Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence iyisin lutfen kucumseme. Mens donemi dısinda her hafta kilo veriyorsun.. Daha ne olsun...
Belki sporu biraz azalatabilirsin..
Teşekkür ederim Nilücüm canım valla anlamadım ki vücudum hele bacaklarım karın bölgem inceldi. Ama tartıya yansıyan yok her gören aynen devam müthiş kilo verdin diyorr.

Tarti banada guzellik yapti. Nerdeyse 10 gundur 103.3 goruyodum az once 102.7 ciktim yaz katip.

Bir daha yukselmek yok ramazanda ve sonrasinda sadece 1 kilo almistim korumusum onuda. Haftaya ins vermek istiyorum.
Eee gene iyisin kız 600 gram gitmişş maşallah dahada çok gider inşallah .

Eee gene iyisin kız 600 gram gitmişş maşallah dahada çok gider inşallah .

Bilemiyorum artik. Vermis gibi sayamiyorum 102 nin altina inince vermis olucam ins. Guzel saglikli ve olmasi gereken gibi bir kahvalti hazirlamaya calisiyorum.

Cocuklarla akil sagligi ne kadar iyi kalirsa iste.

Bilemiyorum artik. Vermis gibi sayamiyorum 102 nin altina inince vermis olucam ins. Guzel saglikli ve olmasi gereken gibi bir kahvalti hazirlamaya calisiyorum.

Bonusum 600 azmi maşallah haftaya sahada iyi olur inşallah

Vereceğiz canımm az kaldı 2 haftaya kalmaz inşallah 2 li rakamlarr :KK53::KK53::KK53:

Günaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım :KK200::KK200::KK200:

Kilo bildirim şeysi : 99.8
Fridacim cok tebrik ederim cok sevindim Allah bidaha gostermesin 3 lu rakamlari:nazar::KK9:

Tarti banada guzellik yapti. Nerdeyse 10 gundur 103.3 goruyodum az once 102.7 ciktim yaz katip.

Bir daha yukselmek yok ramazanda ve sonrasinda sadece 1 kilo almistim korumusum onuda. Haftaya ins vermek istiyorum.
Bu güzellik sana moral olsun ve haftya kesin eksi bildir bonuscum :KK15:

Esselu aleykum ve rahmetullah
Cok sukur bebegimize kavustuk bugun eve gecicekler ben gidemedim malesef kargo bekliyorum annede bebekte iyiler hamdolsun

Kilo konusundada artidayim malesef buradan ayri kaldigim zaman zarfinda yedimde yedim

Kilom 97
Sporum yok
Gözünüz aydın yelizcim
Bu hafta dikkat et de gelenleri yerleşmeden gönder inşallah :KK15:

Tebrikler adaşım :KK200::KK50::KK19::KK36:
Artık ikili rakamları kaybetmek yok :KK31:
sağol canım :KK200:
çok tikkatli olmalıyım adaş yazın terlemenin çok su içmenin avantajlarını kullandım inşallah bir daha üç rakamlı bir sayı görmem :KK15:

Fridaaa kızzz ahretlik.. harikasin cok mutlu oldum duygulandim inan..
Seni merak ediyordum bekliyordum bu sonucu...
sakin bir daha 3 lu rakamlari görme...

----

Hayirli cumalar ..

sağol bebem bende şaşkınım sabah kilo bildirimine ilk önce 1 yazdım inan oğluma söyledim ilk önce oda mutlu olduu bekliyorum seni hadi bakalım daha siyah elbiseyi giyecez :)

Gunaydinnnnnn:KK68: :KK68::KK68:

Fridaaaaaa cocuk gibi mutlu oldum duygulandim yaa allah bir daha gostermesin yuksek kilolar. Coook uzun bir yol aldin masallah.
Toplam kac kilo vermis oldun?

sağol canım hep birlikte vericez tabiii toplamda 36 kilo dervirmiş oldum aslında benim için çok büyük bişey kendi kendime büsürü sözüm vardı 99 olunca şöyle yapcam böyle yapcam diye ama hiç bişey aklımda yok heee bir yaşpasta alıcaktım sankiii ama canım istemiyor şu anda :KK14:

Back
X