Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamamm sıkma canınıı dengelersinDün fazla kaçırdım ondan bugün 700gr fazla çıktım ama yani bu kadar olmamaliydi![]()
yulaf kepeğin yok mu canm?ya da yoğurtöğlen menum yok açım aç canımda bi şiycik istemiyyy
![]()
Aslm canım başka bir dr daha sor birtanemm inan üzülmeni istemem.Bana 1 yıl demişti benim kesiğim daha fazla 33 yaşındaydım.Şimdi yaş oldu 35 bende hala tık yok şimdilikte düşünmüyorum.Hem bedenen hem ruhen hazır olmam gerek birde şu kilocuklarımın gitmesi gerek.Çünkü bu seferkinde ben 9ay 10 gün yatak hapsi olacağım.Moralini kesinlikle bozmakk istememm tatlım ama işini şansa bırakma bir dr daha görün.selam kızlar.listeler iç.in tesekkürler.derece yapanları da tebrik ediyorum.bu hafta doktora gittim pıhtılaşmayla ilgili test verdm inş sonuç iyi çıkar.doktora sezaryandan sonra ne kadar 2.bebek için ne kadar beklemek gerekir diye sordum.bana yaşımı sordu hiç bekleme dedi.aaa ne var ki yaşmda?yaştlarm hala bekar hem.ya bu doktorları da anlamak zor.biri 2 ıl der biri 1 yıl öbürü 6 aydiğeri hiç bekleme der.yani bu dikişler ne oluyo böyle anlamış değilim.neyse Rabbim herseyin hayırlısını versin.en azından çok şükür rahmim sağlam diyorum.nasipte varsa olur yoksa da bu şekilde de hayat geçiyo işte.imtihan dünyası.bizim payımıza da düşen buymuş.dua edin benim için.
Yoktuu tatlımm şimdi eti kepekli limonlu bisküvi buldum onu yidimyulaf kepeğin yok mu canm?ya da yoğurt
sabahta biraz fazla oldu ama aksama yoğurt yemeyi düşünüyorum sadeceKıyamamm sıkma canınıı dengelersin
Canım benim Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallahselam kızlar.listeler iç.in tesekkürler.derece yapanları da tebrik ediyorum.bu hafta doktora gittim pıhtılaşmayla ilgili test verdm inş sonuç iyi çıkar.doktora sezaryandan sonra ne kadar 2.bebek için ne kadar beklemek gerekir diye sordum.bana yaşımı sordu hiç bekleme dedi.aaa ne var ki yaşmda?yaştlarm hala bekar hem.ya bu doktorları da anlamak zor.biri 2 ıl der biri 1 yıl öbürü 6 aydiğeri hiç bekleme der.yani bu dikişler ne oluyo böyle anlamış değilim.neyse Rabbim herseyin hayırlısını versin.en azından çok şükür rahmim sağlam diyorum.nasipte varsa olur yoksa da bu şekilde de hayat geçiyo işte.imtihan dünyası.bizim payımıza da düşen buymuş.dua edin benim için.
Sağolasın canımm teşekkür ederim.Sporda iyiyimde kiloda heçç eyii değilimSelam herkese
Yena insallah istediginiz bölüm gelir
Brooken sporda iyisin masallah
Frida bu sene okullu olcaz insallah . Kilo vermeyle ilgili bir duzen kurabilirim
Gece nostalji yapmisiniz
Bonus belin neden agriyor gecmis olsun
Tekrar hastalara acil şifa diliyorum geçmis olsun
sagol cnmaynen asucum... Şuursuzluk zaar başka açıklaması yok :)
Senin yoğunluğun devam ediyor sanırım... Kolay gelsin tatlım..
evet haklısın ama ister istemez o an etkileniyorum... İyi tarafı daha kısa sürüyor artık üzülmem. :)
Senin de sorunların hallolur inşş.
Hoşgeldiniz aramıza... dilerim hepimiz istediğimiz kilolara ineriz sağlıklı bir şekil de...
Yok canım epey oldu ablamın,iyileşti çok şükür.. unuttunmu kızz beni iyi takip etmiyorsun diyorum haksız değilim yani..
Kolay gelsin elifçim.. Ailene sevgiler ve yanında ki cadıya öpücükler :)
Hahah evet bir miktar sosyeteyiz.. Kayınvaldem avrupalı bir kereböyle şeylere çok önem verir evlilik yıldönümleri vb hediye elıp gelir özellikle kutlar yanımızda olur hep.
Tek kötü yanı ihtiyacımız olduğun da gelmez :) Olsun artık naapalım...
Esracım yeniden hoşgeldin.. İnşallah çok daha iyi olur ve bir ömür boyu birlikte huzurla yaşarsınız çocuklarınızla birlikte...
hayriyeciğim oğlanla ilgili bilgi vermeyi unutma lütfen...
arada gel ama ben seni çok merak ederim yoksa..
baharcım nasılsın yoğunsun sanırım.. İyi gezmeler...
Kesinlikle elifçim bir çoğuna göre saçma bir şekil de duygu bağımız var burayla ilgili.. :)
Kilo verip gidenler de çok ciddiye alıp başlığın hakkını vererek eylemlerini gerçekleştirip gittiler...
Hani arada bir selam verilebilir ama gerek görmüyorlar hatta çok eminim ki bizi küçümsüyorlarda..
aaaaa çok geçmiş olsun... İnşallah düzelir...
Menejit nasıl olabilir yaaa. Zaatürre olunabilir de menenjit çok ilginçç Boşuna her şey insanlar için denmiyor...
Çok zarifsin sen de.. sağol iyi görüşün için... bir miktar hassasiyet mevcut ben de.. Ne kadar hassaslık incelik o kadar fazla beklenti akabin de hayal kırıklığı :))
Olsun ne diyelim Allah başka keder vermesin...
Siz iyimisiniz.?
Çok geçmiş olsun...
Ahh daficiğim ahhh. Sen ve asu en yakın tanığımsınız bu konu da...
senin bu yoğunluğun ne olcak yaa artık dinlensen çok iyi olur...
Sagol cnmSen de iyiki varsın canım
Geçmiş olsun
Kuzum ellerine sağlık tablo için. Yoğunluğuna rağmen uğraşıyosun bizim için. İzin için de teşekkür ederim :))
Öpücükleri aldık, biz de seni öptük :) gönül bağı gerçekten oluyomus buraya. Birinin bi gün gelmediğini görse merak ediyo insan. Görmeden sevmek, dost hissetmek çok enteresan ve çok güzel.. İyiki varsınız hepiniz.
Aynen cnm benımde komsularımın ıhtıyacı yok ama ozellıkle yaslı teyzelere vermeye calısıyorum durumuda acıklıyorum ınsanlar tuhaf sen goturmussun o ıhtıyacım yok demıs belkı hayır ıcın dagıtıyorsungeçmiş olsun bizde ekmek ve tuz dağıtırız bir kere komşumun biri bizim ekmeğe ihtiyacımız yok demiştii ilginç insanlar ben kapıya gelen ekmeğide lokmayıda geri çevirmem ALLAH kabul etsin diyip alırım
Sagol canım amin rabbıme bınlerce kez sukurler olsun burnu kırılmadı gozune gelmedı