerden daha farkli depiniyor hayirlisi..
Canim iyi günlerde huzurlu mutlu günlerinde giy cok hosmus :)Eki Görüntüle 1833601 asuman abla ferace bu
Sagol canimCanim iyi günlerde huzurlu mutlu günlerinde giy cok hosmus :)
Rabbim sağlıcakla kucağına aldirsin bitanem maşallah bir avazda dogum olur inşallahIyi geceler kizlar
Gecmise biraz baktim ama bitiremedim daha 170 mesaj vardi bitmesine masallah
Bu gece zeynep daha bi degisik hareket ediyo bakmissiniz dogururmusum bu gece
Saka bi yana gercekten bu gece diger gecelerden daha farkli depiniyor hayirlisi..
çok geçmiş olsunOglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
chia 'yı başka nasıl kullanıyorsunuz?Efenim benim yediklerim de söyle:)
Sabah
Tereyagli yumurta +üzerine chia tohumu
Peynir
Domates + biber
Findik
Aksam
Patlican yemegi
Bolca karisik salata
Yogurt
Elma
Aralarda
kahve+yesil cay.