- 2 Mayıs 2016
- 1.202
- 6.547
- 73
- 37
Resjöen savas verdım yahuuu baya zaman oldu yemıyodum ıcım gıttı resmenArada ufak tefek olur tatlım sıkma o kadar kendini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resjöen savas verdım yahuuu baya zaman oldu yemıyodum ıcım gıttı resmenArada ufak tefek olur tatlım sıkma o kadar kendini![]()
Sormaa ic ses ve dış ses ayyy resmen insan deli oluyor. Sonraa bir vicdan azabıResjöen savas verdım yahuuu baya zaman oldu yemıyodum ıcım gıttı resmen![]()
Aynen canım yaaaSormaa ic ses ve dış ses ayyy resmen insan deli oluyor. Sonraa bir vicdan azabı![]()
Ne yedin Bonuuus çok merak ettimAllahim yaa az once ben bi pismanlik mesaji yazmadimmi
Kasla goz arasinda yengem biseyler getirdi yemedim yuttum resmen ya![]()
Yazmışsın tamamMinik 5 tane tart, 1 tane ekler, kucuk bi kornet, 1 tane eti puf, birazda fistik.
Unuttugum bisey varmi bilmiyorum hatirlamiyorum.
Yemekte yemistim
MasallahBen de 60 dk yurudum geldim. 5 km
parmaklarım bile terledisıcağın da etkisi var tabi..
4 lt kadar da şu içtim bugün.
Kaçamak siz 2. Gün oldu![]()
Masallahnazar neyin degmesinde bir miktar bana gelsin
![]()
Sağol frida :) sana da yoğunluklarında kolaylıklar..Yazık yavrucak bu sıcakta birde diş çıkartmaya çalışıyor ateşide olur azıcık çok zorlanırsa dr. Dişi için krem veriyor
Geçmiş olsun canım erken yazmıştım mesajı yeni göderiyorum diş kreminiz varmış zaten :)