• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hangi bazarmis o frida ne kadan gelmek isterim bilemezsin :))

gel gel ışık hızıyla pazara girdim 3 tane üst aldım biri bol geldi gidip küçüğü varsa değiştirecem 46-48 bedenmiş ama şifon bişey küçüğü yoksa kalacak yaniii dökümlü bişey sankii birde fular aldım kendimee :sampiyon:

hee pardon pazardan neyli olduğunu söylemiyeyim bari birde gözleme aldım kardeşimle paylaştık

gelirsen cumartesi gel salı cumartesi kuruluyor ama cumartesinin malları daha kalitelii
gelmişken bir kahvemide içersin :KK50:

1 kilo arti gordum :110: ne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi :110:
cevap veriyorum hepsiii bütün şıklar birleşmiş ve sonuç artı bir ödem atıcı bişeyler iç işe yarar belki bende geçen hafta öyleydim senin oğlan mı hasta geçmiş olsun şimdi nasıl

Eki Görüntüle 1833789

sabah kahvaltım oluyor kendileri:kk77:

eeee iyi olmuş afiyet olsun bu tarz benimde tek favorimdir :KK37:

Tıkk tıkk tıkk kimse yok mu :KK70: :KK70: :KK70: Herkes nere kayboldu yaww :işsiz::işsiz:Umarımm kaçamak yapmıyorsunuzdur :KK53::KK53:
ben şimdi yeşil çay eşliğinde biraz bağdem kuru üzüm ve bir kreker yedim hani domatesli fesleğenli bişeydi akşama yemek yemem biraz kuru yemiş veya bir elma filan olur atıştırma şeklinde :KK64:

Wuuuu ne kadar da iddali bi topik:nazar:

heeee çoook idalı topik yapmışlaaaar :confused::confused::confused:

favori bu sankiii :))

dafi çok güzel maşallah size ne kadar eğlenmişsiniz mekan yeşiliklerde inanılmaz :nazar:

Ben de kahvaltımı yaptım saglamca :))
Akşama yok böyle yemek tabii hafif yerim inşallah
Hava çok sıcak çıkıp benim de saatlerce dolasasim var
Öğlen namazından sonra çıkmayı planlıyorum inşallah
Maşallah topigimize
sanada maşallah canım :KK15:
Slm kizlar
Ben hala dogurmadim
Ama 3 gecedir uyutmuyor hayirlisi bakalim
Birazdan kontrole gitcem bakalim dr ne diyecek

sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz :anne:

günaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize:KK54::KK54:

tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama

önemli bişey çıkmamasına sevindim :KK60:
üst sınır obez demeklede abartmışlaar alçaklaar :oha:

Eki Görüntüle 1833747
Çok hosuma gitti bu resim. Gecmisle yasamayin temali.
Beni anlatiyor :)

heeeeee benide anlatıyooor :confused::ıslık:

Dafi ablacim sagol.

Frida seninle muhabbet etmeyi ozledim ozledik.
bluzü değiştirecem tezgah kapanmıştır belkide yeşil çayımı içiyorum birde sizinle sohbet
pazar bahçeşehir pazarı gelmek istersen nasıl geleceğini anlatayım birde erken gelmen lazım sabah 9 da pazara gittim kadınlar kahvaltıya pazara gelmişti :KK57:

Bonus alintilarda gördüm oğluna geçmiş olsun...
Frida iyi günlerde giy cicilerini..
Ben bugün yine yattim bütün gün iki uç gün annem de yorulunca bugün çok agri yapti...hem varisler hem ayak bileğim...9 eylülden randevu al dik izmire gideceğim..inşallah umitliyim...prof gidicem..ayaklarim iyilessinde spora yürüyüşlere basliyabileyim inşallah..
Bugün ham yaptiklarim
Kahvalti
Saglamdi....
3 dilim ekmek
Bir tatli kaşigi krem peynir tere yagi reçel bal sarelle
Domates cay
Ara
Kiraz nektar
Öğlen
Kiymali bulgurlu biber dolma 3 (bir tane pirinçli )yoğurt bir bardak zero
Ara 3 ceviz kuru erik kayisi
Aksam