Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kalktı hazırlanacak haber geldi canımAnladım canım hayırlısı olsun nasip değilmiş demekk eşin uyandı mı peki hala uyuyor mu
Niye kiz listedesindir sendee neden çıkmış olasin kii...Bir keremm bennn olacamm 1. Ci nihahahah
Azminn daimnolsun tatlım listeye iki hafta düzenli paylasim yaparsan dahil oluyorsun . Birde her cuma kilo ve spor bildirimi yapıyoruz Günlük yemek bildirmleri gibii sıkma caninii azmedersen gider ben 112.20 ile baslamistim.Simdi 104.2 deydim galbaaMasallah burasi cok hareketli..
Size yetisebilir miyim bilemiyorum.
Bir de herkes birbirini taniyor uzun sürede..
Bugün güne limonlu 9'lu cay ile baslayabildigim icin gurur duyuyorum daha önce de yazdigim gibi bitki caylari yesil cay icmekte cok zorlaniyorum istahim kesilsin diye öyle baslayim dedim.
Zencefilli yesilcay yapip termosa koyucam bugün bakalim sekerli siyah cayimdan kurtaracak mi beni
Iki dilim siyah ekmek ile kahvalti da basarili benim icin Bugün daha ekmek yememek icin zorlayacagim.
Bugün itibari ile 102.4 olmusum moralim yerlerde..Bakalim azimle basladim insallah pes etmem..
Listeden bahsediliyor aralarda okudum nasil oluyor biraz bilgi verirseniz iyi olur
Masallah burasi cok hareketli..
Size yetisebilir miyim bilemiyorum.
Bir de herkes birbirini taniyor uzun sürede..
Bugün güne limonlu 9'lu cay ile baslayabildigim icin gurur duyuyorum daha önce de yazdigim gibi bitki caylari yesil cay icmekte cok zorlaniyorum istahim kesilsin diye öyle baslayim dedim.
Zencefilli yesilcay yapip termosa koyucam bugün bakalim sekerli siyah cayimdan kurtaracak mi beni
Iki dilim siyah ekmek ile kahvalti da basarili benim icin Bugün daha ekmek yememek icin zorlayacagim.
Bugün itibari ile 102.4 olmusum moralim yerlerde..Bakalim azimle basladim insallah pes etmem..
Listeden bahsediliyor aralarda okudum nasil oluyor biraz bilgi verirseniz iyi olur
Ayy Kıyamam canimm yaaa sbaah uykusunun yerinide hic bir sey tutmuyor.Bende dogu karadeniz kullaniyorum canim isyerinde de lipton siyah inci süper lezzetleri icimi tadiDedim ama tüm gün huysuzluk yapacağım uyumadım diye :))
Ama lafta tabii
Evett ben de tazee üyeyimHosgeldiniz :)
Listemiz yani listelerimiz ( kilo ve spor) cuma gunleri yapiliyo hepimizin kilosu ve yaptigi spor dk olarak yaziliyo haftalik 1. 2. 3. Oluyoruz ve aylik derecemizde oluyo.
Yeni baslayan icin birden herseyi kesmek moral bozucu olabiliyo tavsiyem azaltarak baslamaniz. Mesela aksamda 1 dilim ekmek yiyin. Boyle sayisini bilerek yemekte sorun yok.
Biz bazi arkadaslar epey eskiyiz burda samimiyet o yuzden ama yeni olanlarla samimi olunmuyo sanmayin bknz. Brokenangel arkadasimiz :)
Amaa öyle tatlım sen bu topikin patronusun sensiz bura düşünülemezzzGelmis gecmis uyeler icinde baga patron diyen bi sensin hesende olmasam körolasi gururumu kim oksiycak
Sen pc den daha iyi bulursun bu topikteki 200 lu sayfalardaydi ilk mesajim o zaman yeni acilmisti bu topik hey gidi gunler hey
Son 1 senedir sadece 2-3 kilo vermisim ne patronluk ama![]()
Amaa öyle tatlım sen bu topikin patronusun sensiz bura düşünülemezzzBu ara bence biraktinnkaratay nineyiii yoksam iyi gidiyodun bencee
![]()
Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk
300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...
O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...
I love Bonus
Patron bonuscann buldumm canımm vayy beee kaç yıll heyy maşallahhValla kendimi bugün çok iyi hissediyorum Cimcimem öpüyorum seni desteğin için çok teşekkür ediyorum.Amatör seviyede olsada plates iyi geliyomuş bunuda görmüş oldum
Bu topic bana iyi geldi yazmasamda takip ediyorum.He bide tanımasamda seviyorum hepinizi :1hug:
Sevgi kelebeği bonus moduna girdim :dance:
Enemmm kötüü gelin oldumm çok zalimsin bonuscanımmmBir turlu toparlayamiyorum aklimi fikrimi.
Tembellikte var tabiki.
Dun ogleden sonra piknik hazirligi yaptim kiz uyanana kadar uyaninca yapisti bacagima ne birakiyor ne susuyor delirdim resmen. O yuzden giremedim aksamda pert olmustum.
Stresliykende deli gibi yiyorum
Sizi kotu gelinlersiz burda kv lere cemkirirken ben borek yapiyodum kv me
Bizde oyle ciddi mesele yoktur hic tabiki garip huylari vardir ama cokta fedakar tarafi vardir bazen o yeter bana.
Aksam ne memnun oldu onuda aldik goturduk kendisi tek cikamiyo pattes kofte borek yapmistim cokta begendi eline saglik dedi.
Normalde karismadigi icin ara sira igneli bisey desede batmaz bana ben kendimde eksigimi gorurum cunku. Yani hic bi zaman tek tarafli olmaz
neyse hadi sen ol o zamanNiye kiz listedesindir sendee neden çıkmış olasin kii...Bir keremm bennn olacamm 1. Ci nihahahah![]()
Günaydınn tatlımm bugün nasılsınn
iyiyim canım çok şükür evde işim çok bugün onlarla uğraşıcam biterde kurtulurum.Günaydınn tatlımm bugün nasılsınn