Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar selam .
İmzalayabilir misiniz sizde
Kusadasinda plaja uçan aracı duymuşsunuzdur. Bir tanıdık malesef vefat eden.
https://www.change.org/p/kaza-değil...utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp
İmzaladım canım inanılır gibi değil 84 yaşındaki hasta bir adam nasıl araç kullanabiliyor ailesinden filanmı kaçırmış arabayı acaba kuşadasındaki otelerin önündeki yürüyüş yolundan bir araç geçebiliyormuydu en olarak daha dar diye hatırlıyorum neyse kötüü olmuş yazık yavrucaklara annesiz kalmışlar ....Arkadaşlar selam .
İmzalayabilir misiniz sizde
Kusadasinda plaja uçan aracı duymuşsunuzdur. Bir tanıdık malesef vefat eden.
https://www.change.org/p/kaza-değil...utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp
Yok canım eğlenceli oluyor haremlik selamlık değil hattaa kınada bile evimizin erkekleri katılıyor ....Haha erzurum styla ayarlarsin sen biseyler guveniyorum.. :)
Düğun nasıl oluyo eglencelimi karışıkmi yoksa haremlik selamlik mevlüt mü.?
Protein yedim zaten :))Adaş sen niye böyle tehlikeli şeyler yapıyosun yaaa iyice yoldAn çıktın nasıl toparlıycaz seniii neyseki yürüyüşlerin var :))))
Bende bu gün kötü yedim yarında cuma mağlum günler öncesi iyice iştahım açıldı sanki birde koşturmaca ne bulursam onu yiyorum yarın oğlanı yolcu edicem işede gitmiycem salon valiz çamaşır doluuu kim yapcak bu işleri ütü yapmam lazım ama hiç enerjim yok yarın yaparım artık çamaşır makinadan çıksın asıp yatayım ...
Eskiden öylemiydi perşembe=proteğin günüydü tüh tüh tüh noldi bize iyice yaydık :)))
Yok canım eğlenceli oluyor haremlik selamlık değil hattaa kınada bile evimizin erkekleri katılıyor ....
Protein yedim zaten :))
Kolay gelsin Adaş
Barış efendi ne inciler döktürmüş yine mıncıkla sıkı sıkı sarıl diycem ama bey efendiii izin vermiyormuş baksana benim turist ömer yarın gidiyor ev tutum ona bandırmadan bakalım sahibinin dediği gibiyse hemen yerleşicek salondaki valizleri bir görsen çığlık atarsın tam olarak istediklerimi veremediysede yinede keyifli vakitler geçirdik bir akşam hadi sinamaya gidelim havamız değişsin dedi flim kötüydü ama oğlumla baş başa vakit geçirmek keyifliydi birkaç böyle jestleri oldu sevindim mutlu oldum :)Haha erzurum styla ayarlarsin sen biseyler guveniyorum.. :)
Düğun nasıl oluyo eglencelimi karışıkmi yoksa haremlik selamlik mevlüt mü.?
Katdeşimin düğününde giydiğim siyah hem deforme oldu hemde çok bol geliyor onu daraltma ve tadilat yaptırmam lazım diğer elbisede bol gelir ama erzurumlulara ağır gelir aslında sana yazarken aklıma geldii kınada giysem mi dur bakayım bizimkiler ne giyecek elbisem çok sırıtmasa kınada giyiniyimCanim oglanin yeni takimi hayirli uğurlu olsun.. soylemismiydim hatirlamiyorum..
kardesinin dugunun de giydigin elbiseyi giyemezmisin.?
