Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frıdaaa tebrikler dahada eriyip süzülesin inşallah
Teşekkür ederim Nilücüm canım valla anlamadım ki vücudum hele bacaklarım karın bölgem inceldi. Ama tartıya yansıyan yok her gören aynen devam müthiş kilo verdin diyorr.
Canım çok spor yaptığın için kas yapıyorsundur

Frıdaaa tebrikler dahada eriyip süzülesin inşallah

Canım çok spor yaptığın için kas yapıyorsundur
Ablacım vücudum acayip toparlandı.Göbişş göbiişimm dediğim iyice küçüldü bacaklarımda eridi.Ama tartıda böyle gerçi şuan bile görüntü hoş daa kilo da vereydim iyi idi. :( :( :(

Esselu aleykum ve rahmetullah
Cok sukur bebegimize kavustuk bugun eve gecicekler ben gidemedim malesef kargo bekliyorum annede bebekte iyiler hamdolsun

Kilo konusundada artidayim malesef buradan ayri kaldigim zaman zarfinda yedimde yedim

Kilom 97
Sporum yok
Gözünüz aydın
Allah hayırlı insan, hayırlı evlat eylesin

Ablacım vücudum acayip toparlandı.Göbişş göbiişimm dediğim iyice küçüldü bacaklarımda eridi.Ama tartıda böyle gerçi şuan bile görüntü hoş daa kilo da vereydim iyi idi. :KK43: :KK43: :KK43:
dafi abla doğru söylüyor kas yapıyorsun muhtemelen sonuçta doğru yoldasin doğru besleniyorsun faydasını göreceksin er yada geç.

iyi bıkmadin yulaf ezmesinden ben çabuk sıkılıyorm ondandir Çoktandır yerimde sayıyorum:KK70:
Valla canım işyerim güney cephe acayip sıcak birde kafayı kilo vermeyede taktım ya soğuk sütle bazen serin serin yogurtla iyi gidiyor :D :D Yoksa hiçç bayıla bayıla yemiyorum :KK14::KK14::KK14:

senden kıskandım haftaya eksi olucam ya valla normal hayata döndüm hiç diyet kafası yok bende:KK43:
Azimlen canım istediğimiz hedeflere ulaşalımmm bence bir an önce diyet moduna girmelisin.Sonra zaten miden küçülüyorr yesende yiyeymiyon ben gibi :D :D :D :D

Back
X