saoğol canım teşekkürlerSelamun aleykum hayırlı cumalar herkeze
Fridaaaaaaaa tebrik ederim canım valla kendim vermiş gibi mutlu oldum bir daha hic görme inşallah 3 lu rakamları
Ben tartilmadim korkuyorum beni ayni yada izinli yazarisin kasımpatı inşallah haftaya daha dikkatli olurum

hayriyecim inan ben yaptıysam herkez yapar halaa iştahım açık halaa görünce dayanamayıp yiyorum hala canım çekince dondurma alıyorum koca kadın dimiii dengelemeye çalışıyorum işte ve olduu inan mide amelyatı olsaydım bundan daha fazla sıkıntı çekicektim ileee çaba ileee azim başka yollu yok her yemeğin tadını biliyoruz hepsini yemesekte olur dün ben bir dilim böreği iki öğünde yedim akşam yemeğindede bir dondurma sağlıksız oluyor bağzen farkındayım ama istediklerimi böyle yiyebiliyorum ....
geçenlerde diyetisyenede sordum hocam ben çok iradesizim ne karatay yapabiliyorum ne dukkan hiç bir listeye uyamıyorum dedim ağır bir kahvaltı yapıyorum sonrasında atıştırma şeklinde geçiyor şu kadarda kilo verdim kızacaksınız biliyorum ama dedim yoooo dedi vucudunuzu tanımışsınız ona göre besleniyorsunuz aynen devam dedii

Vereceğiz canımm az kaldı 2 haftaya kalmaz inşallah 2 li rakamlarr![]()
evet evet hep berabeeeer