Barış efendi ne inciler döktürmüş yine mıncıkla sıkı sıkı sarıl diycem ama bey efendiii izin vermiyormuş baksana benim turist ömer yarın gidiyor ev tutum ona bandırmadan bakalım sahibinin dediği gibiyse hemen yerleşicek salondaki valizleri bir görsen çığlık atarsın tam olarak istediklerimi veremediysede yinede keyifli vakitler geçirdik bir akşam hadi sinamaya gidelim havamız değişsin dedi flim kötüydü ama oğlumla baş başa vakit geçirmek keyifliydi birkaç böyle jestleri oldu sevindim mutlu oldum :)
Onu de başka bişey deme şöylee tam kıvamında adamla kavga edemiyorum yaaa başkada bişey demiyorum bizde naneliyiz oğlumu göndercem kızımda olmasa şöyle telefonu kapatım 2 3 gün artadan kaybolmayı düşünmüyor değilim ama kız kafayı sıyırtır yoksa ben gösterirdim dünya kaç bucak .......Normalde siyah giyinir ve cok severim..
bir kac rengim vardir oyle rengarenk degilim zaten..
halay olabilir ya da 2 gobecik atarak roman havaaı oynarim :))
Ya hic keyifli degilim gidip sadece oturucam..
bir de koca kişisiyle tartıştim tam oldum.cocuklu olunca agiz tadıyla tartışılmiyoda. :)
Katdeşimin düğününde giydiğim siyah hem deforme oldu hemde çok bol geliyor onu daraltma ve tadilat yaptırmam lazım diğer elbisede bol gelir ama erzurumlulara ağır gelir aslında sana yazarken aklıma geldii kınada giysem mi dur bakayım bizimkiler ne giyecek elbisem çok sırıtmasa kınada giyiniyim
Askılı giyinmiyorum canım artık günlük yaşamda da sıfır kolu filan giyinemiyorum kal altlarım çok sarktı yaa kısa kol yada fakir kol bluzlerim var ....Askılı giyermisin.? Benim siyah askili pailtili elbisem var sadece bir kez giydim.. bana uzun ama sana nasil olur bilemiyorum :)
Bir ara resmini atayim sana istersen kargolarim. Diz üstu kestirirsin. Sanirim 44 beden..
Askılı giyinmiyorum canım artık günlük yaşamda da sıfır kolu filan giyinemiyorum kal altlarım çok sarktı yaa kısa kol yada fakir kol bluzlerim var ....
Senin elbise kesin bana kısa gelir :))) birde iki tane 42 44 bedene girdim diye olurmuki bana acabaa :)))
Hala bedenime inanamıyorum beyin dar bantulonu giyerken bile algılamıyor bu nasıl olcak banaki diyorum :)
Elbiseyi merak ettim bir ara resim çek atsana :)
Yena erzurum düğünü için abiye elbise düşünmüyorum sadece biraz ağır olsun bantulon ceketimsi bluz filan gibi şeyler var aklımda
Yinede teşekkürler öpüyorum :)
Ne proteğini ne proteğinii döner yemişsin işte diğerlerinide söylemiyorsunProtein yedim zaten :))
Kolay gelsin Adaş
Acele etme gece vakti uğraşma müsait bir zamanda çekersin resminiTamam canim baza altindaydi en son bakip atayim resmi.. isine yararsa kargolarim.. benim onun icine girmem mumkun degil..
Evet kesin kisa gelir ama diz hizasinda cok hos durur topuklularla..
Bir hafta daha boşa gittiNe proteğini ne proteğinii döner yemişsin işte diğerlerinide söylemiyorsun
Gerçi bende börek yedim magnumu söylemedim ohh olsun :))))
Yarın tartıda hepsi acı acı çıkıcak işte![]()
Topukluda mahfediyor beni pazartesi giyindim ayaklarım yara oldu düğünlük ayakabım çantam varda günlük ayakabıya ihtiyacım var spor Ayakabısınada benim kızın ayaklarıda büyüdü bir kere resim atmıştım yaa sana onu artık kızım giyiniyor .....Tamam canim baza altindaydi en son bakip atayim resmi.. isine yararsa kargolarim.. benim onun icine girmem mumkun degil..
Evet kesin kisa gelir ama diz hizasinda cok hos durur topuklularla..