Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık yavrucak bu sıcakta birde diş çıkartmaya çalışıyor ateşide olur azıcık çok zorlanırsa dr. Dişi için krem veriyorAllahımmmm sanırım bu yazın en sıcak günü bizim burda.. Betül de bi huysuz bugün dişi kaşınıyo sanırım, damakları şişmiş. Dudaklarını garip hallere sokup ısırıyo. O da sürekli kucağımda birbirimize yapışıyoruz nemdenAllah vere iş güç de bitmiyo onu yıka, bunu as, şunu ütüle...
Son bir hafta akşamları 20:00 den sabah 6 ya kadar ücretsiz işi olanda biniyor olmayanda uzatmazlar inşallah zor oluyor kutlamalar mitinkler varya ondan ücretsizAyyy inşallah hayırlısıyla şu sıcakalr bitse yapış yapış oluyor insan valla beynim bile duruyor bazen ...Toplu taşıma neden ücretsiz canım bedava olunca herkes hücum eder ipsiz sapsızz
Bu hafta bende istikrarlı olamadım ama hareket tavan sabah 7 den beri sokaklardayım yoldayım eve gidiyorumda hem kızım hem ben açız nasıl olcaksa yarın sabahda 5 de kalkıcam evdede işlerim var poofffffAman yaaa ben yine duzgun gidemedim bugun cok yemedim ama duzenli saatli degildi.
Bir basaraydim gerisi gelicek ins.
Cydnz broken afferim size yavrularim benim :)
Maşallah yogunmussun birtanem Allah agiz tadiyla yemek nasip etsin. .Kizz bonus gene saglam kaçamak heee niii yedinn kizzGunduz is guc yemek aksamda pazar kapanmadan biseyler aldim geldim yopyogunum yani :))
Aksam menum yok lakin minik bir kaçamak cayla yapacagim![]()
Allahim yaa az once ben bi pismanlik mesaji yazmadimmi
Kasla goz arasinda yengem biseyler getirdi yemedim yuttum resmen ya![]()
Ayyyy inşallah uzatmazlar kackin gibi tipler bedava diye gezer dururSon bir hafta akşamları 20:00 den sabah 6 ya kadar ücretsiz işi olanda biniyor olmayanda uzatmazlar inşallah zor oluyor kutlamalar mitinkler varya ondan ücretsiz
BeniiiAy ne yediniz ay gizli gizlii :))))
Minik 5 tane tart, 1 tane ekler, kucuk bi kornet, 1 tane eti puf, birazda fistik.Ay ne yediniz ay gizli gizlii :))))
Allah cezasini verecek onun.
Oglus makarna ıstedıııı bende pişirdim hemde sslçalıIyi canim zamanla bünye alisiyor valla inşallah verirsin güzelim hepberaber nice eksilereee inşallah![]()
Allahh dbaşımızdan eksik etmesinn onuu çok seviyorum benn enemmm ne aldin kizz o kadar fasulye hariçAllah cezasini verecek onun.
Pazardan bi fasulye aldim gerisi baska seylerdi![]()
Arada ufak tefek olur tatlım sıkma o kadar kendiniOglus makarna ıstedıııı bende pişirdim hemde sslçalııkı kasık aldım napım agzımın suyu aktı kacsmak yok dedık ama napım dayanamadım heee neyse yarın telafı ederız artık