Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah oģlan ablasi uyurken civcivleri iceri almis salonda heryeri pislemisler ...
kizim ariyo anne haliyi gormelisin diyo:mad:

erken cikabilsem keşke ..
Eyvahh eyvahh canım cips ve zeytin yaramazlıkk yapmış demekki :D :D Ayy kıyamamm yaa izin alma şansın yok mu yada inşallah erken çıkarsın.

Anladim..Aşk ve şehrin aynalarini okudum ama olmadi dedigim gibi ben de etkili olmuyor ki ozellikle aşķ bestseler di bir donem sanirim ben de tuhaflik var.. :)

Havvanin 3 kızini alabilirim belki..

Dur ben okim oyle al yada ben gonderim sana :) nurla az kitap gondermedik birbirimize :)

Her insanin bam teli farklidir.

Eyvahh eyvahh canım cips ve zeytin yaramazlıkk yapmış demekki :KK70: :KK70: Ayy kıyamamm yaa izin alma şansın yok mu yada inşallah erken çıkarsın.

Iki ya da uc gibi ćıkiyorum.. artik yikamaya veririm haliyi shagi halilardan:)

gidince bir guzel doveyim oglani,civcivleride yiyeyim gorsun gununu :p

Son düzenleme:
Kışin daha iyi okunuyor kitap..

tamda huzne duyguya ihtiyacin var..

Her daim ihtiyac var duyguya.

Bence yazi kisi yok tamamen ruhsal meseleler ve okudukca okuyasin geldigi gibi okumadikcada soguyo insan sanki.

Aslinda boyle yazarlar arasinda sarkicilardada ayrim yapmayi sevmiyorum.
Herkesi dinleyip okuyabilirim.
Gorus farketmemeli. Yoksa noluyo gecmiste ve halen oldugu gibi bir kesim necip fazili bir kesim nazim hikmeti sevmiyo.

Ne kadar dolu yonleri var ikisininde dimi bu neyin ayrimi? Ama bu dedigim elif safak ornegi farkli benim icin cunku burda sag-sol tarafi tutmak bunu yansitmak degil direk terörü savunmak var benide sogutan buydu. Noldu bi sure okumadim zaten firsat bulamiyorum diye ama bi bosluk hissediyorum kendimde bu yonde ve onu doldurmaya ugrasiyorum simdi.

Telde oyun oynamiyorum mesela cok skti artik ne bicim oynardim gece duyguyu emzirirken hasat toplardim. Sosyal medya nereye kadar demü :))

FB_IMG_1464639763768.webp

Kapat gozlerini bonus yemyesil cimenlerdesin..... :ruh:

Ben yine kv ye gidicem birazdan :))

Bu sefer pattis kofte degil pattis tavuk yapcakmisim belim kalcam fena agriyo yine. Allah yardim etsin baga.

Kendi evimde belim kopuyo boyle kizartma falan yaptimmi birakiyorum mutfagi sonra yapiyorum. Ama orda oyle olamiyo bide mutfakta oda bir herseyi goruyolar hic olmuyo :KK53:

Ben yine kv ye gidicem birazdan :))

Bu sefer pattis kofte degil pattis tavuk yapcakmisim belim kalcam fena agriyo yine. Allah yardim etsin baga.

Kendi evimde belim kopuyo boyle kizartma falan yaptimmi birakiyorum mutfagi sonra yapiyorum. Ama orda oyle olamiyo bide mutfakta oda bir herseyi goruyolar hic olmuyo :KK53:
OOo menüü iyimiş bonuscanım hemen gelelim topikçek :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:geçmiş olsun tatlım bir dr gittin mi kız senn bu araladar neden olyor diye ilaç merhem vsvs vermedi mi...

Back
X