Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok ben şişkoyken daha mutluydum cidden yani kendim için bişey yapamamanın verdiği üzüntü boşluk vardı tabiii buda bende pisikolojik çöküntü yaratıyordu ....

Sanki şimdi dal gibiyim gibi konuştum ama kendimi kısmen 38 beden gibi hisediyorum buda normal değilmiş dr. Söylemişti .....
Hic normal olamiycaz yani :) hadi yatmiyonmu sende?

Iyi geceler kizlarrr
Emine hanim yeni uyudu bende size baktim yatiyorum simdi
Gecmisi okurken fark ettim yarinin cuma oldugunu unutmusum zaten bendede durumlar hic iyi degil

Bugun biraz rahatsizdim dari mi dokundu incir mi dokundu anlayamadim mide bulantisi ishal karin agrisi
Aksam esimdede basladi bisey dokundu herhalde insallah yrn daha iyi oluruz

Hayırlı sabahlar kısceler
Sabah ezanı okundu ben daha yatmadım.
Misafirim var.

Erkekler meydana gitti az önce geldiler.
Bizde bu saate kadar oturduk.
Şimdi yatarsam belki geç kalkarım. Dün sabah tartılmıstım onu yazayım.

Kilo
94. 6
Spor
75 dk.

Günaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım :KK200::KK200::KK200:

Kilo bildirim şeysi : 99.8
Tebriklerr canımm darısı başımaa senii kocamann kocamann alkışlıyorum.Azmin daim olsun :KK9::KK9::KK9::KK9:

Hayırlı cumalar
Bu hafta artılarımla barışayım bari birazı gitti birazı duruyor bahanem çok nasılsa gece yediklerimden olamaz malum beklenen 2 hafta gecikti kesin ondan:KK75::KK70::confused:
Kilom 77.2
220 dk yürüyüş
Yenacım kendimi iyi hissettiğim Zaman yürüyorum yoksa afakanlar basıyor evde durmak yaramıyor bana

Haftalık sporum 455 dakika:spor::spor: kilom 104.2 :KK76::halay:Gide gidee 300 gram gitmiş. Birde bu kadar hareketli olmasam ne olacak acabaa:KK14::KK14::KK45:

Bence iyisin lutfen kucumseme. Mens donemi dısinda her hafta kilo veriyorsun.. Daha ne olsun...
Belki sporu biraz azaltabilirsin..

Son düzenleme:
Back
X